הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה להתחיל מסה או לחטב עוד קצת?

רק תזכיר לי משהו קטן צריך ללכת ניטרלי שבוע ואז ישר לעלות פלוס 500 ?
או, פתחת כאן נושא רגיש.
מדוע רגיש? מאחר ואני, אישית, עניתי אינספור פעמים לשאלה הזו - כיצד עובדים בצורה אחראית, מבוקרת ויעילה ממאסה לחיטוב.

אענה בקצרה - תהיה בנייטרלי למשך שבועיים ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע. משם והלאה עקוב אחר ההתקדמות הכללית והחלט מתי להעלות עוד קלוריות.

שוב, תחפש תשובות שלי בפורום הזה תחת המלל "מעבר"/"מעבר מחיטוב"/"מעבר ממאסה"/"נייטרלי" וכד'

• פותח/ת השרשור
או, פתחת כאן נושא רגיש.
מדוע רגיש? מאחר ואני, אישית, עניתי אינספור פעמים לשאלה הזו - כיצד עובדים בצורה אחראית, מבוקרת ויעילה ממאסה לחיטוב.

אענה בקצרה - תהיה בנייטרלי למשך שבועיים ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע. משם והלאה עקוב אחר ההתקדמות הכללית והחלט מתי להעלות עוד קלוריות.

שוב, תחפש תשובות שלי בפורום הזה תחת המלל "מעבר"/"מעבר מחיטוב"/"מעבר ממאסה"/"נייטרלי" וכד'

או, פתחת כאן נושא רגיש.

האמת שלא מצאתי חיפשתי מעבר מחיטוב או מעבר למאסה לא ראיתי פוסטים שלך יש לך אולי משהו שמור שאתה יכול לשלוח?
" ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע " לא הבנתי כל כך תחלק הזה

האמת שלא מצאתי חיפשתי מעבר מחיטוב או מעבר למאסה לא ראיתי פוסטים שלך יש לך אולי משהו שמור שאתה יכול לשלוח?
" ולאחר מכן תעלה לפלוס קלורי של 300-400 בהדרגה על גבי שבוע " לא הבנתי כל כך תחלק הזה
לגבי החלק הראשון - כשאהיה מול מחשב נייד אשלח הודעות שלי בנושא ותראה שפשוט לא חיפשת מספיק ונכון

לגבי החלק השני - לעלות בערך 50-60 קלוריות כל יום עד הגעה לפלוס הקלורי הרצוי

מתוך התעניינות , אתה נותן דגש עבודה לאמות ופרק כף היד? עוסק בעבודה פיזית כלשהי?
שים לב שהאמות כמעט וזהות לגודל הזרוע העליונה , שזה מרשים בעיניי
לעניין :
מסה שקטה עד 85 ק"ג לפחות..

• פותח/ת השרשור
מתוך התעניינות , אתה נותן דגש עבודה לאמות ופרק כף היד? עוסק בעבודה פיזית כלשהי?
שים לב שהאמות כמעט וזהות לגודל הזרוע העליונה , שזה מרשים בעיניי
לעניין :
מסה שקטה עד 85 ק"ג לפחות..
לא האמת שלא נוגע בהם.. חשבתי שהאמות שלי קטנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית