הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייבת שמישהו יסדר לי את הראש

• פותח/ת השרשור Lal. Na
  • פורסם בתאריך

Lal. Na

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני חדשה פה בפורוס אבל עוקבת פה כבר הרבה זמן ..
בעקרון אני ממש ממש רוצה לרדת במשקל, אני מתנדנדת בין 82 ל 80, גובה 170

התחלתי דיאטה שנקראת "דיאטת 17 הימים"
בעקרון זו תזונה ללא פחמימות.. כמו בחיטוב.
ניסיתי המון דיאטות בחיים ואני תמיד על אותו משקל! וזו הדיאטה היחידה שראיתי בה טיפה שינוי בהיקפים.

התפריט שלי הוא: כל יום לפחות 6 חלבוני ביצה, חזה עוף, סלט ירקות ענק, 3 כפות טחינה, קוטג 1%, 2 אקטיביה ביום ו2 תפוח או אפרסק.

זה מה שאני אוכלץ כל יום אבל בזמנים שונים, זאץ אומרת שיכולה להפוך את הביצה של הבוקר למעדן ובערב ביצה..
משתדלת לעשות לפחות 5 פעמים בשבוע אירובי 45 דק.. ואני לא רואה שינוי וזה אפילו נראה שהשמנתי!

בקיצור.
אני ממש ממש מתמידה על החלבון, אוכלת כל יום אותו דבר(נמאס לי).. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריכה ה לעשות כדי שהמשקל יזוז?

קודם כל, אני חושבת שלהתחיל חיטוב מדל פחמימה זאת טעות.
אני הייתי שומרת את ה"קלף" הזה ממש לסוף החיטוב.
הרבה פעמים חושבים שאם יאכלו פחות ויעשו יותר אירובי ירדו במשקל, וזה נכון- אבל השאלה איזה משקל? יש הבדל בין להוריד קילו שריר לבין להוריד קילו שומן.. המטרה בחיטוב היא להוריד באחוזי שומן, ולשמור על השריר כמה שיותר.
כדי לעשות את זה תחשבי את הrmr שלך, ותבני תפריט שהגרעון שלו לא גדול מידי.
תשלבי אימוני כוח, ואז גם אם המשקל לא ירד- המראה שלך יהיה מוצק וחטוב יותר.
בהצלחה!!

דבר ראשון תפסיקי לעלות על המשקל. תתחילי לנהל רישום של הקפים. זה מדד אמין יותר. יש את כול עניין הנוזלים שמשפיעה על המשקל. ומה שבאמת מעניין אותך זה אך את נראת ומרגישה. לא משאת שוקלת.
כשאת מגיעה לחנות, שואלים אותך מידה, לא משקל. וזה משצריך לעניין גם אותך.

דבר שני, כן פחממה, לא פחחמה. תחליטי לפי תגובות הקיבה. אני אישית מצאתי שתזונה דלת פחממה יותר מתאימה למערכת העיכול שלי. בלי קשר למשקל ואימונים. שונאת אותה!!! אבל הבטן שלי שמחה, אז אין ברירה.

תשתדלי להקשיב יותר לגוף ופחות לכללים.

Back
למעלה תחתית