הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mass Gainer

• פותח/ת השרשור Asaf14
  • פורסם בתאריך

Asaf14

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
היי יש לי 2 שאלות שאני מעוניין לדעת לגבי Mass Gainer, תודה לכל העונים

1. מתי מומלץ לקחת Mass Gainer ובאיזה זמן(לפני אימון/אחרי אימון)

2. מה הגיל שמותר להתחיל להשתמש בMass Gainer?

היי חבר אני חושב שחסר לך המון ידע בנושא וכדאי לך ללמוד לפני שאתה קונה דברים (לא שזה יזיק) .
בכל מיקרה לנושא עצמו .
גיינר זה פשוט ארוחה , זה כמו שתשאל מתי כדאי לאכול פיתה עם שוקולד? וכנ"ל לגבי הגיל.

תסדר לך תפריט מסודר של
*כמה קלוריות אתה צריך לאכול
* כמה פחמימה , כמה שומן וכמה חלבון
* תבנה לך תפריט של ארוחות לפי מה שנוח לך
* תבדוק מה חסר לך בתפריט אם חסר הרבה קלוריות יש עוד דרכים חוץ מגיינר אבל במידה ואתה חושב שזה יהיה לך יותר קל לך על זה , אולי תשים לב שבכלל לא חסר לך הרבה קלוריות ומה שחסר לדוגמא זה חלבון ואז יש צורך באבקת חלבון (דרך אגב על פי רוב זה אותם ערך קלורי פשוט הגיינר הוא מנה ענקית של נניח 100 גרם אבקה למנה מול חלבון 30 גרם , אבל ב100 גרם יש את אותם קלוריות , אבקת חלבון הרבה יותר עדיפה מגיינר) .
אולי תשים לב שבכלל לא חסר לך כלום ואין צורך בתוספים .

הכי חשוב שתדע ותבין , אבקת חלבון צריך להכניס מתי שאין לך אפשרות לאכול חלבון מאוכל , גיינר מכניסים (וגם אז יש אופציה להכין גיינר ביתי אבל נניח) רק מתי שחסר לך קלוריות ואתה רוצה להגיע למספר קלוריות מסויים ולא מצליח דרך אוכל .

מה שאומר שאבקת חלבון/גיינר זה לא אבקות קסם ולא פיתרון ולא קיצור דרך עדיין צריך לעבוד קשה ואין להם השפעה או תוצאה אחרת מאשר אוכל .

שיהיה בהצלחה.

אין גיל מותר, אבל לרוב כשמישהו מחפש להשתמש בגיינר זה מצביע על זה שהוא לא יודע לנהל את התזונה שלו, וזו הבעיה האמיתית. תפתור אותה ולא תזדקק לגיינר. הגבתי לך גם באשכול על אבקת החלבון, נמשיך את הדיון שם אם תהיה מעוניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית