הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימון הרחבת תאים

Eyal Shomrai

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום , בזמן האחרון ראיתי סרטון תרגיל הרחבת תאים ביד קידמית שנמצא ביוטיוב למי שמחפש ושמעתי גם לפני מכמה חברים שזה מומלץ , רציתי לשאול ולהתעייץ האם כדי להוסיף את זה או שזה שטויות ?
מה היתרונות והחסרונות ?
הסרטון הרחבת תאים

נערך לאחרונה:
הרחבת תאים? המושג הוא היפרטרופיה שרירית. לגבי כל שאר הדברים שהוא מזכיר שם, הכל לא מבוסס, זה בגדר תיאוריה.
לשיטת האימון הזאת קוראים intra-set streching וידוע כבר שנים שלמתיחה יש אפקט שתורם להיפרטרופיה שרירית. לבוא ולצאת בהצהרות כאלו בסרטון זה "קצת" לא מקצועי...

שלום , בזמן האחרון ראיתי סרטון תרגיל הרחבת תאים ביד קידמית שנמצא ביוטיוב למי שמחפש ושמעתי גם לפני מכמה חברים שזה מומלץ , רציתי לשאול ולהתעייץ האם כדי להוסיף את זה או שזה שטויות ?
מה היתרונות והחסרונות ?
הסרטון הרחבת תאים

אלוהים ישמור איזה חארטות אנשים מאכילים היום

רק אני מופתע מכמויות התגובות והשאלות הרציניות שהוא מקבל ?

נמאס כבר מחרטטנים שמנסים להשמע חכם.

בתור מאמן אני נתקל בזה מלא ממתאמנים, לא ידוע איך הסרטון המגוחך הזה הגיע לכ כך הרבה אנשים ואיך כל כך הרבה אנשים גם אשכרה מייסמים את זה

בתור מאמן אני נתקל בזה מלא ממתאמנים, לא ידוע איך הסרטון המגוחך הזה הגיע לכ כך הרבה אנשים ואיך כל כך הרבה אנשים גם אשכרה מייסמים את זה
זה אפשרי אם שותים שייק חלבון בחלון ההזדמנויות של 45 הדקות מרגע סיום האימון. 😵

זה לא בעיה כשאתה משלם לפייסבוק מינימום 5 שקלים לפרסום

אפרופו דור אקשטיין, אחד מהמרצים בוינגייט יצא עליו בצורה די אכזרית חח
שווה קריאה

‏‎FitnessZone‎‏
הגבתי לו שם. גם אם אני לא מת על עורך הסרטון ,גם התשובה שלו הפגינה בורות ואד הומינם.

לגבי מה שהבחור בסרטון אומר ,היו באמת שיטות ישנות של HIT ששילבו מתיחות אגרסיביות בין הסטים אבל ממה שאני הכרתי לא בסופר סט ונושא קודם בפורום דווקא הזכיר מחקר של וילסון שהוצג בכנס ושכנראה הראה שאולי היו דברים בגו ואין לי דרך לדעת אם כן עד שמישהו יפרסם אותו או שיתפרסם עוד מידע. ללא קשר לכך ,התנפחות תאים שאליה הוא כנראה התכוון,cell swelling ,היא אכן חלק מהמנגנון להיפרטרופיה ובאמת שאין לי שמץ של מושג וגם לו לא אמור להיות ,אם יש קשר בינה למתיחות.

אני לא חושב שעבדו במחקר בשיטה שהוא מציג שם עם מתיחה בין הסטים וסופר סט ואני אישית חושב שזו לא שיטת עבודה טובה גם מהנסיון האישי שלי וגם כי המחקרים האחרונים על זמני מנוחות הראו שמנוחות קצרות יכולות להפריע להיפרטרופיה בטווח החזרות הזה.

כמו כן ,אני לא חושב שאפשר להגדיר בצורה טובה מה מגביל את הגדילה מבחינה גנטית כך שלטעון שיותר תאי לווין זה אומר העלת הפוטנציאל הגנטי זה גם כנראה לא נכון. למשל ,אני זוכר שמתישהו עברתי על מחקר שהראה שהחל מאיזשהו שלב אצל מתקדמים הרמות של המיוסטטין שמדכא התחלקות של תאי לווין עולות יותר אחרי האימון ,מה עוד שהתאים מפסיקים להתחלק כמעט לחלוטין גם בצורה רגילה ,כך שגם מנגנון ההתחלקות של תאי הלווין מושפע מאיזו מערכת בקרה שקשורה בפוטנציאל הגנטי שלך.

הבחור סיים את קורס המדריכים שהיה מתאמן איתי בגו אקטיב (2009 ניראה לי) והתחיל לעבוד באותו מכון כמדריך.
הוא מדבר הרבה שטויות, אבל מה שאי אפשר להגיד עליו זה שהוא פרייר, הבנאדם עשה ים כסף מהשיווק שעשה לעצמו (אין לי מושג איך הצלחה כזאת מסחררת) ושלשום הוא קנה בית בגיל כל כך צעיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית