הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה החשיבות של באק-אוף סט בחיטוב ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
לצורך העניין אני עושה אימון חזה-כתפיים בימים שני וחמישי:

ביום שני 1X3 בנץ' ( RM3) ואחריו 3X5 פרס עם 90% משקל של RM5
ביום חמישי 1X5 פרס ( RM5) ואחריו 3X5 בנץ' עם 90% מ RM3 של יום שני

השאלה היא האם נחוץ לעשות 1X8 עם 80% משקל לבנץ' ביום שני אחרי 1X3 ? ,אותה שאלה לגבי 1X8 פרס אחרי 1X5 ביום חמישי.

אציין שוב שאני בשלב מתקדם בחיטוב ושאין תרגילי עזר נוספים מלבד 2X12 מקבילים (עם 30 קילו עליי) רחב ביום חמישי בסוף האימון (שגם אותו אני שוקל להוריד כדיי לא לסכן את הכתף) ו-2X12 פייס-פולס בשני ובחמישי.

בק אוף נועד להשלים נפח בתוכניות לינאריות כמו בזאת של ביל סטאר.
כל עוד אתה מצליח לשמר משקלי עבודה בלחיצות אני לא רואה סיבה להכניס בק אוף סט בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
ק אוף נועד להשלים נפח בתוכניות לינאריות כמו בזאת של ביל סטאר.
כל עוד אתה מצליח לשמר משקלי עבודה בלחיצות אני לא רואה סיבה להכניס בק אוף סט בחיטוב.
וסט אחד עצים של 1X3 ביום שני אמור להספיק ? ,עד היום עשיתי באק-אוף סט 1X8 אבל אני שוקל להוריד אותו , כנ"ל לגבי פרס וסקוואט

וסט אחד עצים של 1X3 ביום שני אמור להספיק ? ,עד היום עשיתי באק-אוף סט 1X8 אבל אני שוקל להוריד אותו , כנ"ל לגבי פרס וסקוואט
אם היית עושה ועדיין מתאושש אז תמשיך עם זה. מקסימום להוריד אחוזים.

• פותח/ת השרשור
אם היית עושה ועדיין מתאושש אז תמשיך עם זה. מקסימום להוריד אחוזים.
מתאושש והמשקלים נשמרים אבל באימון של יום חמישי 3X5 עם 100 קילו (אחרי 1X5 פרס כבד) הרגשתי קצת מיחושים בכתף, הוספתי כורכום לתפריט והיום באימון עשיתי 1X3 בנץ' עצים , אחריו 1X8 עם 80% משקל של RM3 ו 3X5 פרס עם 90% והכתף הייתה בסדר, אני פשוט מעדיף למנוע בעיה מאשר להגיע אליה ולטפל בה ולכן חשבתי אולי הבאק-אוף סט קצת מיותר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית