הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אז מה? פיאר חדש? 5 פלטות?

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
שלום לכם חברים,אחרי שהחודש האחרון לא היה הכי קל בעולם בגלל שהתחלתי לעבוד,8 שעות כל יום על הרגליים ואז לזוז לאימון זה לא מה שהייתי רגיל אליו...
אבל אין מה לעשות,צריך כסף ולא צריך לוותר על כלום,צריך לסבול בשקט.
בכל מקרה,אני כלכך מאושר כי הגעתי למטרה שלי של השנה האחרונה,והיא הייתה פאקינג פאקינגגגג 5 פלטות סקוואט !
אוקי,היום עלה לי 5פלטות סקוואט עם רצועות,אני הולך להיות מאושר לשבוע הקרוב!(אולי עד מחר רק,כי מחר יודע כמה הנזק של התאונה שעשיתי)
בכל מקרה לסרטון,אושר גדולללל,אגב העליתי סינגל בנץ גם מ130 ל135,הדרך אל השלושה פלטות קצרה מתמיד.

תותח !
זה נראה שהפלטות על המוט עצמו (החלק הדק) ולא על השרוולים (קוטר 5 ס"מ), זה בגלל חוסר מקום על המוט ?

• פותח/ת השרשור
תותח !
זה נראה שהפלטות על המוט עצמו (החלק הדק) ולא על השרוולים (קוטר 5 ס"מ), זה בגלל חוסר מקום על המוט ?
תודה רבה
הפלטות על השרוולים,עוד לא הגעתי לסיטואציה שאין מקום על המוט 👎
חזק מאוד !!
תודה רבה !
חזק ! אתה עושה טקסס ?
תודה,וכן כרגע אני בטקסס

בהצלחה, נראה מעולה לסינגל. עומק נראה תקין מהזוית הזאת, אבל ממליץ לצלם מהצד בשביל להיות בטוח לתחרות (לעצמך).

קח בחשבון בתחרות אסור לשפוף עם גרביים, אתה יכול עם סליפרס זה הכי קרוב.

משקל מרשים, משקל גוף נראה לא גבוה?

בהצלחה, נראה מעולה לסינגל. עומק נראה תקין מהזוית הזאת, אבל ממליץ לצלם מהצד בשביל להיות בטוח לתחרות (לעצמך).

היו נעליים כי הוא בא עם נעליים לעבודה ושכח להביא שטוחות
מ.ג 82 לנצח

תודה,וכן כרגע אני בטקסס
עברתי קצת על הלוג שלך וראיתי שגם הבנצ שלך מאוד חזק , תוכל לפרט קצת איך אתה עובד עליו ? ראיתי שאתה ממש מזניח את הפרס כאילו כי יש לך בנצ נפח בנצ עצימות ולא ראיתי פרס

אני בקושי מספיק לעשות מתח מקבילים ואתה מתחזק... 👎
אבל תותח באמת שאפו על המשקל הלוואי תמות. 😣😍

• פותח/ת השרשור
אני בקושי מספיק לעשות מתח מקבילים ואתה מתחזק... 👎
אבל תותח באמת שאפו על המשקל הלוואי תמות. 😣😍
אבשיייי התגעגעתי !!!
אתה רעב לדקירה??? תבוא לבקר פה יותר!! איך בצבא הגנה לישראל? אה?

משקל גוף 82 בערך,בדיוק הייתי בדרך אחרי זה לעבודה אז שכחתי להביא נעליים שטוחות.
ותודה רבה,בקשר לצילום תאשים את @Hamster
תודה אושר
עברתי קצת על הלוג שלך וראיתי שגם הבנצ שלך מאוד חזק , תוכל לפרט קצת איך אתה עובד עליו ? ראיתי שאתה ממש מזניח את הפרס כאילו כי יש לך בנצ נפח בנצ עצימות ולא ראיתי פרס
הפרס קצת מוזנח כי הוא באימוני התאוששות שיש פעמים שאני מוותר עליהם ...

כל הכבוד, מרשים. תמשיך לעבוד על העומק ובכלל יהיה אידאלי(לא נראה שיש לך באונס בתחתית, אתה עובד HB ולא ATG?), שאפו בקרוב תגיע למספר הזהב 5 4 3 מספר הפלטות 😃 תעשה מתכונת של גוניור סמולוב ואחרי חודש אתה מעלה מ-130 ל 140 RM1 BP. על כמה עומד הדד?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, מרשים. תמשיך לעבוד על העומק ובכלל יהיה אידאלי(לא נראה שיש לך באונס בתחתית, אתה עובד HB ולא ATG?), שאפו בקרוב תגיע למספר הזהב 5 4 3 מספר הפלטות 😃 תעשה מתכונת של גוניור סמולוב ואחרי חודש אתה מעלה מ-130 ל 140 RM1 BP. על כמה עומד הדד?
הבנץ עלה גם הוא באותו היום ל135,מאמין שאם הייתי במצב אידיאלי יותר שזה להיות על יותר שעות שינה+לא כל היום בעבודה היה לי גם 3 פלטות 140 לסינגל ...
הבאונס שלי די בסדר סהכ,מקווה רק להגדיל אותו והכל טוב.
בכל מקרה הסינגל דד שלי הוא 230,חושב על לנסות בשבת סינגל ולהגדיל אותו קצת כי זה מלפני כמה חודשים ...
נראה מה יהיה אחרי התחרות אני חושב בכלל שאפסיק לכמה זמן עם הכוח,נראה מה יהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית