הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה מ EC

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אהלן,
רציתי בבקשה לשאול, אני כבר אחרי מעל לחצי שנה של דיאטה רצינית עם אימונים(בהם הצלחתי להוריד אולי את א.ש. שלי בחצי) וכבר חודש בערך עם EC. כיום מהתמונות שהעלתי לאתר אמרו לי שאני בערך 14% שומן. (שוקל 73).
פעם אחרונה שעשיתי איזשהו איפוס ונתתי לעצמי שבוע של לאכול נייטרלי היה לפני חודשיים וחשבתי אולי על לעשות עוד הפסקה כזאת. האם צריך בכלל בזמן שלוקחים EC לעשות הפסקה כזאת ? ואם כן, כדאי לעצור עם EC לשבוע שאני אוכל כמו בן אדם ? בעיקרון עכשיו אני במשך 5 ימים בערך נמצא בדיאטה ויומיים של העמסה (כשאני חוזר הביתה) כל שבוע.
מה אתם אומרים?

תודה 😃

לא צריך לעשות הפסקה עם הEC הוא עובד יותר לטווח הארוך לפי מה שאני זוכר

בכל מקרה אין לך עוד הרבה לרדת, כמה הBMR כרגע ? כמה קלוריות התפריט ? (אתה בדל ? 50 פחמימה)
איך האימוני כח שלך ? וכמה אירובי אתה עושה בשבוע ?

אם אתה עושה נטראלי הייתי מפסיק עם ה EC כי הוא מעלה את ה BMR, הפסקה כדאי לעשות כל 10-12 שבועות, תקרא את המאמר על ההפסקות בדיאטה בפורטל.

• פותח/ת השרשור
כן זהו, אני חשבתי על לעשות הפסקה כי כבר הגיע הזמן כביכול עברו בערך 10 שבועות ויש לי עוד יותר משבועים אני מניח. אבל אם אפשר למשוך את זה עם ה-EC אז אני אמשיך בכל הכוח כדי להיפטר מהשומן המעצבן הזה.

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע AB פחות או יותר דומה לתוכנית שיש באתר.
אירובי אני עושה ככה, חימום 8 דקות בערך לפני תחילת משקולות ועוד 30 דקות בסיום המשקולות.
וביום שלישי שאני לא מתאמן אני עושה בערך שעה אירובי.
כל האירובי על עצימות נמוכה-בינונית (דופק 130-134)

התזונה שלי בסדר, נגיד בסביבות 50 גרם שומן ביום, 140 גרם חלבון ביום והשאר פחמימות להשלמה לבערך 1900 קלוריות.

ה BMR שלי הוא 2000 קלוריות לפי החישוב באתר. אני מניח שעם האירובי שאני עושה ועם ה EC אז אני מוציא אולי 3000 קלוריות ביום

נתקעת ? משקל גוף לא זז ? אם כך הגיע הזמן לשבוע נטראלי או לאיזה ציט בריא 😃
אם לא, כל עוד אתה ממשיך לרדת לא צריך לשנות כלום. מומלץ כמו שמשה אמר לעשות נטראלי פעם ב 12 שבועות, כתוב במאמר על היתרונות ולמה.

• פותח/ת השרשור
מישל אני חושב שאתה יכול לעשות פה אחלה פרסומת למקדונלדס או כל חברה שמוכרת ארוחות צ'יט 😃

האמת שגם ככה בימים האחרונים דפקתי בדייטים ארוחות צ'יט כאילו אין מחר, בעיקר המבורגרים, פיצות וסטייקים.
וואו בא לי מוזס 😃

• פותח/ת השרשור
אם כבר ב EC עסקינן יש לי עוד שאלה קטנה.

בוא נגיד ואוקי סבבה אני לוקח פעמיים ביום פעם אחת מהן לפני אימון ופעם שניה או בבוקר או אחה"צ.
אם נגיד שבפעם השניה אני אעשה חצי שעה אחרי שאני לוקח את זה אירובי של איזו שעה, האם זה יהיה פרודוקטיבי ? כאילו אני מתכוון מהבחינה שהקלוריות יגיעו בעיקר משומן ולא משריר (זה הרי יגדיל לי משמעותית את הגירעון הקלורי). ההגיון שלי נכון שבגלל ש EC מנייד את השומן אז זה לא יפגע כל כך במסת השריר אם אני אעשה בעצימות נמוכה (דופק "שריפת שומן" )

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אני יכול וכן זה כמו טיול שנתי אבל אני מעדיף לעשות את מה ששורף כמה שפחות פחמימות תוך כדי כמה שיותר שומן חוץ מזה שהבנתי שעם EC עדיף לא לעלות לדופקים גבוהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית