הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאנק כתרגיל בטן ב-SS, כדאי?

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
אני מתאמן ב-SS, וחשבתי לעצמי אולי להוסיף תרגיל בטן אחד וההתלבטות שלי היא בין פלאנק לבין כפיפות בטן עם ספא בשיפוע שלילי בתוספת משקל כמובן.
ראיתי שהתרגיל לא מוזכר במאמר ואני מכיר את התרגיל כמאוד יעיל.
יש יתרון לתרגיל זה בתוכנית כח או שנצמד לכפיפות המוכרות?

אשמח לתשובה או סתם המלצה לתרגיל בטן שבאמת יכול להתבטאות בשיפורי הכח באימונים.

תודה

אני מתאמן ב-SS, וחשבתי לעצמי אולי להוסיף תרגיל בטן אחד וההתלבטות שלי היא בין פלאנק לבין כפיפות בטן עם ספא בשיפוע שלילי בתוספת משקל כמובן.
ראיתי שהתרגיל לא מוזכר במאמר ואני מכיר את התרגיל כמאוד יעיל.
יש יתרון לתרגיל זה בתוכנית כח או שנצמד לכפיפות המוכרות?

אשמח לתשובה או סתם המלצה לתרגיל בטן שבאמת יכול להתבטאות בשיפורי הכח באימונים.

תודה
כמה זמן אתה עושה SS ולמה אתה חושב שאתה צריך להוסיף תרגיל בטן?

כמה הסקוואט שלך שאתה חושב בכלל שצריך עוד תרגיל עזר לבטן???

• פותח/ת השרשור
האמת, אני לא הולך להוסיף לפחות לא בחודש הקרוב תרגיל בטן, אני לא מתאמן חודשיים אפילו ב-SS אבל סתם סיקרן אותי לדעת אם בעתיד ארצה להוסיף.
יש לי עבר בחד"כ אבל לא מתחת למוט. ולכן התוכנית. לאחר שקראתי את ההודעה שלי באמת השתמע ממנה שאני מתכנן כבר השבוע להוסיף אבל אני לא מרגיש צורך(לפחות לא בחודש וחצי - חודשיים הקרובים).

השאלה היא יותר להעשרה, תודה
!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אימון לבטן יצא מהלקסיקון שלי facepalm. פשוט ראיתי גרסאות לתוכנית במאמר של ה-SS שמשולבים עם תרגיל אחד לבטן. אבל המאמר סיכם לי הכל.
זה לאנשים שלא מוכנים לוותר על תרגילי בטן וידיים נתנו להם היתר למרות שזה לא ייתרום לכלום ואפילו ייפגע בהתקדמות , ברגע שתתקדם יותר בSS מנסיון אני כבר אומר לך שהבטן שלך תעבוד מספיק קשה בסקוואט שיהיה לך דומס חזקים בבטן ביום שאחרי ובסופו שלך דבר היא תתחזק מאוד...

Back
למעלה תחתית