הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
לא קראתי את הדיון אבל אל תדאג אחי אני מזיין יותר ממך וגם לי לא היתה חברה מעל 4 חודשים
סאמק אני רואה שאלכס הטריל מישהו.. עכשיו צריך לקרוא ת'דיון. :\

תשקיע יותר בקשר הרגשי בין שניכם מאשר בקשר המיני . תכוון לסטנדרטים ולתחומי עניין דומים

מה זו בניה חברתית שובניסטית? לנשים היום יש יותר זכויות מלגברים. על איזו בניה אתה מדבר?

וההנחה שאימפולסיביות מגדילה סיכוי לבגידה היא הנחת המבוקש. אתה מבין שגברים בוגדים לא פחות, כן?

אז זה החינוך? חשבתי שהטבע ברא הכל בצורה הזו.

איזה זכויות יש לנשים ולא לגברים? (חוץ מחצי נקודה במס)

לאישה למשל יש זכות להגיד שהיא נאנסה ולגבר לא.
מקור? אני יודע שבפסק דין של יונתן היילו הפחיתו בעונש שלו כי הוא נאנס. והוא גבר
לאישה יש אוטומטית זכות אחזקה של ילד,בלי להתחשב במצבה.
בסדר, זה כבר דין רבני. הוא מעוות לשני הצדדים. כמו שלגבר יש זכות לסרב גט ולאישה לא.

לא שעיוות לשני הצדדים הוא בסדר או משהו כזה, אני פשוט מתעניין לדעת נזקים שפמיניזם הכניס לחוק, ולא מה דתיים עיוותו שם בתקופת האבן.

לפי ההגדרה בחוק, פעולת האונס מופנית אך ורק כלפי נשים. תקיפה מינית של גבר אינה מוגדרת בחוק כאונס אלא כביצוע מעשה סדום (חוק העונשין, סעיף 347). אך פרט לשימוש במילה שונה לתיאור האקט היחס החוקי למעשה סדום מקביל לאונס וחוק העונשין קובע ש"דינו כדין אונס". ברובם המכריע של המקרים מבצע האונס הוא זכר, אך נרשמו גם מקרים שבהם נשים אנסו.

זה נראה כאילו אצל גבר יש לזה שם שונה, אבל אותה משמעות. לא נשמע כמו יתר זכויות כלשהו.

איפה זה כתוב?
אם העולם היה לבן ושחור,זה היה המצב,לצערנו הוא אפור,ו"הגדרות" הן לרוב רק זה,בפועל המצב שונה.
יתרה מזאת,גבר שנאנס ב99% מהמקרים לא יגיש בכלל תלונה,כי מי שיאכל אותה מול התקשורת יהיה הוא ולא זאת שאנסה אותו.

70% מהגברים בכלא בארה"ב נאנסים,אבל זורקים את זה לצד כי את מי זה מעניין

בסדר, זה כבר דין רבני. הוא מעוות לשני הצדדים. כמו שלגבר יש זכות לסרב גט ולאישה לא.

לא שעיוות לשני הצדדים הוא בסדר או משהו כזה, אני פשוט מתעניין לדעת נזקים שפמיניזם הכניס לחוק, ולא מה דתיים עיוותו שם בתקופת האבן.

לא הבנתי, זה החוק או שזה לא החוק?

ומה לגבי החוק שאישה היא רכוש של צה״ל רק שנתיים?

לא הבנתי, זה החוק או שזה לא החוק?

ומה לגבי החוק שאישה היא רכוש של צה״ל רק שנתיים?
אז אתה טוען שהעדפת הנשים בחוק מכפרת ואף גוברת על העדפת הגברים בכל תחום אחר?
ספורט, קריירה, סקס, לימודים... Must I go on?
עוד לא התחלתי לדבר על מעמד האישה בחברה, שכמו שכמה חבר'ה כאן הפגינו, בבירור משתינים עליו רוב הגברים בעולם וכמובן בעלי ההון בחברה שמנווטים לכיוון הזה.

הגעתי בסוף המסיבה, אני מבין.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית