הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלאנק

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
חושב על להתחיל לעשות פלאנק.

ניסיתי לעשות חיפוש על התרגיל - לא ממש הבנתי אם אנשים עושים רק פעם אחת לדקה או שהם עושים 3 סטים של דקה ?

מישהו מהחבר'ה שעושה את התרגיל ולובש נעלי ליפטינג ניסה לעשות אותו איתם ? נראה לי לא נוח בכלל....

חושב על להתחיל לעשות פלאנק.

ניסיתי לעשות חיפוש על התרגיל - לא ממש הבנתי אם אנשים עושים רק פעם אחת לדקה או שהם עושים 3 סטים של דקה ?

מישהו מהחבר'ה שעושה את התרגיל ולובש נעלי ליפטינג ניסה לעשות אותו איתם ? נראה לי לא נוח בכלל....
למה דווקא פלאנק?
ובד"כ הייתי רוצה 3-5 סטים של 30-60 שניות תלוי בוורסיה

עושה עם אדיפוואר דווקא נוח כי הקצה של הנעל גמיש מאוד, שם משקל על הגב 3 סטים של מעל דקה כמה שזורם

ניסיתי עם נעלי ליפטינג לא היה נוח, העדפתי להחליף לנעלי ריצה.
כשעשיתי אז הייתי שם משקל על הגב ועושה 3 סטים של דקה.

• פותח/ת השרשור
למה דווקא פלאנק?
ובד"כ הייתי רוצה 3-5 סטים של 30-60 שניות תלוי בוורסיה

כי אני שונא כפיפות בטן כמו שאני שונא אירובי. אם הכוונה לעשות סט אחד של דקה אז אני מעדיף לסבול ולגמור עם זה.

הבטן שלי תמיד הייתה חלשה, אחרי 5-10 שניות בתרגיל הזה אני מתחיל לרעוד. מעדיף לעשות קודם בלי משקל ולהשלים דקה עם משקל גוף.

ניסיתי עם נעלי ליפטינג לא היה נוח, העדפתי להחליף לנעלי ריצה.
כשעשיתי אז הייתי שם משקל על הגב ועושה 3 סטים של דקה.

המעצבן כאן זה כשאני עושה את התרגיל הזה אחרי שסיימתי את אימון הכוח ואז יורד למלתחות להחליף לנעלי ריצה ומתכונן לאירובי ככה שכשאני עולה למצוא הליכון אני מעדיף שזה יהיה אחרי שסיימתי את אימון הכוח.

בדיוק אתמול ראיתי סרטון בפייסבוק של מדריך במכון שהוא גם חבר עושה את התרגיל הזה עם 3 פלטות עליו.

לא חושב שצריך לייחס יותר מדי חשיבות לנעליים בתרגיל הזה.
אם הנעליים שלך מחליקות אז תישען על קיר.
תתחיל ממשקל גוף, כשתצליח 3 סטים של דקה תתחיל להוסיף משקל על הגב או לעשות ואריאציות (להרים לדוגמה רגל\יד\יד ורגל נגדית).

• פותח/ת השרשור
עשיתי אותו היום סט אחד של דקה, לא נראה לי שאנחנו נהיה "חברים" כ"כ טובים.

אני עושה תכנית טקסס - הצעות מתי לעשות אותו ? פעם בשבוע באימון התאוששות ? פעמיים בשבוע בנפח ועצימות ? בכל ה-3 ?

עשיתי אותו היום סט אחד של דקה, לא נראה לי שאנחנו נהיה "חברים" כ"כ טובים.

אני עושה תכנית טקסס - הצעות מתי לעשות אותו ? פעם בשבוע באימון התאוששות ? פעמיים בשבוע בנפח ועצימות ? בכל ה-3 ?
סוף נפח או סוף עצימות בהתחלה, כשזה יהיה קל יותר אפשר בשניהם.
בהתאוששות תדאג לגב(פשיטות גו לטווח לא גבוה מדי של חזרות נניח 20)

Back
למעלה תחתית