הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש גיינר טבעוני / פתרון ביתי

• פותח/ת השרשור Olive
  • פורסם בתאריך

Olive

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
אני מתקשה להגיע לרמת הקלוריות הדרושות לי (לדעתי סביב ה3000) וכמות החלבון.
השתמשתי תקופה של כחודשיים בגיינר SUPER EFFECT 1:5 אבל מיכוון שאני מנסה להוריד מוצרי חלב מהתפריט וגם חושש שמערכת העיכול שלי לא הגיבה טוב לגיינר, אני מחפש תחליף טבעוני. לצערי למדתי שאין גיינר טבעוני לקנייה בארץ ובכלל נדיר בעולם.
כפתרון ביניים אני חושב להשתמש באבקת חלבון טבעונית ולהוסיף אותה בבלנדר לגיינר ביתי ממתכון שאשיג ברשת (שבטח יכלול בננות/טחינה/חלב סויה/ חמצא בוטנים ועוד)
המטרה להשלים ערך קלורי גבוה של 600-700 וצפונה בדומה לגיינר קנוי - פעמיים ביום! כאורחת בוקר וארוחת ביניים. צריך תוספת יומית של מינימום 1000 קלוריות בממוצע ליום.

אני מחפש את האבקת חבלון הטבעונית הכי משמינה שיש - רובן מכילות רק 150 קלוריות גג למנת הגשה, שזה מעט.

יש המלצות לאבקות חלבון טבעוניות משמינות???

תודה רבה לעונים!

• פותח/ת השרשור
תודה. התכנון הוא כאמור להוסיף את הדברים שכתבתם - אגב איזה שיבולת שועל משתלם וכדאי (יש אריזות ענק?) , וחמאת בוטנים טבעית או סקיפי?

בלי קשר, השאלה הגדולה היא בעיקר איזה אבקת חלבון טבעונית משמינה יחסית עם יחס פחימימות גבוהה יש בשוק ואתם ממליצים?

תודה. התכנון הוא כאמור להוסיף את הדברים שכתבתם - אגב איזה שיבולת שועל משתלם וכדאי (יש אריזות ענק?) , וחמאת בוטנים טבעית או סקיפי?

בלי קשר, השאלה הגדולה היא בעיקר איזה אבקת חלבון טבעונית משמינה יחסית עם יחס פחימימות גבוהה יש בשוק ואתם ממליצים?

שיבולת שועל אני יודעת שבחנויות טבע יש בזול, וחמאת בוטנים טבעית הרבה יותר בריאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית