- פותח/ת השרשור
בת כמה זאת שאת מכירה?רק שתדע שאם אתה שוכב מוקדם עם בחורה זה ממש מוריד לה.. לפחות אצל מי שאני מכירה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בת כמה זאת שאת מכירה?רק שתדע שאם אתה שוכב מוקדם עם בחורה זה ממש מוריד לה.. לפחות אצל מי שאני מכירה
בת כמה זאת שאת מכירה?
אני כבר לא בגיל הזה...מדבר על בחורות בנות 25+זה כמה חברות לא מישהי ספציפית.. וגילאי 17 עד 22 ככה
אני כבר לא בגיל הזה...מדבר על בחורות בנות 25+
למה שלא תכירי לי חברות ששוכבות מוקדם 😍זה כמה חברות לא מישהי ספציפית.. וגילאי 17 עד 22 ככה
א. בחורות משעממות כאמור, הן אוהבות לדבר - אבל על דברים לא פרקטיים וחסרי שיחה מאשר אצלנו הגברים.
ב. בחורה שאתה שוכב איתה כבר בפגישה השניה השלישית או הראשונה, לא תעניין אותך, ולפחות לי זה נורה אדומה על רמת ההתמסרות שלה לכל גבר שהיא מכירה. לא באופן פרימיטיבי, אלא לא ארצה זוגיות עם אחת שנקשרת מהר בלי להכיר את הבן אדם.
ג. יפית
זה פורום אוף טופיק.איך הזיונים הדמיוניים שלך קשורים לפורום אימונים בדיוק?
עוף ט1פיק.
עניין אותך מספיק כדי להכנס ולהגיב.חחח תגיד לי יא עילוי נשמות של גיבורי על.
איך הזיונים הדמיוניים שלך קשורים לפורום אימונים בדיוק? זה לא מעניין אף אחד את מי אתה מזיין. שאלות מהסוג הזה לך ל askpeople
זה פורום אוף טופיק.
היו פה שרשורים הזויים יותר, כל הרעיון בפורום אוף טופיק הוא לשוחח על מה שבא שלא קשור לאימונים, וכמובן שבמגבלות מסויימות.....בסדר בכללי אני מתכוון..
אני לא בילדר.אני בטוח שהדיבור ביניכם הבילדרים הוא מרתק. למשל סעיף ג' היה קורע אחי.
זה סימטרי אתה יודע, אתה גם משתתף בסקס ולכן היא יכולה להגיד אותו הדבר עליך. נקודת מבט מטומטמת על העניין.
הזין לא צריך לחשוב בשבילך...אתה תמיד יכול להגיד לא גם בתור גבר...אני לא בילדר.
תקרא לזה סימטרי, אך זה לא מציאותי.
במבחן המציאות הבחורה תחליט אם יהיה סקס או לא, מבחינת הגבר הוא יסכים כמעט תמיד, וגם אם היא זו שתיזום, זה מעיד עליה משהו בכל אופן.
אלא אם כן אתה אנס, כאן זו בעיה אחרת.
אני לא בילדר.
במבחן המציאות הבחורה תחליט אם יהיה סקס או לא, מבחינת הגבר הוא יסכים כמעט תמיד, וגם אם היא זו שתיזום, זה מעיד עליה משהו בכל אופן.
אני לא בילדר.
בדיוק.זוג זה שני אינדיבידואלים ששייכים לעצמם ,שבוחרים להיות יחד, ולא שני אנשים ששייכים אחד לשני.