הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לגבי חלבון

• פותח/ת השרשור Eli12
  • פורסם בתאריך

Eli12

משתמש מתחיל
113
12
נק' מוניטין:
12
113
12
הי חברה רציתי לדעת על החלבון combat powder של חברת מאסל פארם
יש שמה 5 סוגי חלבון קזאין מי גבינה וכו'
השאלה שלי עכשיו זה כמה מכל חלבון מקבלים ? סהכ רשום בתווית 25 ג חלבון לסקופ מתוכם יש כל הסוגי חלבון איך אפשר לדעת כמה מכל סוג חלבון מקבלים במנה?
תודה

אי אפשר לדעת בלי בדיקת במעדה אבל בדיקות מעבדה גילו כבר שיש אמינוספיקייג בחלבון
כלומר כתוב לך 25 גרם חלבון אבל אתה מקבל הרבה פחות מזה בפועל
חברות עושות את זה כדי לחסוך בכסף בייצור החלבון שלהם
הייתי ממליץ לך על חלבון שכן עבר בדיקות מעבדה ככה שאתה יכול להיות בטוח שאין בו אמינוספייקינג
כמו BPI האמריקאית או PURE הישראלית שניהם מאוד מומלצות, שניהם גם תשלובות חלבונים שמכילות אחוז חלבון גבוה
והם כמובן עוברות בדיקות מעבדה ככה שאתה יכול להיות בטוח שהן לא מזייפות בכמה שכתוב לך על התווית

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך על חלבון שכן עבר בדיקות מעבדה ככה שאתה יכול להיות בטוח שאין בו אמינוספייקינג
כמו BPI האמריקאית או PURE הישראלית שניהם מאוד מומלצות, שניהם גם תשלובות חלבונים שמכילות אחוז חלבון גבוה
והם כמובן עוברות בדיקות מעבדה ככה שאתה יכול להיות בטוח שהן לא מזייפות בכמה שכתוב לך על התווית
אז אתה אומר עדיף ללכת על המוצר bpi whey hd שזה דומה למוצר שרשמתי למעלה יש שמה גם 5 סוגי חלבון כולל קזאין

אז אתה אומר עדיף ללכת על המוצר bpi whey hd שזה דומה למוצר שרשמתי למעלה יש שמה גם 5 סוגי חלבון כולל קזאין

4 סוגי חלבון כולל קזאין
ולדעתי עדיף ללכת על הפיור כי יותר משתלם במחיר אבל BPI גם טובים אבל טיפה יותר יקרים

• פותח/ת השרשור
4 סוגי חלבון כולל קזאין
ולדעתי עדיף ללכת על הפיור כי יותר משתלם במחיר אבל BPI גם טובים אבל טיפה יותר יקרים
בפורום של אמינו ראיתי שהם הורידו מהמדפים או במילים אחרות הפסיקו לעבוד עם כמה חברות שיש בהם אמינוספייקינג אז איך עדיין אצלהם מופיע המאסל פארם בזוג משתלם מאשר לקנות יחיד?

בפורום של אמינו ראיתי שהם הורידו מהמדפים או במילים אחרות הפסיקו לעבוד עם כמה חברות שיש בהם אמינוספייקינג אז איך עדיין אצלהם מופיע המאסל פארם בזוג משתלם מאשר לקנות יחיד?

לא יודע לענות לך על זה, אני לא חלק מאמינושופ
זוג משתלם תמיד יותר מיחיד לכן זה נקרא מבצע זוגות אבל לא הייתי הולך על המסאל פארם בגלל האמינוספייקינג
והולך על חלבון שיתן לך איכות הרבה יותר טובה ביותר זול כמו הפיור

ברכיבים של החלבון קזאין שלהם לא רשום שיש רכיבים שמעידים על אמינו ספייקינג, אולי אתה מתכוון לחלבון של ארנולד שוורצנגר שעובד יחד איתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית