הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך את עזרתכם האם לקחת פרגניל?

• פותח/ת השרשור Lokoman
  • פורסם בתאריך

Lokoman

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
2
34
1
אז ככה חברים התחלתי סייקל לפני חודש של 500 סוסטנון(טסט) ו400 בולדנון בשבוע אחרי שבועים העלתי ל750 טסט בשבוע בדרך כלל היתי לוקח פרגניל במהלך הסייקל אבל משום שלא השגתי מים בקטריוסטטים לא לקחתי עכשיו השאלה שלי היא האם להתחיל לקחת עכשיו או לחכות לסוף הסייקל ? עם כן כמה ומתי?כמובן שיש לי מוכן טימוקסיפן וכלומיד לסוף הסייקל
תודה רבה לעזורים

אז ככה חברים התחלתי סייקל לפני חודש של 500 סוסטנון(טסט) ו400 בולדנון בשבוע אחרי שבועים העלתי ל750 טסט בשבוע בדרך כלל היתי לוקח פרגניל במהלך הסייקל אבל משום שלא השגתי מים בקטריוסטטים לא לקחתי עכשיו השאלה שלי היא האם להתחיל לקחת עכשיו או לחכות לסוף הסייקל ? עם כן כמה ומתי?כמובן שיש לי מוכן טימוקסיפן וכלומיד לסוף הסייקל
תודה רבה לעזורים
ברמת העיקרון עדיף שתתחיל עכשיו. בסוף הסייקל ידרש בלאסט פרגניל.

התחל מעכשיו ב-500iu לשבוע. בתום הסייקל, בצע בלאסט פרגניל 1000iu/eod כ5-6 הזרקות.

תודה רבה לעזורים
קיבלת תשובה נכונה מ-TOM
אני אעיר על משהו אחר: מדוע בולד במינון כה זעום ועד כי נחשב ללא אפקטיבי?
בולד רצוי להריץ כ-800mg להתנסות ראשונית ואף מעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית