הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בנץ' וסקוואט

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
בסרטונים להעביר משנייה 0:15 , ברובם זה ככה

התחיל לי לאחרונה כאבים בכתף... כן , אני נפצע יותר מדי לצערי.
אז אני מעדיף לשתף פה טכניקה כדי שאני אדע אם הטכניקה נכונה או לא , כי לפי החד"כ , כאילו האנשים , זה סבבה.
בנץ' 1 :

פה לא החזקתי טוב ועשיתי עם זה 6 חזרות , אחרי זה החלטתי לעצור ולעשות יותר טוב.
בנץ' 2 :

סקוואט 2 :

סקוואט 3 :

בנץ' :
אה ואני רק אציין , הבנץ' הפעם לא יצא לי הכי טוב ,העלתי טיפה משקל בגלל שראיתי שהתחיל להיות טיפה קל.
הוא קל , אבל הבעיה זה שהפרק כף היד שלי , גם תראו בסרטון.
לא משנה מה אני עושה , הוא מתעקם , ניסיתי לשאול אנשים , שום דבר לא עוזר , הציעו לי תאחיזה של בלי אגודל או עם לא יודע איך קוראים לזה , כל האצבעות קרובות כולל האגודל ולא בפנים , זה גם מתעקם , הציעו לי כפפות , לא יודע אם כדאי...
ועוד משהו , בבנץ' שמתם לב שאני לא נועל בחזרות האחרונות , הבעיה זה שבגלל שהפרק כף היד מתעקם , אם אני מנסה ליישר את היד , זה כאבים ממש , אי אפשר לנעול... רק בהתחלה.

סקוואט :
גם פה , לאחרונה הייתי תקוע על 15 קילו כל הזמן בשביל טכניקה , אבל התחלתי לעלות משקל כל אימון 1 ורבע , אני עכשיו משאיר 20 קילו , לא יותר לבנתיים עד לשיפור הטכניקה.

יש לי גם מאימון קודם , שמוזר דווקא שם הטכניקה הייתה הרבה יותר טובה.
( סט 1/2 לא זוכר )

נערך לאחרונה:
אתן לאחרים לשפוט ולהעיר על הטכניקה שלך.
אבל בכל מקרה אתייחס לקטע שבו התלוננת על זה שאתה לא מצליח לשמור על כף היד ישרה.
פתרון אחד לבעיה הזו זה WRIST WRAPS, תוכל למצוא אותם באלי אקספרס במחיר ממש זול של כמה דולרים... לא צריך משהו יקר ומיוחד.
לי אישית זה עזר המון והרגשתי שינוי משמעותי בכוח בתחתית התנועה בעיקר.

• פותח/ת השרשור
אתן לאחרים לשפוט ולהעיר על הטכניקה שלך.
אבל בכל מקרה אתייחס לקטע שבו התלוננת על זה שאתה לא מצליח לשמור על כף היד ישרה.
פתרון אחד לבעיה הזו זה WRIST WRAPS, תוכל למצוא אותם באלי אקספרס במחיר ממש זול של כמה דולרים... לא צריך משהו יקר ומיוחד.
לי אישית זה עזר המון והרגשתי שינוי משמעותי בכוח בתחתית התנועה בעיקר.
סבבה תודה 😃 אני אחפש באמת. ( יותר מאוחר אני אשלח קישור פה מאליאקספרס , תוכל להגיד אם הרצועות טובות? )
ומה שאתה מדבר , זה הרצועות ששמים על המוט?
ותוכל אולי להגיד לי איך הטכניקה? אפילו אם אתה לא בטוח.

סבבה תודה 😃 אני אחפש באמת. ( יותר מאוחר אני אשלח קישור פה מאליאקספרס , תוכל להגיד אם הרצועות טובות? )
ומה שאתה מדבר , זה הרצועות ששמים על המוט?
ותוכל אולי להגיד לי איך הטכניקה? אפילו אם אתה לא בטוח.
את הרצועות שמים על פרק כף היד.
לגבי הטכניקה בבנץ היא נראית בסדר גמור, רק שים לב שאתה לא משתמש בלג דרייב. לג דרייב יעזור ממש במשקלים גבוהים יותר.
לגבי הטכניקה בסקוואט לי היא גם נראית סבבה, בחזרה-2 לדעתי ירדת לאט מדי ויצאת מהבור מאוחר.

בנץ' - כלל ברזל: אם אתה יכול להזיז את הרגליים כמו שאתה מזיז לפני הסט, סימן שאתה לא בלג דרייב טוב. תראה סרטונים. פרט לזה חלק מהחזרות לא נועל, חלק לא נוגע בחזה (לפחות מהזוית הזאת), מסלול המוט ישר מדי (צריך להיות באלכסון מהחזה אל מעל העיניים). אל תחזיק באחיזה פתוחה אף פעם - פשוט תציב את המוט בצורה ישרה עד כמה שאפשר ותחזיק אותו חזק, במאמץ מירבי של כפות הידיים.

בסקוואט HB הייתי מנסה להיות טיפה יותר זקוף, עם חזה יותר בחוץ.

• פותח/ת השרשור
בנץ' - כלל ברזל: אם אתה יכול להזיז את הרגליים כמו שאתה מזיז לפני הסט, סימן שאתה לא בלג דרייב טוב. תראה סרטונים. פרט לזה חלק מהחזרות לא נועל, חלק לא נוגע בחזה (לפחות מהזוית הזאת), מסלול המוט ישר מדי (צריך להיות באלכסון מהחזה אל מעל העיניים). אל תחזיק באחיזה פתוחה אף פעם - פשוט תציב את המוט בצורה ישרה עד כמה שאפשר ותחזיק אותו חזק, במאמץ מירבי של כפות הידיים.

בסקוואט HB הייתי מנסה להיות טיפה יותר זקוף, עם חזה יותר בחוץ.

בקשר לבנץ' כבר אמרתי למה אני לא נועל , בגלל שהפרק כף היד שבור ( אחיזה שבורה ) , אם אני נועל מרפקים , אני לא יכול , אני מרגיש כאילו כף היד עומד להישבר לי , נשבע לך... בקשר לנוגע בחזה , נוגע 😃 , מסלול - אני אנסה לתקן.
בקשר ללג דרייב , התכוונת שהרגל זזה? אני אנסה לתקן , אני לא רוצה לקרב יותר מדי כי אחרי זה זה עושים לי טיפה כאבים בגב התחתון ( יישור יותר מדי אצלי )
בסקוואט אני אנסה.

בקשר לראשון שכתב , לג דרייב אני לא עושה כל כך , לא יודע למה , לא נוח.
בנץ' 1 :

בנץ' 3 :

פחות מוצלח הסט הזה.

הערות בנץ' :
הפעם ניסיתי יותר קימור , אפשר טיפה לראות בסט הראשון , הסט השני היה הכי טוב... גם תנועה של המוט , גם נעלתי הכל ( הקשבתי למי שאמר שצריך ללחוץ חזק עם הכף היד וזה עזר ).
רק הרגליים אני עדיין לא מצליח לסדר... אני לא מרגיש את זה במהלך הסט , זה מוזר...
אה ואחרי הסט השני גם היה לי כאבים בגב התחתון... מה שהיה לי לפני חצי שנה + בגלל שהייתי מקמר יותר מדי בבנץ' , אז בסט השלישי יש פחות קימור ופחות טוב.
מסלול פחות או יותר ניסיתי לתקן ( בסט השני כמו שאמרתי היה הכי טוב , לצערי לא צילמתי... )

דרך אגב , אני יודע שזה נראה שזה לא נוגע בחזה , עכשיו ראיתי , זה בגלל שהטלפון למטה , אז לא רואים כל כך טוב.
אבל הוא נוגע , סמוך עליי 😃

להעביר משנייה 0:15 פחות או יותר.
יש HD אם צריך , עד 1020.

מישהו? ואני עוד מעט אפרסם פה גם סקוואט.

עריכה :
סקוואט 3 :

סקוואט 1 :

הם כמה דקות יעלו.
ועוד משהו , אחרי הסט השלישי , התחיל להיות לי טיפה כאבים בגב / מותן בצד שמאל בצד , לא שמאל , כאילו איפה שהמותן כזה לא יודע.
גם שמתי לב שבסקוואט בסט ה-3 עיקמתי טיפה את הגב נראה לי , גם תראו שב-3 חזרות האחרונות , התקשיתי ממש , הייתי אמור לעשות 8 חזרות , אבל עשיתי 7 , לא יכלתי יותר... ( לפחות שיפור מאימון קודם , מ-5 ל -7 )

נערך לאחרונה:
בנוסף למה שסטיץ ענה..
תתפוס עמוק ככל שאתה יכול..נסה להדביק את המוט ליד.
ואת האגודל תסגור על האצבעות חזק.
נראה אם המפרק יתחיל להתעקם באחיזה הזו.

עוד דבר.
שהמרפקים לא יהיו לפני המוט אולי בגלל זה הכאבים.
נראה גם שהמוט לא נוגע בחזה..אז שיגע.

*אל תשים רצועות לשורש כף היד.

ראיתי את התיקון..
יש שיפור ורואים נגיעה חח
רק שים לב שהמוט באמת עובר את המרפקים וזה יוצר עומס על הכתף.
ואתה מוציא את המוט ממקום גבוה מדי לדעתי.

• פותח/ת השרשור
בנוסף למה שסטיץ ענה..
תתפוס עמוק ככל שאתה יכול..נסה להדביק את המוט ליד.
ואת האגודל תסגור על האצבעות חזק.
נראה אם המפרק יתחיל להתעקם באחיזה הזו.

עוד דבר.
שהמרפקים לא יהיו לפני המוט אולי בגלל זה הכאבים.
נראה גם שהמוט לא נוגע בחזה..אז שיגע.

*אל תשים רצועות לשורש כף היד.

ראיתי את התיקון..
יש שיפור ורואים נגיעה חח
רק שים לב שהמוט באמת עובר את המרפקים וזה יוצר עומס על הכתף.
ואתה מוציא את המוט ממקום גבוה מדי לדעתי.

בקשר לדבר האחרון , אני אנסה לשפר.
ובקשר לזה שאני מוציא את המוט , זה לא שאני יכול לעשות משהו בקשר לזה , זה ככה מכוון הספה של הבנץ' לצערי...
אי אפשר להזיז , אם היה אפשר כבר מזמן הייתי מוריד את זה מלמטה יותר.

ראיתי רק את הסרטון סקוואט 2.
התפוצצות סבירה סך הכל.
ממליץ בחום להשלים נעילה של האגן בסוף כל חזרה כדי להפחית עומס מהגב התחתון.
תוודא שהפיסוק רחב מספיק ועם אצבעות כלפי חוץ,ושאתה עם הנעליים הנכונות.

הערות בנץ' :
הפעם ניסיתי יותר קימור , אפשר טיפה לראות בסט הראשון , הסט השני היה הכי טוב... גם תנועה של המוט , גם נעלתי הכל ( הקשבתי למי שאמר שצריך ללחוץ חזק עם הכף היד וזה עזר ).
רק הרגליים אני עדיין לא מצליח לסדר... אני לא מרגיש את זה במהלך הסט , זה מוזר...
אה ואחרי הסט השני גם היה לי כאבים בגב התחתון... מה שהיה לי לפני חצי שנה + בגלל שהייתי מקמר יותר מדי בבנץ' , אז בסט השלישי יש פחות קימור ופחות טוב.
מסלול פחות או יותר ניסיתי לתקן ( בסט השני כמו שאמרתי היה הכי טוב , לצערי לא צילמתי... )
אתה עדיין לא עושה לג דרייב נכון - למרות שיש קצת קימור. זה לא מספיק, אתה לא מקומר, הרגליים לא לחוצות לקרקע, הראש גבוה מדי על הספסל (קרוב מדי לקצה שלו). מסלול המוט עדיין לא נכון, ולא יכול להיות נכון כשהראש נמצא כל כך רחוק, כי המוט יפגע בתופסנים. תתכווץ יותר, תרד יותר למטה בספסל, תלחץ יותר לכיוון ה-90 מעלות של הזרועות (שהמוט יהיה קרוב יותר לעיניים כשהוא בנקודה הגבוהה שלו).
הכאבים בגב זה נורמלי במידה מסויימת, צריך למתוח קצת את הגב התחתון לפני ואחרי הסטים והכל יהיה בסדר. שוב, לא אמרתי קימור של רקדנית בלט, אלא משהו יותר נורמלי. תראה את הסרטונים של alan thrall.
ועוד משהו , אחרי הסט השלישי , התחיל להיות לי טיפה כאבים בגב / מותן בצד שמאל בצד , לא שמאל , כאילו איפה שהמותן כזה לא יודע.
גם שמתי לב שבסקוואט בסט ה-3 עיקמתי טיפה את הגב נראה לי , גם תראו שב-3 חזרות האחרונות , התקשיתי ממש , הייתי אמור לעשות 8 חזרות , אבל עשיתי 7 , לא יכלתי יותר... ( לפחות שיפור מאימון קודם , מ-5 ל -7 )
הסקוואט יותר טוב, במיוחד הסט השני שצילמת. אתה יותר זקוף בו בניגוד לראשון. ב-HB אין היפ דרייב כמו ב-LB, תשאר יותר זקוף ותרד ותעלה בצורה קצת יותר מהירה ואקספלוסיבית.

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין לא עושה לג דרייב נכון - למרות שיש קצת קימור. זה לא מספיק, אתה לא מקומר, הרגליים לא לחוצות לקרקע, הראש גבוה מדי על הספסל (קרוב מדי לקצה שלו). מסלול המוט עדיין לא נכון, ולא יכול להיות נכון כשהראש נמצא כל כך רחוק, כי המוט יפגע בתופסנים. תתכווץ יותר, תרד יותר למטה בספסל, תלחץ יותר לכיוון ה-90 מעלות של הזרועות (שהמוט יהיה קרוב יותר לעיניים כשהוא בנקודה הגבוהה שלו).
הכאבים בגב זה נורמלי במידה מסויימת, צריך למתוח קצת את הגב התחתון לפני ואחרי הסטים והכל יהיה בסדר. שוב, לא אמרתי קימור של רקדנית בלט, אלא משהו יותר נורמלי. תראה את הסרטונים של alan thrall.

הסקוואט יותר טוב, במיוחד הסט השני שצילמת. אתה יותר זקוף בו בניגוד לראשון. ב-HB אין היפ דרייב כמו ב-LB, תשאר יותר זקוף ותרד ותעלה בצורה קצת יותר מהירה ואקספלוסיבית.

בקשר לבנץ' , לכאבים בגב התחתון.
אפשר אולי מתיחות לאזור הזה? מצאתי באינטרנט , אבל אני לא יודע אילו הכי אפקטיבים , כמה מתיחות לעשות דרך אגב?

בקשר לבנץ' , לכאבים בגב התחתון.
אפשר אולי מתיחות לאזור הזה? מצאתי באינטרנט , אבל אני לא יודע אילו הכי אפקטיבים , כמה מתיחות לעשות דרך אגב?
בלי להסתבך, תפוס ראק עם ידיים בגובה המותניים, ותרד כשאתה מבליט ישבן החוצה.
תעבור ממצב דדליפט לסקוואט עם כמה שניות בכל מצב, כמה פעמים, ובדדליפט תעבור בין גב מוקשת לגב מעוגל.

total-stretch1.jpg

• פותח/ת השרשור
בלי להסתבך, תפוס ראק עם ידיים בגובה המותניים, ותרד כשאתה מבליט ישבן החוצה.
תעבור ממצב דדליפט לסקוואט עם כמה שניות בכל מצב, כמה פעמים, ובדדליפט תעבור בין גב מוקשת לגב מעוגל.

total-stretch1.jpg
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית