נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי מאסה
מה הנתונים?
סך הכל נראה בסיס טוב להתחלת מאסה
או, פתחת כאן נושא רגיש.רק תזכיר לי משהו קטן צריך ללכת ניטרלי שבוע ואז ישר לעלות פלוס 500 ?
או, פתחת כאן נושא רגיש.
מדוע רגיש? מאחר ואני, אישית, עניתי אינספור פעמים לשאלה הזו - כיצד עובדים בצורה אחראית, מבוקרת ויעילה ממאסה לחיטוב.
אענה בקצרה - תהיה בנייטרלי למשך שבועיים ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע. משם והלאה עקוב אחר ההתקדמות הכללית והחלט מתי להעלות עוד קלוריות.
שוב, תחפש תשובות שלי בפורום הזה תחת המלל "מעבר"/"מעבר מחיטוב"/"מעבר ממאסה"/"נייטרלי" וכד'
או, פתחת כאן נושא רגיש.
מדוע רגיש? מאחר ואני, אישית, עניתי אינספור פעמים לשאלה הזו - כיצד עובדים בצורה אחראית, מבוקרת ויעילה ממאסה לחיטוב.
אענה בקצרה - תהיה בנייטרלי למשך שבועיים ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע. משם והלאה עקוב אחר ההתקדמות הכללית והחלט מתי להעלות עוד קלוריות.
שוב, תחפש תשובות שלי בפורום הזה תחת המלל "מעבר"/"מעבר מחיטוב"/"מעבר ממאסה"/"נייטרלי" וכד'
לגבי החלק הראשון - כשאהיה מול מחשב נייד אשלח הודעות שלי בנושא ותראה שפשוט לא חיפשת מספיק ונכוןהאמת שלא מצאתי חיפשתי מעבר מחיטוב או מעבר למאסה לא ראיתי פוסטים שלך יש לך אולי משהו שמור שאתה יכול לשלוח?
" ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע " לא הבנתי כל כך תחלק הזה
לא האמת שלא נוגע בהם.. חשבתי שהאמות שלי קטנותמתוך התעניינות , אתה נותן דגש עבודה לאמות ופרק כף היד? עוסק בעבודה פיזית כלשהי?
שים לב שהאמות כמעט וזהות לגודל הזרוע העליונה , שזה מרשים בעיניי
לעניין :
מסה שקטה עד 85 ק"ג לפחות..