עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פחמימה זה נכון אבל מה לגבי שומן?, הרי אם הצריכה תהיה 0.5 ממשקל הגוף זה בעייתי קצת מבחינה הורמונלית לא?, האם אצל נשים אפשר להוריד את צריכת השומן בחיטוב ביחס לחיטוב אצל גבר?כללי האצבע הם קו מנחה, ויש לזכור כי קיימת העדפה אישית ותוצאות בפועל, לאור ניסוי וטעייה
הווה אומר, מלבד כמות חלבון די קבועה, הנעה באיזור 1.8-2.2 גרם לכל קילו מ"ג, כמות הפחמימה והשומן תחולק באופן העדפתי
ההעדפה עשויה להשתנות בהתאם לפרמטרים מגבילים, כמו כמות קלוריות או סוג תפריט (דל-פחמימה וכד'), וגם לפי פרמטריים אישיים (העדפת שומן על פחמימה ותפקוד טוב יותר מבחינה זו, או ההיפך. שוב, אינדיבידואלי)
לא בטווח הקצרפחמימה זה נכון אבל מה לגבי שומן?, הרי אם הצריכה תהיה 0.5 ממשקל הגוף זה בעייתי קצת מבחינה הורמונלית לא?, האם אצל נשים אפשר להוריד את צריכת השומן בחיטוב ביחס לחיטוב אצל גבר?
מסכים, גם אני בעד תפריט מאוזן וזה גם הביא אותי לתוצאות הכי טובות בחיטובים, פשוט רציתי להבין האם אצל נשים "כללי הזהב" זהים לגברים, אני מניח שאם אתה בונה תפריט חיטוב למתאמן שלך אז בתור התחלה תדאג שיהיה לו חלבון סביבות 2 גרם למשקל גוף ושומן 0.8 , האם בבניית תפריט לאשה צעירה הקווים המנחים האלה חייבים להישמר ?לא בטווח הקצר
אפשר שהכמות תהיה בערך 0.7-1 גרם
אבל גם אם חורג מעלה או קצת מטה, זה סביר
שוב, ניסוי וטעייה
יש כאלה שעם מעט פחמימות יתפקדו באופן מעולה, ויש שלא
המה גם שלא מזמן התפרסם פה מחקר, שהוכיח שלא חייב לעבור לתפריט דל פחמימה, בשביל לשפר את איכות ההתקדמות בחיטוב ואת כמות השומן (באחוזים) היורדת אל מול כמות המאסה הכוללת.
חרף המחקר, וגם אחרים שכבר השכילו להבין זאת, חיטוב טוב יהיה כזה שניתן לשלוט בו, להתמיד בו, לצד התקדמות טובה ואיכותית, כלל הניתן, בירידת השומן, אל מול הירידה הכוללת במשקל הגוף.
לשם כך לא חייב ליישם אף שיטת קצה (דל פחמימה, CBL, IF, הפרדת חלבונים מפחמימות משומנים מסיבים משטויות וכד'....)
כמובן שיש מקום לשיטות שציינתי, אבל הן מקרה פרטי של גרעון קלורי בסיסי וכולל
תמיד כדאי להתחיל חיטוב בגרעון סביר אל מול הנייטרלי, להתאים את ערכי המאקרו, לחדד מעט את ערכי המיקרו (לשים לב שמקורות המזון והתיסוף מסביב נותנים מספיק ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חיוניות וסיביים תזונתיים), ולעקוב אחרי ההתקדמות.
כן מדובר באותם קוויםמסכים, גם אני בעד תפריט מאוזן וזה גם הביא אותי לתוצאות הכי טובות בחיטובים, פשוט רציתי להבין האם אצל נשים "כללי הזהב" זהים לגברים, אני מניח שאם אתה בונה תפריט חיטוב למתאמן שלך אז בתור התחלה תדאג שיהיה לו חלבון סביבות 2 גרם למשקל גוף ושומן 0.8 , האם בבניית תפריט לאשה צעירה הקווים המנחים האלה חייבים להישמר ?