הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב!!

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
אני כבר בעיקרון שבועיים בחיטוב עם תפריט מסודר. גרעון של 400+-. ירדתי מ 112.5 ל 110.8. עכשיו בזמן האחרון משהו מאוד מעצבן קורה - משום מה חזרתי ל 112.2 בבוקר קבוע! ניסיתי להגדיל את הגרעון ל 500 אבל זה לא עוזר..
יכול ליהיות בגלל שחזרתי לעשות סקוואט (פציעה בגב התחתון) אז הרגליים מחזירות קצת גודל?
אולי המשקל עצמו לא תקין לא יודע זה מחרפן.. בעיקרון יום חמישי הזה יש לי העמסה ואם אחריה שום דבר לא ישתנה אז אולי לצאת לנייטרלי שבועיים?

• פותח/ת השרשור
אופייני בכללי, אבל לא להתחלה.
בדרך כל לבתחילת החיטוב, עם הורדה קלה של הפחמימות, הגוף דווקא מתחיל להרגיש "רענן" יותר (בעיקר עקב שיפור הרגישות לאינסולין)
אם אתה יכול לבצע בדיקות דם ספציפיות זה יעזור לדעת מה המקור

סבבה אמצא זמן לעשות בדיקות דם.

רק שאלה קטנה אם יוצא לי בתפריט 90 גרם שומן ו 87 גרם פחמימה, היחס הזה גרוע או שהעיקר הגרעון הקלורי בסופו של דבר?

סבבה אמצא זמן לעשות בדיקות דם.

רק שאלה קטנה אם יוצא לי בתפריט 90 גרם שומן ו 87 גרם פחמימה, היחס הזה גרוע או שהעיקר הגרעון הקלורי בסופו של דבר?
ראשית חשוב הגרעון וגודלו
שנית חשוב לצרוך מספיק שומן. 90 גרם למשקל שלך זה בגדר התקין

כן אני מבין לגבי השומן והגרעון אבל האם היחס בין השומן לפחמימה משנה?
לא.
זה סך הכל פונקציה של כמות הקלוריות בתפריט.
כאשר יש מספיק חלבון ושומן, הפחמימה "משלימה" את הקלוריות

אגב,מאז שהתחלתי חיטוב אני עייף כל הזמן ברמה שאני יכול לישון 18 שעות בכיף אם לא יותר.. בהתחלה זה לא היה אבל עכשיו זה כבר מוגזם האם זה נורמלי? אציין שאני אוכל ירקות אולי לא מספיק לא יודע. אולי כדאי להתווסף במולטי?
הייתי מתסף במולטי, זה לא מזיק זה בטוח.
להיות עייף כל הזמן בהחלט נשמע כמו מחסור בויטמינים\מינרלים מסויימים.

24 יום בחיטוב רציני ומסודר ועם הרבה למידה ועזרה ממכם כמובן. לפני זה שקלתי 116 ועשיתי חיטוב לייצני בלי תפריט מסודרת ובלי כלום והתוצאה הייתה 4 קילו פחות אבל כנראה נטו נוזלים כי הירידה הייתה מהירה מאוד..
שמח לשמוע! 😃

• פותח/ת השרשור
טוב אז היום העמסתי 1000 קלוריות מעל הנייטרלי.

230 חלבון
500 פחמימה
50 שומן

העמסה הייתה 4 פיתות 2 בורקסים ו 350 גרם פסטה לפני בישול בנוסף התפנקתי על גלידה וקצת אוראו הייתי חייב :0

בכל מקרה רציתי לשאול אם זה בסדר לעשות עוד העמסה בעוד חודש במקום כל שבועיים? אני יכול להסתדר יפה במשך חודש השאלה אם זה לא יפגע לי בחילוף החומרים וכו..

טוב אז היום העמסתי 1000 קלוריות מעל הנייטרלי.

230 חלבון
500 פחמימה
50 שומן

העמסה הייתה 4 פיתות 2 בורקסים ו 350 גרם פסטה לפני בישול בנוסף התפנקתי על גלידה וקצת אוראו הייתי חייב :0

בכל מקרה רציתי לשאול אם זה בסדר לעשות עוד העמסה בעוד חודש במקום כל שבועיים? אני יכול להסתדר יפה במשך חודש השאלה אם זה לא יפגע לי בחילוף החומרים וכו..
כמובן שאפשר
אין ממש כלל אצבע או חוק קבוע לתדירות העמסה
כמו שכבר אמרתי, היא כלי חשוב בחיטוב ופונקציה של איכות ההתקדמות
כל עוד החיטוב נמשך בצורה אידיאלית, ומרבית הירידה היא משומן ונוזלים (פחות שריר) אין סיבה ממשית להעמיס
ברגע שמזהים תקיעה או שינוי באיכות הירידה, כדאי לשקול לבצע העמסה
לרוב, ככל שהחיטוב ימשך יותר זמן ו/או תהיה באחוז שומן נמוך יותר, כך תדירות העמסה תגדל (ברוב המקרים)
כל עוד אתה לא שם, פשוט המשך כרגיל

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה על התשובה.

בעיקרון,כמו שאמרתי לפני,העמסתי נטו מבחינה פסיכולוגית. המשקלים עדיין נשמרים ואף עולים לפעמים אז אני בתקווה שאני מאבד קצת שריר.

• פותח/ת השרשור
קיצור למה לעזאזל אני לא חוזר למשקל המקורי שהייתי לפני העמסה? עשיתי ביום שלישי שעבר ועליתי מ 109.5 ל 111.3 לאחר 4 ימים ירדתי ל 110.5 והיום אני 110.00 מה זה השטות הזאת? 7 ימים להוריד נוזלים? לפי מה שאני רואה, במקרה שלי זה יכול להגיע ליותר זמן עד שאגיע למשקל הקודם שלי. זה נורמלי כמות כזאת של זמן?

• פותח/ת השרשור
בדקתי ב 3 מקומות אחי - בבית שלי, בבית של ההורים ובמכון והכל מראה אותו דבר. אין מצב זה ריבאונד של שומן נכון? זה לא שטחנתי 5000 קלוריות באותו היום.. יצא לי אולי קצת יותר מ 50 גרם שומן אבל בישביל המשקל שלי זה לא הרבה בכלל..

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא עושה אירובי בכלל. אולי פעם בשבוע הליכה של 5 קילומטר וזהו. הורדתי גם את כמות האימונים כדאי להתאושש יותר טוב. אז יש מצב בגלל זה?

תודה על התשובות מעריך את זה.

קשה ממש לקבוע
אולי שינוי הורמונלי קטן וכד'
זה לא יכול להיות ריבאונד שומן כי אתה לא בפלוס קלורי

תמשיך לעקוב ובמידת הצורך תשנה מעט את הרכב התפריט

• פותח/ת השרשור
טוב עבר כמעט חודש מהעידכון האחרון שלי והסיבה היא שמשהו מוזר ומעצבן קורה לי בגוף מאז ההעמסה האחרונה שעשיתי שהייתה לפני חודש.
בעיקרון ירדתי ל 107.8. אבל הקטע הוא שכמה ימים לאחר מכן או שבוע, אני עולה פתאום ל 110.7!
3 קילו נוזלים? מאז ההעמסה אני פשוט סופג נוזלים בצורה מוגזמת ואני לא יכול לעקוב אחרי המשקל בכלל. ניסיתי להוריד פחמימות אבל זה לא עוזר הנוזלים חוגגים. חשבתי אולי קבלתי ריבאונד מטורף של שומן אבל גיליתי שלא כי המשקל לפעמים חוזר ל 107.8 (בוקר אחרי צרכים). קיצור אולי אני לא שותה מספיק מים? התחלתי לצרוך גם מולטי ויטמין לפני 3 שבועות בערך. יש מצב זה גם משפיע איכשהו על מאזן ההורמונים/הנוזלים בגוף?

טוב עבר כמעט חודש מהעידכון האחרון שלי והסיבה היא שמשהו מוזר ומעצבן קורה לי בגוף מאז ההעמסה האחרונה שעשיתי שהייתה לפני חודש.
בעיקרון ירדתי ל 107.8. אבל הקטע הוא שכמה ימים לאחר מכן או שבוע, אני עולה פתאום ל 110.7!
3 קילו נוזלים? מאז ההעמסה אני פשוט סופג נוזלים בצורה מוגזמת ואני לא יכול לעקוב אחרי המשקל בכלל. ניסיתי להוריד פחמימות אבל זה לא עוזר הנוזלים חוגגים. חשבתי אולי קבלתי ריבאונד מטורף של שומן אבל גיליתי שלא כי המשקל לפעמים חוזר ל 107.8 (בוקר אחרי צרכים). קיצור אולי אני לא שותה מספיק מים? התחלתי לצרוך גם מולטי ויטמין לפני 3 שבועות בערך. יש מצב זה גם משפיע איכשהו על מאזן ההורמונים/הנוזלים בגוף?

אתה נשקל בשעה קבועה?

• פותח/ת השרשור
לפעמים כן לפעמים לא. מה זה משנה אבל? לספוח 3 קילו נוזלים, על כמעט 0 פחמימה וגרעון קלורי זה פשוט לא הגיוני: לפני ההעמסה לא היה לי תקטע הזה בכלל..

לפעמים כן לפעמים לא. מה זה משנה אבל? לספוח 3 קילו נוזלים, על כמעט 0 פחמימה וגרעון קלורי זה פשוט לא הגיוני: לפני ההעמסה לא היה לי תקטע הזה בכלל..

מה זה משנה? כי אם אכלת ארוחת בוקר זה יכול להראות קילו יותר..
תישקל בבוקר אחרי פיפי בלי לאכול ולשתות לפני

לספוח 3 קילו נוזלים, על כמעט 0 פחמימה וגרעון קלורי זה פשוט לא הגיוני:
תשמע..
אני על קלן + דל"פ + גירעון גדול וגם אירובי ואני עדיין סופח נוזלים.
אני יכול לשקול בבוקר 82.4 ובערב 83.5 ואחרי אירובי לשקול 81.8
כשכמה ימים קודם לכן - שקלתי בכלל 81 עגול.

יכול להיות שמוצרי חלב ומאכלים עתירי נתרן גורמים לך לספוח נוזלים בכמויות גדולות יותר.
תעשה ניסיון, תעיף את כל מוצרי החלב לשבוע ותבדוק.
ובכללי, האם ויזואלית ממשיך לרדת?

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה? כי אם אכלת ארוחת בוקר זה יכול להראות קילו יותר..
תישקל בבוקר אחרי פיפי בלי לאכול ולשתות לפני
אני נשקל אחרי 10-12 שעות כי אני לא אוכל ישר כשאני קם בגלל זה זה מוזר.
נ
תשמע..
אני על קלן + דל"פ + גירעון גדול וגם אירובי ואני עדיין סופח נוזלים.
אני יכול לשקול בבוקר 82.4 ובערב 83.5 ואחרי אירובי לשקול 81.8
כשכמה ימים קודם לכן - שקלתי בכלל 81 עגול.

יכול להיות שמוצרי חלב ומאכלים עתירי נתרן גורמים לך לספוח נוזלים בכמויות גדולות יותר.
תעשה ניסיון, תעיף את כל מוצרי החלב לשבוע ותבדוק.
ובכללי, האם ויזואלית ממשיך לרדת?

בעיקרון כן, ממשיך לרדת אבל בגלל 3-4 קילו נוזלים קשה לראות. רק שהמשקל חוזר ל 107.8 רואים הבדל משמעותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית