הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 157kg deadlift x10 ב531 בחיטוב

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
בוצע בסבב 2 שבוע 1 בסט של 5+

התחלתי חיטוב לפני חודש, כרגע בסבב שני של 531 שבינתיים אני מאוד מרוצה ממנה כתוכנית חיטוב כי איכשהו אני לא מפסיק לתת PR'ים של יותר חזרות ממה שהייתי מסוגל במיוחד בסקוואט ובדדליפט וכמו שזה נראה עד שהחיטוב יסתיים אני יצליח לשמור על המשקלי עבודה הנוכחיים שלי.
יש פער מגעיל של 50 קילו בין הRM3 שלי בדדליפט ובסקוואט (180 דד לעומת 130 סקוואט) אחרי החיטוב אני אטפל בפער הזה. היום בבוקר נשקלתי 89.7, החיטוב התחיל באיזור 93.5.

כל הכבוד על השיא!

אני גם חושב שהתוכנית הזאת לא יעילה לא לחיטוב ולא למסה ולא יעילה לפיתוח כוח ביחס לתוכניות אחרות.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על השיא!

אני גם חושב שהתוכנית הזאת לא יעילה לא לחיטוב ולא למסה ולא יעילה לפיתוח כוח ביחס לתוכניות אחרות.
לא יצא לי לנסות אותה במסה אבל כרגע היא עונה על הצורך של שמירה על משקלי העבודה בחיטוב אז אין לי תלונות

תלוי ברמת המתאמן לדעתי.
במשקלים גבוהים אני נוטה להאמין שכן, כמו שדר ציין.
אצלי בינתיים היא עובדת אחלה ואני בגירעון קלורי לא קטן בכלל כבר לא מעט זמן.
ברמת העקרון , לחיצות דורשות נפח ועצימות.

ב531 לא רק שהנפח יחסית קטן ביחס לעצימות אתה כל 3 שבועות עושה דילאוד , וזה מה שמחרבן אותך.

מי שרוצה לעשות 531 ללחיצות, או שיעשה דילאוד כבד יותר (75% במקום 60%) או שפשוט יעשה 2 סבבים רצופים ואז דילאוד

זה ככה בזריז

נערך לאחרונה:
כל הכבוד על השיא!

אתה בטוח? כי מוזר אני התקדמתי איתה מ170 סקואט לחמשייה ל245 סקואט סינגל תחרותי.

התוכנית טובה, צריך לדעת לעשות אותה ולא ליהיות יותר חכם ממי שכתב אותה.

אתה בטוח? כי מוזר אני התקדמתי איתה מ170 סקואט לחמשייה ל245 סקואט סינגל תחרותי.

התוכנית טובה, צריך לדעת לעשות אותה ולא ליהיות יותר חכם ממי שכתב אותה.

כל הכבוד שהתקדמת איתה ככה!
אני בסך הכל אומר שלדעתי יש תוכניות הרבה יותר יעילות ממנה ואני גם לא היחיד שבא בביקורת על התוכנית הזאת בתור תכנית פווארליפטינג, זה שהתקדמת ככה זה לא טיעון לכלום ואתה יודע את זה...

כל הכבוד שהתקדמת איתה ככה!
אני בסך הכל אומר שלדעתי יש תוכניות הרבה יותר יעילות ממנה ואני גם לא היחיד שבא בביקורת על התוכנית הזאת בתור תכנית פווארליפטינג, זה שהתקדמת ככה זה לא טיעון לכלום ואתה יודע את זה...
יש וריאציה אגב שמותאמת לפאוורליפטינג..

כשהיה לי 180 לשלשה לקראת סיום התוכנית הקודמת באתי לחגור ונשבר לי הLever של הRDX, אז בערך שלושה שבועות השתמשתי בTitan Toro הכחולה שיש במכון עד שהLonghorn שהזמנתי הגיעה.
מתי החלפת תמונה לgoku black?
RIP RDX
והחלפתי בערך לפני כמה שבועות ,כי הבנתי עד כמה שבלאק גוקו badass 🕴

• פותח/ת השרשור
RIP RDX
והחלפתי בערך לפני כמה שבועות ,כי הבנתי עד כמה שבלאק גוקו badass 🕴
עוד 2 פרקים יגלו שזה הkayoshin הירוק שרואים בפתיח ופרק הבא יהיה בדוק פלאשבקים מהשנה שטראנקס נלחם בו

עוד 2 פרקים יגלו שזה הkayoshin הירוק שרואים בפתיח ופרק הבא יהיה בדוק פלאשבקים מהשנה שטראנקס נלחם בו
אמור להיות גם פרק שמתרכז עם גוהאן וטראנקס, זה האמת די מסקרן כי המון מעריצים לא אוהבים איך שאקירה עשה את גוהאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית