הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי דיאטה שהציעו לי

אלנה דניאל

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום בנות!

איזה פורום נחמד 😃 בדיוק לנשים כמונו שמחפשות יעוץ אחת מהשנייה!

תראו בנות יש לי אירוע עוד חודש וחיפשתי איך לרדת במשקל מהר ואיכשהוא נתקלתי במודעות של איזה מאמן אחד בשם ג'ניה רומסקי שהוא טוען שיש לו מה שנקרא דיאטת חירום, עכשיו רציתי להתייעץ איתכן מה דעתכן ואם שמעתן על זה?

הוא נותן סדרה של סרטונים בחינם באימייל אז חשבתי שיהיה שווה להירשם והתחלתי לצפות בה דווקא נראה מעניין...
זה הקישור תגידו לי מה דעתכן קישור הוסר

תודה!

אלנה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצטער לאכזב אותך אבל זה נועד לכישלון.
אנחנו לא תומכים כאן בפתרונות של "זבנג וגמרנו" מהסיבה הפשוטה שלפי כל נתון סטטיסטי מעלים בסוף הכל חזרה ולרוב עם ריבית.
את צריכה לעשות שינוי מחשבתי ושינוי באורח חיים שלך על מנת ליצור שינוי אמיתי וארוך טווח שלא יאלץ אותך בעתיד להתעורר שבועיים לפני האירוע ולעשות שטויות עם הגוף שלך.

היי אלנה ברוכה הבאה לפורום

אני אומנם לא אישה אבל יש לי "טיפה" ידע בכל מה שנוגע לאימונים ואני אומר לך(מבלי אפילו לראות את ההקישור שהעלית...) שזה חארטה.

קידום ושיווק פרופר, אין דבר כזה ירידה במשקל(כשמדובר על ירידה במשקל בדרך תקינה) במשך חודש. בתקופת הזמן הזאת את לא תראי שינוי מרחיק לכת.

שינוי את תראי לאורך תקופה(ממוצע בין 3,4 חודשים) ברגע שתשני את ההרגלים שלך.

בלי להתייחס לקישור שהעלית ובלי מידע על איזה עודף משקל יש לך,
כל עוד את מבינה שירידה כזו היא בעיקר ירידה של נוזלים וסביר שלפחות מחצית מהקילוגרמים יחזרו כבר בבוקר שאחרי האירוע..
ומצד שני את יכולה להתחיל במהלך אמיתי - שגם הוא יכול להוביל לירידה של 2-3 קג באותה תקופה - ולהשתמש באירוע כתמריץ להתחלה של אורך חיים בריא יותר.

נערך לאחרונה:
הוא היה כאן חבר בפורום, ואין לו משהו חכם להגיד. ואני מהמר שהוא ואלנה זה אותו בן אדם.

Back
למעלה תחתית