שיפור מהירות תגובה

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן,
מישהו מכיר דרך לשיפור מהירות תגובה?
1. מהירות תגובה של החשיבה עצמה כלומר אינסטינקטים כאלה. (סתם דוגמה: אנשים שברגע שמבהילים אותם משחררים איגרוף)
2. מהירות תגובה של יציאה מהמקום.

כדי לשפר משהו צריך לעשות את זה ולהתמיד. למשל באיגרוף משפרים תגובות בעבודה בזוגות.

• פותח/ת השרשור
כדי לשפר משהו צריך לעשות את זה ולהתמיד. למשל באיגרוף משפרים תגובות בעבודה בזוגות.
ברור לי
אבל נגיד לשחרר אגרוף שמבהילים אותך, אי אפשר להתמיד בזה, אני שואל על דברים כאלו שאי אפשר להתמיד בהם

לשחרר איגרוף בכל פעם שמבהילים אותך זה לא רעיון טוב.
תקח חבר ותתאמנו , אחד עושה תנוע פיתאומית שני נותן איגרוף.

• פותח/ת השרשור
לשחרר איגרוף בכל פעם שמבהילים אותך זה לא רעיון טוב.
תקח חבר ותתאמנו , אחד עושה תנוע פיתאומית שני נותן איגרוף.
לא התכוונתי ספציפית לזה, נתתי דוגמה כי זה משהו שמסביר די בקלות מה שרציתי להעביר

רעיון טוב למרות שאתה יודע שאמורה לבוא פה תנועה פתאומית וכשמבהילים אותך לא, תודה אבל על הרעיון איישם אותו.

יש לך אולי גם איזה רעיון לעבודה לבד?

שחק משחקי מחשב תחרותיים.
אפשר גם CSGO, רק עדיף שהמשחק גם יהיה כיף.

מה הקשר משחקי מחשב? זה אולי משפר מהירות תגובה במחשב אבל אני לא חושב שזה משפר מהירות תגובה מחוץ למחשב.
כי במחשב התנועה היא מקסימום 5 ס"מ עם העכבר, זה לא מדמה את המציאות.

לך לאומנויות לחימה.

יש את האתר של Human Benchmark אבל מנסיון שלי הכי טוב זה לעבוד על מה שאתה צריך בשבילו את הזמן תגובה למשל זינוקים תבקש מחבר שיזניק או שתזרוק משהו אחורה וכשאתה שומע אותו נופל תזנק או הקלטה של מזניק
לגבי אינסטינקטים, אומנויות לחימה זה דבר טוב לאינסטינקטים של אומנויות לחימה (אבא שלי היה גודוקא בעברו ועד היום אם מישהו תופס אותו\ נוגע בו כשהוא לא מוכן הוא מוצא את עצמו על הרצפה דיי מהר) ולתרגם את זה לכל ענפי הספורט האחרים אתה חייב לתרגל משהו עד שהוא נתקע לך במוח וניהיה אינסטינקט\ "זיכרון שריר"
והרמות אולימפיות, וקפיצות למיניהן יכולות לעזור לתגובה שלך פיסית להיות מהירה יותר (כוח מתפרץ)
מקווה שעזרתי 😃

אתם לא כל כך יודעים איך מערכת העצבים עובדת, אבל כן, אם אתה רוצה להוציא אגרוף יותר מהר, תתאמן באגרוף, ואם אתה רוצה לצאת מהמקום יותר מהר תתאמן על ספרינטים.

תתאמן המון זמן ביום למשך הרבה מאוד זמן ובסוף זה יכנס. אבל אל תצפה שזה יקרה מהר. ככל שתעבוד יותר ויותר קשה תצליח טוב יותר.

אם תגיד בדיוק מה אתה מנסה להשיג אולי אנשים יוכלו לתת המלצות.

אבל בגדול, המון אימון.

אנשים שמשחררים אגרוף מיד בנגיעה זה כאלה שמתאמנים באומנות לחימה כלשהיא במשך שנים וגם אז הם לא תמיד הכי טובים.

אתם לא כל כך יודעים איך מערכת העצבים עובדת, אבל כן, אם אתה רוצה להוציא אגרוף יותר מהר, תתאמן באגרוף, ואם אתה רוצה לצאת מהמקום יותר מהר תתאמן על ספרינטים.
נשמע מאוד מתנשא אבל אתה יכול לפרט איך מערכת. העצבים עובדת? או מאמר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית