הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

C4 לנשים

S a p i r

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
2
11
1
שלום רציתי לדעת האם c4 יכול לעזור לי בשאיפת שומן
והאם זה לא ינפח אותי
אני רוצה לצמצם היקפים
יש לי רגליים שריריות ואני רוצה להיראות פחות שרירית ויותר מצומצמת...
יש אולי תוספים או מהו שיעזור לי להוריד אחוזי שומן והיקפים?
תודה לעוזרים...

C4 יכול לעזור לך לפוצץ דברים בעיקר, למרות שאני בנאדם של Comp B הוא גם יעבוד סבבה...

וברצינות: שאיבת שומן זה ניתוח. מה שאת רוצה זה פשוט להוריד אחוז שומן אם אני מבין נכון.
בשביל זה את צריכה תפריט מתאים בעל גירעון קלורי מסוים (כלומר להוציא יותר קלוריות מאשר את מכניסה) ואימונים מתאימים.
רוב התוספים לשריפת שומן שיש בשוק כרגע לא בדיוק יעילים (בניסוח עדין) ובאמת שחבל על הכסף, תזונה נכונה ואימונים עושים את העבודה מצוין.
בלי שום קשר, כדאי שתכתבי משקל וגובה, רק כדי לראות שאת לא רזה מדי שרוצה להיות שלד, פשוט כי בזמן האחרון יש יותר מדי כאלה...

תקראי:

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תפריטי תזונה לנשים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 60 – 75 – 90 – 110 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
רשמתי שאיפת שומן״
והתכוונתי לשריפת שומן***
תודה על העזרה
גובה 165 משקל 55 אני מתאמנת כבר 6 שנים אירובי ובשנתיים האחרונות גם כוח
הייתי פעם שוקלת 52 ולאחרונה עליתי ואני לא מצליחה להוריד
אני מתאמנת 6 פעמים בשבוע גם שחייה
וזה לא עוזר לי אני גם אוהבת שוקולד.. בטח שוקולד זה מילה שאסור להגיד באתר הזה אבל מה לעשות כדי להוריד כבר 3-4 קילו האלה אני רוצה לנסות שורפי שומן או תוספים....עזרההה

רשמתי שאיפת שומן״
והתכוונתי לשריפת שומן***
תודה על העזרה
וזה לא עוזר לי אני גם אוהבת שוקולד.. בטח שוקולד זה מילה שאסור להגיד באתר הזה אבל מה לעשות כדי להוריד כבר 3-4 קילו האלה אני רוצה לנסות שורפי שומן או תוספים....עזרההה

בתכלס הפורום הזה מורכב מחבורה של שמנים ושוקולד זאת לא מילה גסה בכלל, אנחנו אפילו נזרום איתך.... אני אוהב בן&ג'רי'ס

מעניין אותי לדעת למה בחורה שהיא לא ספורטאית מקצועית(או שכן ותקני אותי...) צריכה להתאמן 6 פעמים בשבוע ? וע"פ זה - לא יודע איך את אומרת שאת נראית "מנופחת" עם 6 ימי אימון.

• פותח/ת השרשור
גם אני אוהבת בן&גרי במיוחד קינמון וגם הניו יורק זה מושלםםם
ובקשר למנופחת אני לא יודעת להסביר אני מרגישה שהרגליים שלי ניראות של כדורגלן זה מפריע לי ממש

גם אני אוהבת בן&גרי במיוחד קינמון וגם הניו יורק זה מושלםםם

זה מאתמול שהבאתי כולל הטעם החדש שלהם

32928_IMG_20160628_223423.jpg

בקשר למנופחת אני לא יודעת להסביר אני מרגישה שהרגליים שלי נראות של כדורגלן זה מפריע לי ממש

לטעמי זה לא צריך להפריע לך, רגליים גדולות זה יפה. אני חושב שיש מצב שאת סתם נכנסת להיסטריה מיותרת ולכדורגלנים אין מי יודע מה רגליים שריריות וגם אם כן(שזה נטו לטעמך...) את לא תגיעי אליהם(לא חלילה מזלזול בך אלא בגלל עניין של פיזיולוגיה שונה של נשים וגברים)

@ספיר רוצה לתת כאן עצה או שתיים ?

נערך לאחרונה:
קודם כל אני תוהה לעצמי איך לי אף פעם אין את הבעיות האלו 🫤
וכדי לצמצם הקפים את פשוט צריכה להיות בגירעון קלורי..אם את רוצה להוריד שריר - אל תגרי אותו, ופשוט תאכלי פחות.
יש פה אנשים שייתנו לך תשובה יותר מקצועית בטוח, תחכי להם 😃

-סבבה, שימי לב ש50 ק"ג זה כבר תת משקל.
-שוקולד זה לא דבר רע, פשוט תאכלי בכמות נורמלית, אפשר גם להעביר אותו להעמסה פעם ב...
-שש פעמים בשבוע זה המון, את אוכלת בהתאם?
-בכל מקרה, עיקר ההורדה של השומן תבוא בעקבות תפריט שבנוי נכון, ושוב: לשורפי שומן אין משקל בעניין והם לא מה שיעשה את ההבדל.

יש תוסף שהוא סוג של "מחטב" שורף שומן , בעבר הוא נקרא DMAA כשהוא הוכנס לפקודת הסמים שינו את הנגזרת וכיום הוא חוקי לגמרי , הוא מגביר את הורמון נוראדרנלין (נוראפינפרין) ובכך מעלה את האדרנלין בפועל . האדרנלין מופרש בעיקר בעת מצבי לחץ או מאמץ ולשם יצירת פעילויות חיוניות של הגוף, כגון חילוף חומרים ועוד ... החומר הזה פשוט מעולה אני לוקח אותו לשימוש ימויומי במצבי סטרס בעבודה שאני נמצא , נסיעות על אופנוע בכביש התוסף הזה ללא ספק עוזר ואפילו "מעורר" את האדרנלין שבגוף ומגביר את הביטחון מה שלא טוב שזה קורה על הכביש חח .. את יכולה למצוא אותו בכמה Pre-Workout כמו ג'אק טרידי וכאלה ...

• פותח/ת השרשור
יש תוסף שהוא סוג של "מחטב" שורף שומן , בעבר הוא נקרא DMAA כשהוא הוכנס לפקודת הסמים שינו את הנגזרת וכיום הוא חוקי לגמרי , הוא מגביר את הורמון נוראדרנלין (נוראפינפרין) ובכך מעלה את האדרנלין בפועל . האדרנלין מופרש בעיקר בעת מצבי לחץ או מאמץ ולשם יצירת פעילויות חיוניות של הגוף, כגון חילוף חומרים ועוד ... החומר הזה פשוט מעולה אני לוקח אותו לשימוש ימויומי במצבי סטרס בעבודה שאני נמצא , נסיעות על אופנוע בכביש התוסף הזה ללא ספק עוזר ואפילו "מעורר" את האדרנלין שבגוף ומגביר את הביטחון מה שלא טוב שזה קורה על הכביש חח .. את יכולה למצוא אותו בכמה Pre-Workout כמו ג'אק טרידי וכאלה ...
ומה השם של זה? איזה חברה מייצרת? יש לך תמונה של הקופסא של זה ?
תודה רבה רבה 😃

לא יודע אם הפכו אותו לחוקי, אני יודע שהוא הוצא מחוץ לחוק כשהוא היה ב-Jack3D. בפעם האחרונה שבדקתי אותה חברה יצרה את המוצר שלה בלי החומר הזה. לא יודע אם משהו השתנה מאז.

לא יודע אם הפכו אותו לחוקי, אני יודע שהוא הוצא מחוץ לחוק כשהוא היה ב-Jack3D. בפעם האחרונה שבדקתי אותה חברה יצרה את המוצר שלה בלי החומר הזה. לא יודע אם משהו השתנה מאז.
הישתנה הרבה מאוד , אני כביכול מזמין את המרכיב לבד ללא כל תוספים נילווים חוץ מקפאין . שינו לו את הנגזרת לשני משפחות , 1. DMBA HCL והשני AMP CITRATE אתה מוזמן לגגל ותראה שמוכרים אותו כמה מפעלים בבריטניה ששם למעשה מייצרים אותו ... מי שרוצה להזמין שיילך על AMP CITRATE ה DMBA בעייתי מבחינת חומר גלם הוא נמס באצבעות ולא זמין בצורת אבקה כמו ה AMP
ומה השם של זה? איזה חברה מייצרת? יש לך תמונה של הקופסא של זה ?
תודה רבה רבה 😃
הוא זמין באיביי פשוט תרשמי AMP CITRATE זה זמין בכפסולות ..

Back
למעלה תחתית