הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה בעל מקצוע יכול להכין לי את הטכנולוגיה מאחורי הדבר הבא ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
זה המוצר :

וכאן הוא בפעולה :

זה בעקרון משגר כדורגל, אני רוצה להכין אותו דבר לכדורסל. ולשדרג אותו למשהו מאוד מאוד מועיל ואפקטיבי, זה לא יהיה משגר כדורים, כלומר כן, אבל בתוספת של משהו, אם אצליח להכין כזה במחיר נורמאלי, אבא שלי אמר שזה לא נראה לו ילך אבל שאני חופשי ללכת על זה ולנסות ליצור את זה.

אז אם מישהו יודע איזה בעל מקצוע יכול לעזור לי עם הטכנולוגיה מאחורי זה אשמח אם יגיד לי, או אפילו מישהו פה בפורום שמבין ויכול להקדיש כמה דקות לדיבור איתי.

תודה מראש, רום.

מה לשים סל איפה שאמור להכנס הכדור כדי שיחזיר לך אותו ברגע שקלעת?
זה פרוייקט,לכל חלק צריך בעל מקצוע שונה,בשביל המסגרת-מסגר.
גלגלים בהומסנטר או משהו.
ספק ובקר בחנות אלקטרוניקה.
להרכיב הכל ביחד מרכיב מכני אני מניח,או שלבד

מציעה לנסות לבנות קודם אחד מינאטורי (גודל כף יד) ואם הכל יעבוד תבנה אחד גדול

• פותח/ת השרשור
גלגלים בהומסנטר או משהו.

את השלד יש לי איך להכין, הבעיה זה שאני לא כל כך יודע ומכיר ספקים ובקרים, מה יתאים, איך להרכיב ואיפה ומה העלות.

אם אתה רוצה יותר פרטים, הבנייה שקשורה לסל היא תהיה כמו הic3 rebounder, זה תהיה רשת שתתלבש על הסל בצורה כלשהי ובה יהיה חור שיכניס את הכדור למתקן הזה שיהיה בערך בגובה 1.80.

אתה מכיר קצת את הנושא של ספקים ובקרים ?

למה לא לחבר פשוט מסילה בשיפוע מהסל?
בשונה מכדורגל לכדורסל תהיה תנופה מהגובה

• פותח/ת השרשור
זה רעיון נחמד, אם לא יהיה פה אף אחד שמבין בטכנולוגיה הזו, ואדבר עם אנשים מחנות אלקטרוניקה ואראה שזה מסובך מידיי, אלך על הרעיון שלך.

• פותח/ת השרשור
גלגלים בהומסנטר או משהו.

מציעה לנסות לבנות קודם אחד מינאטורי (גודל כף יד) ואם הכל יעבוד תבנה אחד גדול

מישהו יודע אם זה נטען ספק כח ?

נטען ספק כח
מטען ספק כוח?
כן זה ניראה משהו דומה. כמו רוב המטענים לחשמליות אבל זו הבעיה הכי קטנה שלך בבנייה של דבר כזה. מאמין שכל הנדסאי מכונות ידע לבנות דברים כאלה אם תספק לו מה שהוא יבקש.

• פותח/ת השרשור
מטען ספק כוח?
כן זה ניראה משהו דומה. כמו רוב המטענים לחשמליות אבל זו הבעיה הכי קטנה שלך בבנייה של דבר כזה. מאמין שכל הנדסאי מכונות ידע לבנות דברים כאלה אם תספק לו מה שהוא יבקש.
הקטע זה שאת השלד (כל העסק עם הברזל) יש מישהו שיבנה לי חינם כנראה. אז לא יודע אם כדאי ללכת עם כל זה למישהו. אבל אני אשלח ואבקש הצעת מחיר ממישהו.

הקטע זה שאת השלד (כל העסק עם הברזל) יש מישהו שיבנה לי חינם כנראה. אז לא יודע אם כדאי ללכת עם כל זה למישהו. אבל אני אשלח ואבקש הצעת מחיר ממישהו.
אתה צריך מישהו שיבנה את השלד לפי מפרט שתואם זוויות שיגור (לאגרים בנק' מסויימות) וכניסה לחיווט אם צריך. משמע זה לא יכול להיות רק רתך בתכנון של השלד. שוב, הייתי מתייעץ עם הנדסאי מכונות או הנדסאי חשמל שיודע טוב מכניקה.

אני די בטוח שאם תפנה לאחד מבתי הספר להנדסאים ותציע לתלמידים לממן דבר כזה חלק יקפצו על המציאה למימון פרוייקט גמר

• פותח/ת השרשור
אתה צריך מישהו שיבנה את השלד לפי מפרט שתואם זוויות שיגור (לאגרים בנק' מסויימות) וכניסה לחיווט אם צריך. משמע זה לא יכול להיות רק רתך בתכנון של השלד. שוב, הייתי מתייעץ עם הנדסאי מכונות או הנדסאי חשמל שיודע טוב מכניקה.

אני די בטוח שאם תפנה לאחד מבתי הספר להנדסאים ותציע לתלמידים לממן דבר כזה חלק יקפצו על המציאה למימון פרוייקט גמר
את האמת שיש לי מלא חברים שלומדים בהנדסאים, וכאלה שלומדים רובוטיקה, אבל הם עולים לכיתה יא', ובטח אם אפנה לכאלה שעולים לכיתה יב' יקח להם הרבה זמן להכין את זה, וגם הצעות מחיר, וריתוכים, אתה חושב שהם יודעים לעשות דברים כאלה ?

את האמת שיש לי מלא חברים שלומדים בהנדסאים, וכאלה שלומדים רובוטיקה, אבל הם עולים לכיתה יא', ובטח אם אפנה לכאלה שעולים לכיתה יב' יקח להם הרבה זמן להכין את זה, וגם הצעות מחיר, וריתוכים, אתה חושב שהם יודעים לעשות דברים כאלה ?
מבחינת תכנון המנגנון הם אמורים לדעת (כל ילד שלמד פיזיקה אמור לדעת בתיאוריה לנתח את התנועה).
גם ניראה לי שסתם נדלקת על הרעיון אני לא רואה איך זה שימושי כל כך בכדורסל כמו בכדורגל (אולי בשביל לעבוד על alley oop).
קח בחשבון שכדי לשגר את הכדור לגובה גבוה מבסירטון תצטרך מנוע חזק יותר ואפשרות הטייה קהה יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מבחינת תכנון המנגנון הם אמורים לדעת (כל ילד שלמד פיזיקה אמור לדעת בתיאוריה לנתח את התנועה).
גם ניראה לי שסתם נדלקת על הרעיון אני לא רואה איך זה שימושי כל כך בכדורסל כמו בכדורגל (אולי בשביל לעבוד על alley oop).
קח בחשבון שכדי לשגר את הכדור לגובה גבוה מבסירטון תצטרך מנוע חזק יותר ואפשרות הטייה קהה יותר.
חח לא אחי, אני רוצה שזה ישמש כמכונת ריבאונד, לבנות מין רשת שתתלה על הסל כמו פה (הבנייה דיי פשוטה פה) :
81AvcOFX5_L._SL1455___72938.1435346610.1280.1280.jpg

משם זה בעצם יפול לתוך המכונה הזו, אני לא אעשה את מגלשה שמביאה את הכדור, והכדור ישתגר אליי לידיים. זה הרעיון.
הגובה לא צריך להיות גבוה מבסרטון, אני לומד פיזיקה אבל כיתה י', לא למדנו משהו מיוחד. נראה שאתה מבין בדברים האלה, אם כן, אשמח אם תכתוב לי בפרטי, סתם לדבר בקשר למנוע והספק כח והבקר.

תעשה קצת מחקר, 2גלגלים קטנים 2 גדולים עם אוויר, 2 מנועים חד פאזים, בערך 3 מטר צינור מגולוון ועוד מטר וחצי פרופיל 50 על 50 לבסיס ככה בגדול

תעשה קצת מחקר, 2גלגלים קטנים 2 גדולים עם אוויר, 2 מנועים חד פאזים, בערך 3 מטר צינור מגולוון ועוד מטר וחצי פרופיל 50 על 50 לבסיס ככה בגדול
לא אחי, לא כל מסגר יכול לבנות כזה דבר כי זה לא במקצוע שלו. אולי אתה מכיר כמה מוכשרים שיש להם ידי זהב אבל זה לא קשור למקצוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית