הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך

noname

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
היי חברים,זה נושא קצת רציני,אשמח לעצה או אפילו הזדהות או סתם שתתנו לי לפרוק..
הבעיה היא שאני משתעמם מבחורות אחרי זמן קצר מאוד,אני יכול לפגוש בחורה,למחרת היא כבר תהיה אצלי בבית,ואחרי פחות משבוע אני לא יכול להסתכל עליה יותר,לא רוצה לענות לשיחות שלה,לא רוצה שום קשר איתה.
קיוויתי שהסיפור הזה,עם הבחורה שאני יוצא איתה כרגע יהיה שונה,אבל לא,הכרתי אותה בראשון,בשני הייתה אצלי בבית וגם ברביעי וחמישי,אתמול התקשרתי אליה פעם אחת והיא לא ענתה,ומאז לא ניסיתי לחזור אליה,ואני גם לא רוצה לחזור אליה(אל תטעו הסקס היה מדהים והבחורה חכמה עם ראש על הכתפיים),אבל פשוט כבר לא אכפת לי ממנה ואני לא רוצה לראות אותה יותר.
יש לציין שאין לי את הבעיה הזאת עם החברים שלי(הגברים),ולא אני לא הומו ולא אני לא הולך על בחורה רק לפי המראה שלה.
אני באמת מרגיש בודד וזה די שובר אותי.
😵
@Vile אולי יש לך איזו עצה..

• פותח/ת השרשור
אני אוסיף שכל חיי לא עבדתי קשה בשביל משהו,הכל תמיד בא לי די בקלות ובגלל זה יש לי בעיה של התמדה בכל מה שמרגיש לי שלא יילך בהמשך(יש לי שק אגרוף בבית שאני משתמש בו פעמיים בחודש,גיטרה חשמלית שלא ניגנתי עליה כבר 3 שנים,הנדסאי אלקטרוניקה שהיה בשימוש במשך חצי שנה אחרי קבלת התעודה,תואר במדעי המחשב(אוטוטו) שלא למדתי לאף מבחן ולא הייתי באף שיעור(ללא נוכחות חובה) במשך כל התואר)
עובד כרגע בחברה גדולה בפיתוח תוכנה,ומתפלל שלא אשתעמם גם מזה.
את החדר כושר די הזנחתי אחרי השחרור ועכשיו אני פאקינג 120 קילו עם מעל 40% שומן.
\סוף פריקה.

אני יכול לפגוש בחורה,למחרת היא כבר תהיה אצלי
ועכשיו אני פאקינג 120 קילו עם מעל 40% שומ
מאוד קשה לי להאמין.
מצטער לאכזב אחי אבל גם שמנים מזיינים
גם shallow HAL היה 120 קילו עם מעל 40% שומן וכל הכוסיות נידבקו לו לתחת.

מצטער לאכזב אחי אבל גם שמנים מזיינים...
לא אמרתי שלא, אבל נשמע הזוי
וזאת גם לא הייתה מטרת הפוסט,אין לי שוב סיבה להתרברב במשתמש אנונימי,אני באמת בבעיה וזה הורג אותי..
ציינתי את זה כי זה באמת נראה כמו טרול.

תשמע אצלי המצב קצת דומה, "קצת" כי בד"כ בחורה שאני מכיר לא אצלי בבית למחרת ולא נמאס לי ממנה אחרי שבוע, אלא אחרי חודשיים-שלושה. לפני כמה שבועות בדיוק דיברתי על זה עם מישהו בעבודה שלי, בן 45 נשוי כמעט 20 שנה, הוא אמר לי שהיה לו מצב דומה לשלי, כל בחורה שהיה יוצא איתה אחרי 3 חודשים היה נמאס לו ולא היה רוצה לראות אותה יותר, סתם בלי סיבה מיוחדת. עד שהוא התחיל לצאת עם זאת שהיום אשתו. ככה שיש מצב שתגיע זאת שתרגיש אליה אחרת.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שלא, אבל נשמע הזוי

ציינתי את זה כי זה באמת נראה כמו טרול.

תשמע אצלי המצב קצת דומה, "קצת" כי בד"כ בחורה שאני מכיר לא אצלי בבית למחרת ולא נמאס לי ממנה אחרי שבוע, אלא אחרי חודשיים-שלושה. לפני כמה שבועות בדיוק דיברתי על זה עם מישהו בעבודה שלי, בן 45 נשוי כמעט 20 שנה, הוא אמר לי שהיה לו מצב דומה לשלי, כל בחורה שהיה יוצא איתה אחרי 3 חודשים היה נמאס לו ולא היה רוצה לראות אותה יותר, סתם בלי סיבה מיוחדת. עד שהוא התחיל לצאת עם זאת שהיום אשתו. ככה שיש מצב שתגיע זאת שתרגיש אליה אחרת.
@Moshe יכול לאשר שאני לא טרול.

אני מאוד מקווה שזה יעבור לי.
זאת שאני יצאתי איתה(עד אתמול) הייתה גדולה ממני ב3 שנים,כי חשבתי שאולי זאת הסיבה,שכביכול אני לא מוצא מישהי שמאתגרת אותי ברמה השכלית,מסתבר שזאת לא הסיבה ואני מתחיל כבר לאבד תקווה.

לפי הפרופיל שלך אתה בן 26. אני לא מבין מה הבעיה, לא מצאת מישהי שאתה רוצה להישאר איתה, סבבה, אתה עוד צעיר.

• פותח/ת השרשור
לפי הפרופיל שלך אתה בן 26. אני לא מבין מה הבעיה, לא מצאת מישהי שאתה רוצה להישאר איתה, סבבה, אתה עוד צעיר.
רוב החברים שלי נשואים,אני מרגיש מוזר שאני אפילו לא הייתי במערכת יחסים ארוכה אחת...

גם shallow HAL היה 120 קילו עם מעל 40% שומן וכל הכוסיות נידבקו לו לתחת.

אתה מתכוון לשחקן, ג'ק בלאק? או לדמות של הסרט?

בכל מקרה, פותח האשכול, אם אכן אתה לא טרול - לא ברור לי מה הבעיה, פשוט תמשיך בחיי ההוללות שלך עד שאולי תמצא מישהי שכן תתאים לך. אתה באמת רוצה שמישהו יעזור לך לגרום לעצמך להתפשר על זוגיות עם מישהי שבאופן טבעי לא היית מוכן להשאר איתה? וכל פעם שאתה מרגיש מוזר כי כולם מסביבך מתחתנים ויש להם בנות זוג וכו', תזכיר לעצמך איזה מנהג מטומטם זה להתחתן, ושרובם כנראה עשו את זה מתוך פחד או לחץ חברתי.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לשחקן, ג'ק בלאק? או לדמות של הסרט?

בכל מקרה, פותח האשכול, אם אכן אתה לא טרול - לא ברור לי מה הבעיה, פשוט תמשיך בחיי ההוללות שלך עד שאולי תמצא מישהי שכן תתאים לך. אתה באמת רוצה שמישהו יעזור לך לגרום לעצמך להתפשר על זוגיות עם מישהי שבאופן טבעי לא היית מוכן להשאר איתה? וכל פעם שאתה מרגיש מוזר כי כולם מסביבך מתחתנים ויש להם בנות זוג וכו', תזכיר לעצמך איזה מנהג מטומטם זה להתחתן, ושרובם כנראה עשו את זה מתוך פחד או לחץ חברתי.

הבעיה שאני לא רוצה להמשיך ב"חיי ההוללות",אני לא מחפש את זה,אני באמת רוצה חברה שתהיה שם בשבילי,ואוכל לדבר איתה כמו עם חבר,אני לא מחפש סטוצים,אבל פשוט כל פעם שאני מכיר מישהי חדשה אני מכניס לעצמי לראש שאם אני לא אשכב איתה בימים הקרובים,היא תחשוב שאני לא רוצה אותה או שפשוט תלך עם מישהו אחר,וברגע שאני שוכב איתה אני כבר לא רוצה אותה.
רציתי להכיר את הנוכחית לחברים שלי...עד ששכבתי איתה..
מרגיש כמו חרא.
אולי אני פשוט יוצא עם בחורות שמחפשות סטוץ...אני כבר לא יודע שום דבר.

• פותח/ת השרשור
עכשיו היא מתקשרת אלי....ומה זה לא בא לי לענות...סעעמקקק

סתם לפרוטוקול - ביום ראשון הכרת אותה וביום שני כבר זיינת אותה ? או שהיא ממש שבורה או שאתה טרול רציני

> הבעיה היא שאני משתעמם מבחורות אחרי זמן קצר מאוד

כי אף אחת לא מדליקה אותך, אולי הצד השני ידליק.
(Just kidding).

תצא עם מישהי שיש לך כימיה איתה, לא מישהי שאתה רק נדלק עליה.
זה טוב להדלק, אבל אם אתה לא מרגיש שאתה באותו ראש איתה, זה לא יעבוד.
תחפש מישהי שיש לך חיבור איתה, מהנשים שאתה יכול לדבר איתן שעות ולא להשתעמם, זה הסוג שאתה צריך.

לאלו ששאלו למעלה איך זה אפשרי להשכיב מישהי בדייט השני.
צאו למועדונים ותראו אנשים בשירותים אחרי 20 דקות היכירות בלבד.

• פותח/ת השרשור
> הבעיה היא שאני משתעמם מבחורות אחרי זמן קצר מאוד

כי אף אחת לא מדליקה אותך, אולי הצד השני ידליק.
(Just kidding).

תצא עם מישהי שיש לך כימיה איתה, לא מישהי שאתה רק נדלק עליה.
זה טוב להדלק, אבל אם אתה לא מרגיש שאתה באותו ראש איתה, זה לא יעבוד.
תחפש מישהי שיש לך חיבור איתה, מהנשים שאתה יכול לדבר איתן שעות ולא להשתעמם, זה הסוג שאתה צריך.

לאלו ששאלו למעלה איך זה אפשרי להשכיב מישהי בדייט השני.
צאו למועדונים ותראו אנשים בשירותים אחרי 20 דקות היכירות בלבד.
תודה אחי.
אני חושב שאתה צודק,שאני פשוט יוצא עם בחורה לא במטרה להכיר אותה אלא במטרה לשכב איתה....
אני חושב שאני אעשה מהבחורה הנוכחית הפסקה של כמה ימים ואראה אם אני מתעניין בה מעבר להיותה נקבה...כבר לא יודע למה אני מקווה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית