נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
מי זאת תל אביב האמיתית?
לא יכול לגלות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי זאת תל אביב האמיתית?
יש לי 2 שירותים ומקלחת בבית, משופצי כמו כל הדירהזאת שלוקחת ממך 10K בחודש על דירת חצי חדר בלי אמבטיה ועם שירותים במטבח.
שמור לך מקום בגן עדן. הגעתי ל"אני 120 קילו ו40% שומן" ושאלתי את עצמי אם זה הולך ונהיה גרוע יותר..אל תקרא, זה משעמם.
מה זו בניה חברתית שובניסטית? לנשים היום יש יותר זכויות מלגברים. על איזו בניה אתה מדבר?
וההנחה שאימפולסיביות מגדילה סיכוי לבגידה היא הנחת המבוקש. אתה מבין שגברים בוגדים לא פחות, כן?
אז זה החינוך? חשבתי שהטבע ברא הכל בצורה הזו.
איזה זכויות יש לנשים ולא לגברים? (חוץ מחצי נקודה במס)
איזה זכויות יש לנשים ולא לגברים? (חוץ מחצי נקודה במס)
מקור? אני יודע שבפסק דין של יונתן היילו הפחיתו בעונש שלו כי הוא נאנס. והוא גברלאישה למשל יש זכות להגיד שהיא נאנסה ולגבר לא.
בסדר, זה כבר דין רבני. הוא מעוות לשני הצדדים. כמו שלגבר יש זכות לסרב גט ולאישה לא.לאישה יש אוטומטית זכות אחזקה של ילד,בלי להתחשב במצבה.
אם העולם היה לבן ושחור,זה היה המצב,לצערנו הוא אפור,ו"הגדרות" הן לרוב רק זה,בפועל המצב שונה.איפה זה כתוב?
בסדר, זה כבר דין רבני. הוא מעוות לשני הצדדים. כמו שלגבר יש זכות לסרב גט ולאישה לא.
לא שעיוות לשני הצדדים הוא בסדר או משהו כזה, אני פשוט מתעניין לדעת נזקים שפמיניזם הכניס לחוק, ולא מה דתיים עיוותו שם בתקופת האבן.
אז אתה טוען שהעדפת הנשים בחוק מכפרת ואף גוברת על העדפת הגברים בכל תחום אחר?לא הבנתי, זה החוק או שזה לא החוק?
ומה לגבי החוק שאישה היא רכוש של צה״ל רק שנתיים?