הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי מתח בסופינציה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
כלומר המתח עם האחיזה תחתית ליד קדמית.
הרבה זמן לא עשיתי.. היום שעשיתי אותו הרגשתי מוזר בגב.
אני זוכר שדיברו לא קצת פעמים שמתח בסופינציה יכול לגרום לעקמת וכל מיני דברים אחרים, יש בזה איזשהו שמץ של אמת?

כלומר המתח עם האחיזה תחתית ליד קדמית.
הרבה זמן לא עשיתי.. היום שעשיתי אותו הרגשתי מוזר בגב.
אני זוכר שדיברו לא קצת פעמים שמתח בסופינציה יכול לגרום לעקמת וכל מיני דברים אחרים, יש בזה איזשהו שמץ של אמת?
גורם גם לאיידס, סרטן ולהתחממות הגלובאלית.

מעבר לפתרון הקסמים של הסקוואט (ברצינות, אני כבר מזדקן אבל רק כשהתחלתי לרדת עמוק בסקוואט הפסיק לכאוב לי הגב כל היום...)
אז מתח בסופינציה בהחלט 'מותח' יותר את הגב, מספיק שתרים ידיים למעלה פעם אחת בסופינציה ופעם אחת בפורנציה בשביל להבין.
אם החלטת לעבוד ככה, תדאג לחימום טוב ולמתיחות.

• פותח/ת השרשור
עזוב, נראה לי אני חוזר למתח קלאסי, אני מרגיש את הביספס שלי נמתחים, 94-95 קילו מופעלים עליהם, וממזמן לא עשיתי קרלס חחח.
אני אחזור למתח רגיל ופשוט אעשה עלייה ממש איטית במשקלים, בלאט.
אגב, אם כבר.. אולי כדאי שאני אעשה מתח רגיל עד שאני אגיע ל15 חזרות מלאות?
ממזמן עשיתי 15, אבל עליתי במשקל מאז, ועשיתי 15 חצאים חח, אז זה לא נחשב.

בקיצור יש לי 2 אפשרויות (אני ממשיך סקוואט בשניהם חח).
1. להתחיל לעשות מתח רגיל עד שאני מגיע ל15 חזרות, (בסט אחד), ואז לעבור למתח רגיל עם משקל (או לעבור למתח רחב בלי משקל ולהעלות בהדרגה).
2. להמשיך לעשות מתח רגיל עם משקל נמוך פחד, ולקוות שאני אוכל להעלות משקלים מאימון לאימון.

מה דעתכם?

שתי האופציות נשמעות בסדר אבל זה ממש לא משנה, אני הייתי מגיע ל3*10 עם משקל גוף ומתחיל להוסיף משקל.

• פותח/ת השרשור
זה הגיוני בכל 3 הסטים לעשות 10?
(כלומר, בסט הראשון יהיה לי אותו כוח כמו באחרון?)
נשמע קצת הזוי, אלא אם אתה מתכוון שבסט הראשון אני אעשה 10 גם אם אני יכול קצת יותר.

מעבר לפתרון הקסמים של הסקוואט (ברצינות, אני כבר מזדקן אבל רק כשהתחלתי לרדת עמוק בסקוואט הפסיק לכאוב לי הגב כל היום...)
אז מתח בסופינציה בהחלט 'מותח' יותר את הגב, מספיק שתרים ידיים למעלה פעם אחת בסופינציה ופעם אחת בפורנציה בשביל להבין.
אם החלטת לעבוד ככה, תדאג לחימום טוב ולמתיחות.
השאלה גם איך עושים, צר או רחב, משפיע גם על אורך מתח של הלטיסימוס דורסי (רחב גבי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית