משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
הבעיה האמיתית היא לא "אפלייה לרעה" על ידי שוביניסטים, אלא פמיניסטיות שגורמות למיליוני נשים שרק רוצות למצוא בעל ולהקים משפחה להרגיש רע עם זה, כי הן לא גברים והן לא חיות כמוהן.
אוקיי. האם אתה מסכים שנשים היו מופלות לרעה בעבר, ולא רק על ידי שוביניסטים? למשל בחוק.

ברור,רק שזה לא המצב כבר 100 שנה
זה פשוט לא נכון. עד היום יש מדינות שמפלות נשים בחוק עד לרמה של הגבלות על חופש התנועה (תימן לדוגמה).
עד שזה לא הושג, אני לא חושב שאפשר להאשים פמיניסטיות אך ורק על היותן פמיניסטיות. הן נלחמות למען שוויון מגדר, סך הכל, לא מטרה כל כך זדונית.
בפרקטיקה אפשר להתעצבן כשזה מאבד פרופורציות ומגיע למצב של העדפה מתקנת, אבל כל עוד הפורנו שלנו (משהו שחלק נכבד מהאוכלוסייה נחשף אליו) אלים ומשפיל נשים ברובו, אתה לא יכול לטעון שיש שוויון מגדרי לפי דעתי.

זה פשוט לא נכון. עד היום יש מדינות שמפלות נשים בחוק עד לרמה של הגבלות על חופש התנועה (תימן לדוגמה).
עד שזה לא הושג, אני לא חושב שאפשר להאשים פמיניסטיות אך ורק על היותן פמיניסטיות. הן נלחמות למען שוויון מגדר, סך הכל, לא מטרה כל כך זדונית.
בפרקטיקה אפשר להתעצבן כשזה מאבד פרופורציות ומגיע למצב של העדפה מתקנת, אבל כל עוד הפורנו שלנו (משהו שחלק נכבד מהאוכלוסייה נחשף אליו) אלים ומשפיל נשים ברובו, אתה לא יכול לטעון שיש שוויון מגדרי לפי דעתי.
אין מה להשוות מדינות עולם שלישי,אני מדבר על מדינות מערביות.
פמיניסטיות לא נלחמות על "שווין מגדר" הן נלחמות על זכויות יתר,ללא החובות.
הן לא נלחמות על לשרת 3 שנים בצבא.
הן לא נלחמות על ביטול חופשות לידה.
הן לא נלחמות על יותר נשים בעבודות שחורות(בניין,ביוב וכו).
הן לא נלחמות על כל שאר הזכויות שיש להן ואין לגברים.

@coldfire
טעות שלי, מקבל. הייתי כל כך בטוח שאני צודק בעצמי שלא שמתי לב שאני טועה.
ברשותך, שאלה אחרת באותו נושא. האם אתה חושב שנשים מופלות לרעה מבחינה חברתית היום?

לא, אני חושב שלא.

אתה רוצה שיהיה פורנו שישפיל גברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית