הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

666Roni

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום יש לי שאלה קצת מוזרה אולי, אבל אשמח לעזרה.
כיום אני בכושר בינוני ומתאמנת בעיקר בפעילות מתונה כמו יוגה, פילאטיס, קצת תרגילי כוח כנגד משקל הגוף וברצוני לעלות הילוך ולהתחיל לבנות טיפה שרירים. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תחת קצת שטוח ואני רוצה לתת לו נפח וצורה. פעם לפני שנים הייתי רוקדת המון והיה לי תחת עגול מושלם, ויריכיים רזות יחסית.
היום אין לי תחת כמעט, והירכיים שלי עבות! הרוב זה בטח משומן אבל יש גם הרבה שריר.
אני יודעת שכל התרגילים המקובלים שעובדים על הישבן כוללים את היריכיים ואני מחפשת דרך לעקוף את המכשול הזה, שהישבן יגדל והירכיים לא! כשאני עושה את התרגילים הרגילים סקוואט, לאנג׳ים וכו׳ אני מרגישה שאני נתפסת בעיקר באזור היריכיים מקדימה הקוואדרס וההמסטרינג ופחות בשרירי הישבן! מה אפשר לעשות שיהיה פחות דגש על השרירים האלה שגם ככה מפותחים אצלי? אני רוצה לציין שפעם כשרקדתי זה הגוף שהיה לי! הישבן היה עגול ובולט והירכיים רזות מאד! אני לא יודעת מה היה הגורם לזה אבל ככה התעצב הגוף כתוצאה מהריקוד.
איך ניתן להגיע לתוצאה הזאת עם אימוני כוח?

ההרגשה איפה שאת נתפסת לא בהכרח מעידה על העבודה שם. נשמע שכל מה שאת צריכה זה לחטב את הגוף (לאכול במאזן קלורי שלילי) ואז יהיה לך את הגוף שהיה לך פעם.
תרגילים כאלו ואחרים לא מחטבים ולא מורידים שומן מאזור ספיצפי. כדי להגדיל את מסת השריר באזור מסויים צריך לדגול בשיטה תזונתית שונה התומכת במאזן קלורי חיובי (לאכול יותר קלוריות ממה שגופך דורש). כמובן שאפשר לעשות את שתי הדברים בו זמנית אך התוצאות יהיו איטיות להחריד.

. כמובן שאפשר לעשות את שתי הדברים בו זמנית אך התוצאות יהיו איטיות להחריד.

כמובן שאפשר להוריד שומן מאיזור ספציפי וגם להגדיל את מסת השריר מאיזור מסויים בו זמנית?
כיצד מגדילים מסת שריר במאזן שלילי או שורפים שומן במאזן חיובי?

כמובן שאפשר להוריד שומן מאיזור ספציפי וגם להגדיל את מסת השריר מאיזור מסויים בו זמנית?
מה השאלה? אתה יכול להתחטב ולעלות במסת השריר בו זמנית. הבעיה שלא תתחטב ולא תעלה במסת השריר באופן יעיל פר זמן נתון.

כיצד מגדילים מסת שריר במאזן שלילי או שורפים שומן במאזן חיובי?
כיצד מבחינה פיזיולוגית אף אחד לא באמת מבין לעומק. אבל תוצאות DEXA ודומיו לא משקרים - זה קורה כל הזמן, במיוחד למתאמנים מתחילים

מה השאלה? אתה יכול להתחטב ולעלות במסת השריר בו זמנית. הבעיה שלא תתחטב ולא תעלה במסת השריר באופן יעיל פר זמן נתון.

כיצד מבחינה פיזיולוגית אף אחד לא באמת מבין לעומק. אבל תוצאות DEXA ודומיו לא משקרים - זה קורה כל הזמן, במיוחד למתאמנים מתחילים
עד היום חשבתי שהפלא הזה אפשרי רק בעזרת חומרים.

• פותח/ת השרשור
אז אולי מה שאני צריכה זו דיאטה קודם כל? אני לא רזה בכלל אבל לדעתי גם לא שמנה, יכול להיות שפשוט יש לי אחוזי שומן גבוהים? או להפך, מבנה ״רחב״?

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 45.6 · צפיות: 200
על איזה מבנה רחב את מדברת? את ממש רזה, תתחילי מסה

לדעתי את לא צריכה לחטב.
אולי יש כאן עניין של פרופורציות של הגוף. כשהישבן שטוח וקטן הירכיים אולי נראות לך רחבות אבל בתמונה לא ניכר שום עודף שומן.
תמשיכי לעבוד על השרשרת האחורית כולל הישבן, תעלי משקלים ותקפידי על תזונה נייטרלית או עם פלוס קטן.

Back
למעלה תחתית