ייעוץ איך אתם מחזיקים מעמד בחיטוב?

help4u

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
איך אתם מחזיקים מעמד בחיטוב,אני החזקתי מעמד שבוע ונשברתי
(ליום אחד שאכלתי שקית גדולה של במבה +אבוקדו)
אני צריך ממכם טיפים לחיטוב

ואולי אם יש לכם תפריט טוב לחיטוב של 1400-1500 קלוריות ו 110-120 חלבון

להביא לי?

התפריט שלי כנראה לי משביע אני רעב כמעט כל הזמן

מי עושה חיטוב? כולם כאן שמנים.

וברצינות, אם מדי פעם (פעם בשבוע, פחות או יותר), קורה שאתה נשבר ויורד על המקרר, אל תחליט שזהו, הלך החיטוב ותפסיק. אתה בנאדם, לא בודי בילדר שמתכונן לאולימפיה, אז זה בסדר גמור, כל עוד זה לא יהיה הרגל, כמובן. אם טחנת, המשך כאילו כלום לא קרה. בנוסף, יש את הימים של הצ'יטים, זה אפילו נדרש בחיטוב. קרא על זה עוד במאמר על החיטוב בפורטל.

לדעתי, נסה להוסיף ירקות לתפריט, שיכולים לעזור להרגשת השובע שלך.

תראה אני אחזור על מה שכבר נאמר, זה לא חשוב אם פעם אחת טחנת כמו חזיר, מה שחשוב זה שרוב הזמן תהיה בגירעון קלורי ותירד 2 קילו בחודש, החיטוב שאני עושה הוא די גמיש, אם בא לי אני אוכל קצת יותר, אין טעם להגביל את עצמך יותר מדי ואז להישבר, תן לעצמך קצת חופש אבל אל תגזים.

נמאס לדחוף 5K קלוריות ביום כבר.

אני איתך...
אחת הסיבות שאני שונא תקופות מסה היא כמויות האוכל....
אני כרגע על 5K+ ולשלב את זה עם לימודים ועבודה זה פשוט מטורף...

אני אישית אוהב מאוד תקופות חיטוב...😵‍💫🥊

תגידו אנשים אתם שומעים את עצמכם?כאילו אני היחיד שרואה את הבעיה במה שאומרים פה. כנראה שאין שמנים בקהל...הבעיה היא לאכול הרבה זאת הבעיה?פשוט תאכלו!אוכל זה טוב אוכל זה טעים.אז בסדר 5K זה מעצבן אבל זה עדיף על למות למשהו טעים ולא לאכול אותו.לאכול כל מה שאתה רוצה זה החלום...

חח אתמול חשבתי על החיטוב שאני הולך לעבור ואכלתי 5000 קלוריות אם אני לא טועה יצא לי לפי המחשבון
חלבון 264
פחמימות 452
שומן 116

תגידו אנשים אתם שומעים את עצמכם?כאילו אני היחיד שרואה את הבעיה במה שאומרים פה. כנראה שאין שמנים בקהל...הבעיה היא לאכול הרבה זאת הבעיה?פשוט תאכלו!אוכל זה טוב אוכל זה טעים.אז בסדר 5K זה מעצבן אבל זה עדיף על למות למשהו טעים ולא לאכול אותו.לאכול כל מה שאתה רוצה זה החלום...

אתה שוקל 72 קילו , אתה לא יודע מה זה לאכול 5K ביום .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית