הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
תודה אחי.
אני חושב שאתה צודק,שאני פשוט יוצא עם בחורה לא במטרה להכיר אותה אלא במטרה לשכב איתה....
אני חושב שאני אעשה מהבחורה הנוכחית הפסקה של כמה ימים ואראה אם אני מתעניין בה מעבר להיותה נקבה...כבר לא יודע למה אני מקווה...
אם אתה מרגיש שאתה לא רוצה לדבר איתה ולשמוע אותה ולהתעניין במה היא עושה כרגע, אתה ככל הנראה לא מרגיש את החיבור הזה.
אם יש מישהי שאתה כן מתחבר אליה, מתקשר אליה הרבה ומדבר איתה על הכל, זאת הבחורה שאתה צריך לצאת איתה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שאתה לא רוצה לדבר איתה ולשמוע אותה ולהתעניין במה היא עושה כרגע, אתה ככל הנראה לא מרגיש את החיבור הזה.
אם יש מישהי שאתה כן מתחבר אליה, מתקשר אליה הרבה ומדבר איתה על הכל, זאת הבחורה שאתה צריך לצאת איתה.
לצערי אין מישהי כזאת.
כנראה שבאמת הבעיה היא שאני שוכב איתן מהר מדי ואז אין לי שום עניין בה או בזוגיות.
מצד שני אני מרגיש שכשאני לא מנסה להשכיב אותן מהר,הן מאבדות עניין בי או חושבות שאני כוסית.
=\

לצערי אין מישהי כזאת.
כנראה שבאמת הבעיה היא שאני שוכב איתן מהר מדי ואז אין לי שום עניין בה או בזוגיות.
מצד שני אני מרגיש שכשאני לא מנסה להשכיב אותן מהר,הן מאבדות עניין בי או חושבות שאני כוסית.
=\
זה לא קשור לזה שאתה שוכב איתה מהר.
גם אם אתה שוכב עם מישהי מהר מאוד, אתה עדיין יכול להתאהב בה ולהתעניין בה.
גם אם לא היית שוכב איתה, היית מרגיש את אותה רמת התעניינות.

אתה אף פעם לא הרגשת אליה חיבור.
ברגע שתרגיש חיבור, גם אם תשכיב אותה אחרי שעה, עדיין ישאר החיבור.
לא קל למצוא את החיבור הזה.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לזה שאתה שוכב איתה מהר.
גם אם אתה שוכב עם מישהי מהר מאוד, אתה עדיין יכול להתאהב בה ולהתעניין בה.
גם אם לא היית שוכב איתה, היית מרגיש את אותה רמת התעניינות.

אתה אף פעם לא הרגשת אליה חיבור.
ברגע שתרגיש חיבור, גם אם תשכיב אותה אחרי שעה, עדיין ישאר החיבור.
לא קל למצוא את החיבור הזה.

אני חושב שזה קשור...כי אחרי ששכבנו איבדתי מהכבוד שלי אליה...ואז היא כבר לא נראתה לי סקסית כמו מקודם..

שכחת איזה גילוי נאות שלך בעניין בחורות.

כן , גילוי נאות.. אני גיי! אבל לא בגלל שבחורות משעממות , זה בגלל שנולדתי ככה.
ובנוסף רוב החברים הסטרייטים שלי מעדיפים לבלות עם החברים הגברים שלהם מאשר עם הבנות זוג שלהם.

ואני חושב שבסופו של יום נשים תמיד יעדיפו את חברתן של נשים וגברים תמיד יעדיפו את חברתם של גברים.. זה עניין של תחומי עניין משותפים, של צורת חשיבה זהה ושל הזדהות אחד עם השני.

ובחורות תמיד יכולות להיות משעממות ביחד... 🤯

• פותח/ת השרשור
כן , גילוי נאות.. אני גיי! אבל לא בגלל שבחורות משעממות , זה בגלל שנולדתי ככה.
ובנוסף רוב החברים הסטרייטים שלי מעדיפים לבלות עם החברים הגברים שלהם מאשר עם הבנות זוג שלהם.

ואני חושב שבסופו של יום נשים תמיד יעדיפו את חברתן של נשים וגברים תמיד יעדיפו את חברתם של גברים.. זה עניין של תחומי עניין משותפים, של צורת חשיבה זהה ושל הזדהות אחד עם השני.

ובחורות תמיד יכולות להיות משעממות ביחד... 🤯

קשה להיות במערכת יחסים עם בן אדם שאתה לא רוצה להיות בחברתו..

שאתה נמצא לאורך שנים במערכת יחסים עם בנאדם , לפעמים אתה רוצה קצת להתאוורר מאותו בנאדם..
ולצאת לבלות עם חברים..

אני חושב שזה קשור...כי אחרי ששכבנו איבדתי מהכבוד שלי אליה...ואז היא כבר לא נראתה לי סקסית כמו מקודם..
אתה מתבלבל בין לאבד עניין לבין סיום האתגר שהצבת לעצמך.
אתגר ועניין הם לא אותם דברים.
אתה מתמקד רק בלהשכיב אותה וזה האתגר שלך, אז האתגר הזה גורם לך להיות לצידה עד שאתה שוכב איתה.
ברגע שאתה שוכב איתה, כבר אין לך יותר אתגרים והבחורה לא מאתגרת אותך יותר.
זה שוב מחזיר אותי למה שאמרתי לך למעלה - ברגע שתמצא מישהי שתהיה לך כימיה איתה, אתה לא תצטרך אתגרים כדי להיות לצידה.

ברור שלא אחרי שבוע.
אני מדבר על תקופה של שנים. ואני מדבר בעיקר על זוגות נשואים , שכבר הביאו ילדים.
שעם השמחה בהבאת ילדים יש גם הרבה סטרס והרבה שינוי בדינמיקה הזוגיות בין בני הזוג.

אתה בעצמך יודע כבר את התשובות
תפסיק להיות ילד קטן, במערכת זוגית אין מה לעשות יש הקרבות, התפשרויות, והמון למידה על עצמך.
אם לא תנסה לפתור את הבעיות האלה אתה גם תישאר רווק. מה נסגר איתך? בחורה לא עונה לך לטלפון אז זהו? שתזדיין?
בכל מקרה נשמע גם שאתה דיי מבואס על איך שאתה נראה וגם בזה אתה יכול לטפל, זה שהיית ילד שמנת שמקבל כל מה ,הוא רוצה לא אומר שאתה חייב להיות מפונר כל החיים
תתעורר, אתה עדיין צעיר

• פותח/ת השרשור
אתה בעצמך יודע כבר את התשובות
תפסיק להיות ילד קטן, במערכת זוגית אין מה לעשות יש הקרבות, התפשרויות, והמון למידה על עצמך.
אם לא תנסה לפתור את הבעיות האלה אתה גם תישאר רווק. מה נסגר איתך? בחורה לא עונה לך לטלפון אז זהו? שתזדיין?
בכל מקרה נשמע גם שאתה דיי מבואס על איך שאתה נראה וגם בזה אתה יכול לטפל, זה שהיית ילד שמנת שמקבל כל מה ,הוא רוצה לא אומר שאתה חייב להיות מפונר כל החיים
תתעורר, אתה עדיין צעיר
אין קשר למפונק...אני פשוט מאבד עניין במה שבא לי בקלות

=\

רק שתדע שאם אתה שוכב מוקדם עם בחורה זה ממש מוריד לה.. לפחות אצל מי שאני מכירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית