הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
א. בחורות משעממות כאמור, הן אוהבות לדבר - אבל על דברים לא פרקטיים וחסרי שיחה מאשר אצלנו הגברים.
ב. בחורה שאתה שוכב איתה כבר בפגישה השניה השלישית או הראשונה, לא תעניין אותך, ולפחות לי זה נורה אדומה על רמת ההתמסרות שלה לכל גבר שהיא מכירה. לא באופן פרימיטיבי, אלא לא ארצה זוגיות עם אחת שנקשרת מהר בלי להכיר את הבן אדם.
ג. יפית

א. בחורות משעממות כאמור, הן אוהבות לדבר - אבל על דברים לא פרקטיים וחסרי שיחה מאשר אצלנו הגברים.

אני בטוח שהדיבור ביניכם הבילדרים הוא מרתק. למשל סעיף ג' היה קורע אחי.

ב. בחורה שאתה שוכב איתה כבר בפגישה השניה השלישית או הראשונה, לא תעניין אותך, ולפחות לי זה נורה אדומה על רמת ההתמסרות שלה לכל גבר שהיא מכירה. לא באופן פרימיטיבי, אלא לא ארצה זוגיות עם אחת שנקשרת מהר בלי להכיר את הבן אדם.
ג. יפית

זה סימטרי אתה יודע, אתה גם משתתף בסקס ולכן היא יכולה להגיד אותו הדבר עליך. נקודת מבט מטומטמת על העניין.

חחח תגיד לי יא עילוי נשמות של גיבורי על.
איך הזיונים הדמיוניים שלך קשורים לפורום אימונים בדיוק? זה לא מעניין אף אחד את מי אתה מזיין. שאלות מהסוג הזה לך ל askpeople

• פותח/ת השרשור
חחח תגיד לי יא עילוי נשמות של גיבורי על.
איך הזיונים הדמיוניים שלך קשורים לפורום אימונים בדיוק? זה לא מעניין אף אחד את מי אתה מזיין. שאלות מהסוג הזה לך ל askpeople
עניין אותך מספיק כדי להכנס ולהגיב.

אני בטוח שהדיבור ביניכם הבילדרים הוא מרתק. למשל סעיף ג' היה קורע אחי.

זה סימטרי אתה יודע, אתה גם משתתף בסקס ולכן היא יכולה להגיד אותו הדבר עליך. נקודת מבט מטומטמת על העניין.
אני לא בילדר.
תקרא לזה סימטרי, אך זה לא מציאותי.
במבחן המציאות הבחורה תחליט אם יהיה סקס או לא, מבחינת הגבר הוא יסכים כמעט תמיד, וגם אם היא זו שתיזום, זה מעיד עליה משהו בכל אופן.
אלא אם כן אתה אנס, כאן זו בעיה אחרת.

• פותח/ת השרשור
אני לא בילדר.
במבחן המציאות הבחורה תחליט אם יהיה סקס או לא, מבחינת הגבר הוא יסכים כמעט תמיד, וגם אם היא זו שתיזום, זה מעיד עליה משהו בכל אופן.
הזין לא צריך לחשוב בשבילך...אתה תמיד יכול להגיד לא גם בתור גבר...

אני לא בילדר.

אז סקס זו התמסרות בעצם? אין מצב שגם היא רוצה להנות?

אני לא בילדר.

בחורה לא צריכה להתמסר לאף אחד, צריך להפסיק עם הגישה המפגרת הזאת שאנחנו אחד של השנייה.
זוג זה שני אינדיבידואלים ששייכים לעצמם ,שבוחרים להיות יחד, ולא שני אנשים ששייכים אחד לשני.

זה שהיא אוהבת סקס ורוצה אותו מהר לא אומר שום דבר עליה כבת זוג.
זו סתם התניה תרבותית מטופשת.

קטונתי, אני בסה"כ בדעה שבחורה אשר קופצת מהר למיטה, יכולה גם להיות לא נאמנה, זה בסה"כ מנסיון החיים הדל שלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית