הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הזמנה מאליאקספרס - הגיע מוצר אחר

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
נעשה את הסיפור קצר, הזמנתי טיוי בוקס וקיבלתי מצלמת אקסטרים.
חיכיתי יותר מחודש עד שזה הגיע ושפתחתי ראיתי שיש בפנים בכלל מוצר אחר שאין לי כל שימוש בו (למרות שמבחינת ערך הוא יותר יקר מהטיוי בוקס).
כמובן שפתחתי DISPUTE ויצרתי קשר עם השולח, הוא התנצל ורוצה שאני ישלח לו בחזרה את המוצר להולנד ורק אחרי שזה יגיע אליו הוא יעשה לי החזר על כל הסכום ההתחלתי + המשלוח שאני ישלם על המוצר הלא נכון, כל התכתבות איתו שיביא לי זיכוי מבלי שאני ישלח אליו את המוצר השגוי לא צלחו, לא רואה טעם שאחרי שחיכיתי יותר מחודש ללכת עכשיו לשלוח לו את המוצר שוב לחכות כנראה עוד חודש עד שיגיע אליו ואז לחכות עוד שבוע לזיכוי, תהליך של חודש חודשיים.
יש לי אפשרות להסלים את התביעה ולהעביר את הדיון לראשי אליאקפרס מאחר ולא הגעתי להסדר עם השולח.
ההסכם שם מחייב, השאלה שלי האם לקחת סיכון בהסלמה הזאת? האם יש סיכוי שיחייבו אותו לזכות אותי מבלי שאני יצטרך לשלוח לו חזרה את המצלמה? הרי הוא עשה את הטעות.
דעות מאנשים שמבינים יתקבלו בברכה.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי מחפש תגובות פרווה כמו שלך לא הייתי רושם מלכתחילה.
קיבלתי מוצר לאחר חודש ציפייה שהוא בכלל לא מה שרציתי, אם אתה חושב שהתנצלות + לחכות עוד חודש לזיכוי שווה את העצבים אתה ממש טועה.

תציע למוכר שיזכה אותך חלקית על הסכום בתמורה לכך שלא תשלח לו את המוצר. אם לא היית מקבל מוצר בכלל זה היה סיפור אחר, אבל פה יש מוצר ולפי המדיניות של אותו מוכר כנראה שאם אתה רוצה החזר עלייך להחזיר את המוצר לקבלת החזר כספי.

אם אתה ממש מעוניין בזיכוי מלא או ביותר מכמה שהוא מוכן להביא לך תאיים עליו בפידבק שלילי, זה דבר מאוד חשוב שמשפיע עליהם מאוד ויכול לגרום להם להתקפל יפה גם כשהם לא הכי רוצים.

בהצלחה!

אם תהיה מספיק רהוט בהסבר שאין לך כל שימוש במוצר ולא קיבלת מה ששילמת עבורו אתה תקבל REFUND והמוצר יישאר אצלך כי אין לחברה שום דרך לאכוף שתחזיר אותו- אתה לא חתמת על עסקה מחייבת כלפי המוכר אלא להיפך- קנית ממנו מוצר שהוא לא סיפק ובמובן הזה קיימת את הצד שלך בעסקה והוא לא.

תעלה כאן שאלה אתית כי אנחנו בני אדם ובני אדם טועים(בגלל זה בamazon אין טעויות) ולמעשה יהיה כאן גזל, אומנם לא לקחת ארנק מאישה ברחוב אלא השתמשת בתובענה על "חוזה" שנכרת בינך והמוכר שהוא לא כיבד, אבל ההבדל בין המעשה והתוצאה סמנטי לחלוטין.

אני לא פה לחנך, תעשה מה שנראה לך, אני הייתי מבקש שישלח את המוצר שקנית שוב מול המוצר שיש לך ושיחזיר לך דמי משלוח כשהמוצר יגיע אליו.

• פותח/ת השרשור
מן הסתם אם העסקה הייתה מתבצעת בארץ אז הייתי מחזיר כי זה עניין של ימים בודדים, ללכת עכשיו ולשלוח לו חזרה להולנד ולחכות שזה יגיע ורק אז יזכה אותי או ישלח לי חדש מה שיגרום לי לחכות עוד חודש (חודשיים כבר) בשביל טיוי בוקס לא שווה את העצבים והמתנה כמו שאמרתי.

קרה לי משהו דומה.
פתחתי דספוט והמוכר דרש שאחזיר את המוצר והוא ישלח לי מחדש את המוצר הנכון. כמובן שאין טעם להתעסק בזה והסלמתי את הדספוט.
התוצאה הייתה שאלי אקספרס התערבו וקיבלתי החזר כספי של 70% מסך ההזמנה. מכרתי את המוצר שקיבלתי בארץ.
ברוב המקרים שמסלימים את הדספוט אלי אקספרס מתערב לטובת הלקוח.
תנסה, אין לך מה להפסיד.

• פותח/ת השרשור
הצעתי לו שאני ישלח לו את המוצר ישלח לו כמובן אסמכתא אבל לא יצטרך לחכות שזה יגיע אליו, והוא בתמורה שישלח לי את המוצר שרציתי במשלוח אקספרס. יקבל יקבל, לא יקבל ניתן לאליאקספרס לתת את הדין.

אחר כך מתפלאים למה יש מוכרים שלא שולחים לישראל.
מה פשר התגובה הזאת?
פות''ש הזמין TVBOX ומצפה לקבל אותה ולא לקבל משהו אחר.
כשאתה מזמין פלאפון ומקבל דילדו זה בסדר?הרי הזמנת פלאפון.
לסיכום,אני חושב שהתגובה שלך לא במקום והיא לא קשורה לכלום,תחשוב לפני שאתה מגיב.

מה פשר התגובה הזאת?
פות''ש הזמין TVBOX ומצפה לקבל אותה ולא לקבל משהו אחר.
כשאתה מזמין פלאפון ומקבל דילדו זה בסדר?הרי הזמנת פלאפון.
לסיכום,אני חושב שהתגובה שלך לא במקום והיא לא קשורה לכלום,תחשוב לפני שאתה מגיב.

הוא רשם את זה בגלל דרישת הלקוח לקבל החזר לפני החזרת המוצר.

הבעיה שלרוב אמזון לא עושים משלוחים לישראל.
אפשר רק בעזרת buy2usa אבל זה לוקח המון זמן עד שמגיע אלייך המוצר והם לוקחים גם 25 דולר דמי משלוח
מה שאין שקונים מסינים וכד'
הבעיה שהאיכות הסינית בדרך כלל נמוכה. אני קניתי עד עכשיו איזה 15 מוצרים סינים ורק מ5 אני מרוצה.
לגבי אלי אקספרס, אמנם יצא לי להזמין מהם רק פעם אחת, אבל בגדול משתדל להזמין רק מאיביי
אני מאוד מרוצה מהם ,ואם היית מזמין משם לא היה לך בעיה כי הם היו מטפלים במקרה שלך.
החיסרון באיבאיי שאין ביקורת על המוצר שאתה קונה בניגוד לאליאקספרס.[/QUOTE]

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר הכל הסתדר, מכרתי את המצלמה אפילו הרווחתי כמה שקלים וביטלתי את כל התביעה כנגד המוכר.
הוא הודה לי ובזה נגמר הסיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית