הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נסיעה לחול

talshaul

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
שלום אני כרגע בחיטוב משהו כמו 3 חודש והורדתי יפה מאוד באחוזי שומן, בעוד כשבועיים אני נוסע לארהב ל20 יום .
אני יודע שלא אשמר את המשך החיטוב שם וגם יהיה לי מדיי פעם שאוכל להתאמן בחדר כושר.
השאלה שלי היא מה לעשות מבחינת תזונה ברור שלא אחשב כול היום מאזני קלוריןת וכן אוכל גאנק ושטויות אבל לא בהגזמה , מבחינת ארוחות ואוכל מה הכי מומלץ לעשות ??
ועוד שאלה האם לפני הטיסה שבוע בערך לפני להתאמן רגיל ולאכול רגיל כמו שאני עושה עד עכשיו או לשנות משהו בתזונה או באימונים?

נערך לאחרונה:
אני ממליץ לך להגיע לניוטרל לפני הטיסה כדי שתגיע לארה״ב לא תגיע למצב שתאכל יותר קלוריות ממה שהגוף היה רגיל בצורה משמעותית.
הכל עניין של רצון, אני הייתי במהלך החיטוב שלי בתאילנד שבועיים, הקפדתי להתאמן שם כל יומיים בחדר הכושר ולעבוד קצת על כל שריר רק כדי לשמר שריר.
והקפדתי על תזונה עשירה בדגים טעימים ובמעט פחמימות.

אם אתה יודע שאתה הולך לאכול ג׳אנק וכאלה הייתי ממליץ לך קודם להגיע לניוטרל.

אם יש לך רצון ויכולת להמשיך בחיטוב בארהב אז לך על זה, זה אפשרי.

מקווה שעזרתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
להיות בניטראלי לפני הטיול זה רעיון טוב, כדי להימנע מריבאונד של שומן.
אבל (!) , אם אתה בסוף החיטוב במילא אז זה לא כל כךל קריטי.. תטייל ותהנה.. כשתחזור תמשיך את החיטוב.
פשוט לא לאכול זבל בהגזמה.

שלום אני כרגע בחיטוב משהו כמו 3 חודש והורדתי יפה מאוד באחוזי שומן, בעוד כשבועיים אני נוסע לארהב ל20 יום .
אני יודע שלא אשמר את המשך החיטוב שם וגם יהיה לי מדיי פעם שאוכל להתאמן בחדר כושר.
השאלה שלי היא מה לעשות מבחינת תזונה ברור שלא אחשב כול היום מאזני קלוריןת וכן אוכל גאנק ושטויות אבל לא בהגזמה , מבחינת ארוחות ואוכל מה הכי מומלץ לעשות ??
ועוד שאלה האם לפני הטיסה שבוע בערך לפני להתאמן רגיל ולאכול רגיל כמו שאני עושה עד עכשיו או לשנות משהו בתזונה או באימונים?

דווקא בארה"ב יהיה לך אוכל מעולה לשמור על החיטוב, מאד נוח שם לאכול ויש מלא מקומות שמוכרים אוכל מוכן בריא ומדוייק לפי הצרכים שלך.
לדעתי תעשה לך 70% מהמזמן אכילה "נכונה" ובשאר הזמן תתן צ'יטים.

• פותח/ת השרשור
להיות בניטראלי לפני הטיול זה רעיון טוב, כדי להימנע מריבאונד של שומן.
אבל (!) , אם אתה בסוף החיטוב במילא אז זה לא כל כךל קריטי.. תטייל ותהנה.. כשתחזור תמשיך את החיטוב.
פשוט לא לאכול זבל בהגזמה.
אוקיי השאלה כמה זמן לפני הטיול להיות בניטראלי ? נוסע יום חמישי הבא, עכשיו השאלה שלי בעיקר על פחמימה כמה פחמימה להיות בנטראלי והאם לעשות העמסה בשבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית