הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
צר לי, אבל אתה מביע דעות וקובע אותם כעובדות. אין דבר שיותר תלוש מהמציאות מזה.

אז מה עושים במצב כזה, בודקים נכון?
אז תבדוק את זה עם נשים. תשאל אותן: מי לדעתכן בתכלס צריך להביא את הכסף לבית? ותראה מה יענו לך הרוב. ותשאל גם "האם הייתן יוצאות עם גבר שמרוויח הרבה פחות ממכן"

אז תבדוק את זה עם נשים. תשאל אותן: מי לדעתכן בתכלס צריך להביא את הכסף לבית? ותראה מה יענו לך הרוב. ותשאל גם "האם הייתן יוצאות עם גבר שמרוויח הרבה פחות ממכן"
אתה מציב עובדות שמבוססות על דעות אישיות שלך (או של גברים אחרים) וכדי להוכיח אותם אתה שולח אותי לעשות סקר? 😃
יפה..

"האם הייתן יוצאות עם גבר שמרוויח הרבה פחות ממכן"
כשהייתי חייל לא היה לי גרוש על התחת, עדיין הייתי יוצא עם בחורות.
היו כאלה שלא אהבו את הרעיון שלא שילמתי כשלא יכלתי והיו כאלה שלא הפריע להן.
אתה בעצם אומר שכל הנשים חומדות כסף וירצו שהגבר יפרנס ויביא יותר כסף מהם.. יש לי לא מעט חברים בהם האשה מצליחה ומרוויחה יותר מהם.
אז?

טוב יאללה, סקר. קיבלת +2 הסכמה ממני ומחברה. 😃

אתה מציב עובדות שמבוססות על דעות אישיות שלך (או של גברים אחרים) וכדי להוכיח אותם אתה שולח אותי לעשות סקר? 😃
יפה..

כשהייתי חייל לא היה לי גרוש על התחת, עדיין הייתי יוצא עם בחורות.
היו כאלה שלא אהבו את הרעיון שלא שילמתי כשלא יכלתי והיו כאלה שלא הפריע להן.
אתה בעצם אומר שכל הנשים חומדות כסף וירצו שהגבר יפרנס ויביא יותר כסף מהם.. יש לי לא מעט חברים בהם האשה מצליחה ומרוויחה יותר מהם.
אז?

א) יש הרבה מאוד משתנים שקובעים האם בחורה תחליט לצאת איתך ולא רק כסף, אבל אתה נכנס איתי לקטנות ואני מדבר על האופי הנשי. גבר גם מעדיף לזיין רק בחורות יפות כמו בר רפאלי אבל בפועל הרבה מאיתנו זורמים גם על הרבה (ממש הרבה) פחות מזה.
ב) זה שאישה לא אומרת לך שזה מפריע לה זה לא אומר שזה לא, היא פשוט לא אומרת לך. כנראה שהיה בך משהו אחר שגרם לה להחליט לזרום.
ג) אני לא אומר חומדות כסף, אני אומר שההעדפה שלהן היא שהאחריות הזאת תהיה על כתפיו של הגבר.
ואתה פשוט רוצה הוכחות על משהו שאני רואה כמובן מאליו בגלל זה אני אומר לך לעשות סקר.. אני בטוח שהרבה אנשים אחרים יסכימו איתי לגבי העניין הזה גם מבלי שאני יביא הוכחות.

ואתה פשוט רוצה הוכחות על משהו שאני רואה כמובן מאליו בגלל זה אני אומר לך לעשות סקר.. אני בטוח שהרבה אנשים אחרים יסכימו איתי לגבי העניין הזה גם מבלי שאני יביא הוכחות.
נסכים שלא להסכים.

ואם תפגוש מישהי שאתה יודע שנתנה ל - 100 גברים אבל לכל אחד מהם אחרי הדייט השני, שרמוטה או לא? עזוב שרמוטה או לא, גוף שלה שתעשה מה שבא לה איתו - אתה תיקח אותה בחשבון למשהו רציני?
זה לא נשמע ממש הגיוני כי זה אומר שהיא יצאה ל 200 דייטים וזה המון ומעיד משהו על הבחורה

זה עדיין יחסית הרבה 30 אנשים שהיא המשיכה איתם לדייט שני
זה בסך הכל מס' תאורתי, כל הקטע הוא שהבחור מקודם אמר שמישהי שנותנת בדרך כלל אחרי דייט שני היא לא שרמוטה. אז שאלתי אותו שאם הוא אומר ככה אז האם היה יוצא אם מישהי שהיא "לא שרמוטה" לפי הגדרתו.
אמרתי לו את זה כדי להמחיש לו שבחורה שהיו לה הרבה פרטנרים היא לא מושכת מבחינת גברים וגברים לא ירצו להישאר איתה בקשר אלה סתם לדפוק ולזרוק אותה..

@Michael_S
הבעיה שלך שאתה לוקח תופעה שכן, לצערנו עדיין נפוצה בארץ והופך אותה לאיזשהו חוק טבע "ביולוגי" שאין שליטה עליו. הסיבה שהרבה נשים עדיין מצפות שהגבר ישלם עליהן או נגיד שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה או לא נאמנה (שגם זה מושג מעורפל) היא לא כי זה מוטמע בהן, אלא בגלל שבדיוק כמוך, יותר מדי אנשים חושבים שזו עובדה ביולוגית ושזה טבע האדם, ואז ככה הם מחנכים גם את הילדים שלהם והמעגל הזה נמשך. אבל זה מה שזה, לא יותר מתוצר של חינוך, עובדה שיש חברות שלא תמצא בהן זכר להתנהגות כזו.
גם העניין הזה שבחורה שהיתה עם הרבה גברים היא לא מושכת - לא יותר מתוצר של החינוך הספציפי שלנו.

@Michael_S
הבעיה שלך שאתה לוקח תופעה שכן, לצערנו עדיין נפוצה בארץ והופך אותה לאיזשהו חוק טבע "ביולוגי" שאין שליטה עליו. הסיבה שהרבה נשים עדיין מצפות שהגבר ישלם עליהן או נגיד שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה או לא נאמנה (שגם זה מושג מעורפל) היא לא כי זה מוטמע בהן, אלא בגלל שבדיוק כמוך, יותר מדי אנשים חושבים שזו עובדה ביולוגית ושזה טבע האדם, ואז ככה הם מחנכים גם את הילדים שלהם והמעגל הזה נמשך. אבל זה מה שזה, לא יותר מתוצר של חינוך, עובדה שיש חברות שלא תמצא בהן זכר להתנהגות כזו.
גם העניין הזה שבחורה שהיתה עם הרבה גברים היא לא מושכת - לא יותר מתוצר של החינוך הספציפי שלנו.

קודם תשאל את עצמך למה זה החינוך שהיה עד עכשיו בכלל,
ואז תשאל את עצמך האם בכלל כדאי לשנות את זה?

נערך לאחרונה:
ולמה זה החינוך?

אתה שואל למה מחנכים ככה, או למה אני טוען שזה החינוך?
אם למה מחנכים ככה - רוב ההסטוריה האנושית סבבה סביב עליונות גברית, אלפי שנים של דפוס מסוים לעומת מה, 100 השנים האחרונות? הגיוני שייקח זמן להתקדם לחלוטין.
אם למה אני טוען שזה החינוך - קל, כמו שאמרתי, יש מקומות שאין בהם הרבה זכר להתנהגויות האלה. אם זו התנהגות שטמועה לנו בגנים אז במקומות האלה יש לאנשים גנים אחרים ואם תביא עם בחורה משם ילד אז גם הוא יצא ככה לא משנה איך תחנך אותו? כל דפוס התנהגות שלנו הוא פונקציה של חינוך.

אם אתה מתנגד לטענה שההבניה החברתית היא שוביניסטית, אז אין דיון.
בהנחה שהטענה שלי נכונה, הרי שהסיכוי לבגידה גדל במקרה של אישיות אימפולסיבית מהממוצע.

השאלה איך אתה מתעלם מהתביעה החברתית את האישה להתנהגות "חסודה".

מה זו בניה חברתית שובניסטית? לנשים היום יש יותר זכויות מלגברים. על איזו בניה אתה מדבר?

וההנחה שאימפולסיביות מגדילה סיכוי לבגידה היא הנחת המבוקש. אתה מבין שגברים בוגדים לא פחות, כן?

אז זה החינוך? חשבתי שהטבע ברא הכל בצורה הזו.

אז זה החינוך? חשבתי שהטבע ברא הכל בצורה הזו.

אני טוען שזו התנהגות כתוצאה מהדרך שבא ברא הטבע את הגברים והנשים שאתה יכול לקרוא לה גם חינוך אם ככה אתה מבין יותר טוב. (בגלל זה זרמתי) אתה מוזמן לתת דעה שיש לה משקל מסוים ולא רק למלא חלל בהתקפות שלא מועילות לשום דבר.

אני טוען שזו התנהגות כתוצאה מהדרך שבא ברא הטבע את הגברים והנשים שאתה יכול לקרוא לה גם חינוך אם ככה אתה מבין יותר טוב. (בגלל זה זרמתי) אתה מוזמן לתת דעה שיש לה משקל מסוים ולא רק למלא חלל בהתקפות שלא מועילות לשום דבר.

למה אני צריך לתת דעה כדי שתבסס את שלך?

אה ערכת בדיוק למה שחשבתי שתגיב להודעה השניה חח
זה לא משנה למה - אם זה השתנה ע"י חינוך, זה פונקציה של חינוך. החינוך שניתן נקבע ע"י הרבה משתנים סביבתיים.
ולהזכירך פעם גם אנשים היו בטוחים שה"טבע" של אנשים מסוימים הוא להיות שפחות ועבדים. למה כבר לא חושבים ככה? כי לא מצאו את "גן העבדות"? או שזה בכלל שונה מלחשוב שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה?

בנוגע להאם כדאי זה לא רלוונטי בכלל. אבל זה כן מראה את העמדה שלך לפיה המצב הקיים נראה לך אידיאלי. שזה לגיטימי כי חונכת לפי המצב הקיים ובגילאים האלה כבר כמעט בלתי אפשרי לשנות את החשיבה. או אם לדייק את התגובה של הגוף, מה שעלול להתפרש בתור טבע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית