הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יחס בין העובדים במקום עבודה

• פותח/ת השרשור Kakarot
  • פורסם בתאריך
חח תגיד לי איפה אתה חי?

תובע ספציפית על כסף שאני חושב שחייבים לי, לא על זה שהם לא רוצים לפטר. סתם הם הביאו לי את הסעיף ואני גם ככה לא לומד יותר מדי כי אני לומד אז אמרתי למה לא...

• פותח/ת השרשור
אולי יש לה פרוטקציות...
את יכולה לנעול את התיק בכל מקרה, גם לי בעבוד יש לוקרים כאלו, אבל יש מנעול לריצ'רצ'ים של התיק עצמו, לא בעיה לקנות.
ואם האחראי כזה אחלה, והוא טוען שזה לא פעם ראשונה שיש עליה תלונות, אז שיהיה אחראי מספיק כדי לספק מנעולים ללוקרים לעובדים שלו.
כן יש תלונות אבל היו על "הדברים הקטנים" כמו שאומרים ,בעיקר מה שקשור על סיגריות והירקות.
הוא לא התייחס לדברים האלו שעקצו מציתים או קופסאות כי היו מצבים שלקוחות לקחו ,וכן יש טיפוסים כאלה מסתבר..
אם הוא רק זרק מילים לאוויר אז אני פשוט אטפל בה באופן אישי

אם את לא מתכוונת לתבוע או לערב משטרה או וואטאבר, שימי מנעול/תשאירי עלייך את הכסף. לתת לאחראי לבחור צד נשמע כמו רעיון גרוע.

• פותח/ת השרשור
אם את לא מתכוונת לתבוע או לערב משטרה או וואטאבר, שימי מנעול/תשאירי עלייך את הכסף. לתת לאחראי לבחור צד נשמע כמו רעיון גרוע.
אפשר להגיד שנתתי לו עילה לפיטוריה, מסתבר שיש מצלמות בתאי הלבשה..
מצד אחד זה טוב, מצד שני הוא ראה את כל השטויות שעשיתי שם 🙁
וגם החזיר לי את מה שעקצה לי 🤩

אצלי גם התחיל עכשיו כסאח שמעצבן אותי ביני לבין המעסיק. עובד שם שנה ו-10 ומעוניין שיפטרו אותי בשביל דמי אבטלה והמעסיק לא מוכן לתת לי מכתב פיטורין. בודק אופציה של תביעה
בתי דין לעבודה לא ממהרים לפסוק גם במקרים הרבה יותר חריפים משלך, לרוב ידחפו את הצדדים להגיע לפשרה.
בכל מקרה המשפט הישראלי תמיד מנסה להחזיר את הצד הנפגע למצב כאילו הפגיעה לא קרתה בכלל.
כשאתה אומר שאתה מעוניין שיפטרו אותך אתה אומר בעצם שאתה רוצה להתפטר, זו הכוונה האמיתית שלך, אם תלך לבית משפט וזה מה שהשופט יבין מהלך הרוח לא רק שיפסקו לטובת המעסיק שלך אלא גם סביר שתצטרך לשאת בעלויות המשפט.
הקייס הכי טוב שלך ללכת למשפט במקרה כזה זה אם המעסיק הפר חוקים כלשהם נגדך(מנוחות, שכר מינימום וכו)

אני תבעתי מעסיק שהלין לי פיצויים ומשכורת ואחרי 3 חודשים של דחיות הגעתי לפשרה עם הצד השני ועם קצת מעל מה שהיה צריך לשלם לי מלכתחילה
תובע ספציפית על כסף שאני חושב שחייבים לי, לא על זה שהם לא רוצים לפטר. סתם הם הביאו לי את הסעיף ואני גם ככה לא לומד יותר מדי כי אני לומד אז אמרתי למה לא...
כשאתה מתפטר אתה זכאי לקבל את מה שהפרשת לקרן פנסיה במהלך התקופה, זה נעשה דרך הביטוח הפנסיוני שלך, במקרה שאתה מפוטר המעסיק משלים לך את ההפרש בין הסכום שיש שם ובין הסכום שמגיע לך(משכורת חודשית אחת בתוספת פדיון ימי חופשה, חלק יחסי מההבראה וכו)
אפשר להגיד שנתתי לו עילה לפיטוריה, מסתבר שיש מצלמות בתאי הלבשה..
מצד אחד זה טוב, מצד שני הוא ראה את כל השטויות שעשיתי שם 🙁
וגם החזיר לי את מה שעקצה לי 🤩
העיקר שכל אחד קיבל מה שמגיע לו, להבא כדאי לשים מנעול על התיק או להביא תיק שאפשר לשים עליו מנעול, לומדים את זה בצבא בכח

• פותח/ת השרשור
העיקר שכל אחד קיבל מה שמגיע לו, להבא כדאי לשים מנעול על התיק או להביא תיק שאפשר לשים עליו מנעול, לומדים את זה בצבא בכח
כן ,יצאתי תמימה בעניין (מעופפת קצת) של מה הסיכויים שיעקצו דווקא לי?
וקשור בעקיפין לנושא ,אני בביה"ס צבאי ולא יודעת אם זה נחשב אבל עקצו לנו מהשכבה לפני מספר שנים כמה סטריאו מכיתות שונות.
שדרך אגב מצאו את החיילים בסוף 😆

זה קצת ארוך וחופר אבל זה קצת דחוף לי בעזרה אז ממש תודה מי שעוזר 😃

יש לי עבודה זמנית שמקבלים את השכר בשחור (מציינת שזה מלצרות), אני עובדת שם רק כאשר חברה שלי מבטלת משמרות ולא יותר מזה.
מאז שהתחלתי לעבוד יש שם עובדת שתמיד צריכה להיות בכסאח איתי, לא החלפתי מילים איתה לרע או לטוב אבל פשוט בכוח ניסתה תמיד להוציא אותי רע מול האחראי, כמובן שהאחראי מחבב אותי מבלי להשוויץ אני פשוט עובדת טובה.
היא תמיד דופקת איחורים של שעה-שעה וחצי ,כשהיא במשמרת היא מביאה ללקוחות מבטים מזלזלים כשהם מבקשים להחליף מנה מסיבות כאלה ואחרות ויכולה להביא עוד הרבה דוגמאות ובמילים אחרות?אני עושה עבודה של שניים.
כבר יצא אחרי שסיימתי משמרת והאחראי חילק לי את השכר תמיד האחראי היה סופר x וכשאני חוזרת הביתה אני רואה שיש לי x-50,x-100
תמיד הייתי בטוחה שאני סתם שמעתי לא נכון.
אתמול הייתי במשמרת בוקר וגם העובדת הזאת הייתה(היא עבדה כפולה) ,אחרי שסיימתי הוא ספר וחילק לי את הכסף ונתן סכום x ,ספרתי לעצמי לראות אם זה אותו סכום שאמר וכן. שמתי את הכסף בתיק והתלבשתי והעובדת הזאת נכנסה ועברה בחדר וחיפשה משהו ואז יצאה ,חזרתי הביתה וספרתי שוב וראיתי שנעלמו לי 250 ש"ח.

עכשיו אני לא יודעת ממש מה לעשות ,חשבתי לדבר עם האחראי אבל אין לי ממש הוכחה שהיא לקחה ממני וכבר תקופה שנעלמים לי סכומים פה ושם ,הייתי אומרת שזאת לא היא אבל יצא פעם אחת שקניתי טבק לחברה והוא היה סגור !! השארתי שם בתוך שקית בלוקר אצלי ובאותה משמרת יצאה להפסקות סיגרייה כמה וכמה פעמים וכשסיימתי משמרת והבאתי את הטבק לחברה והיא דפקה לי צעקות אם אני מעשנת ,כי מתברר שהטבק היה כבר פתוח.
אז אני מתלבטת אם להתעמת איתה או לפתוח תיק ,אבל הבנתי שזה מסובך.

דבר ראשון תהיי מספיק אחראית לשמור על הכסף שלך ככה שלא יוכלו לגנוב ממך וגבר שני תני לה כאפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית