תוכנית אימון רגליים

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
אני כרגע עושה A/B המשקל שלי 62 ק"ג גובהה 174 ס"מ, 11% שומן גיל 17 מתאמן חודשיים.
A- חזה, כתפיים ויד אחורית
B- גב, יד קדמית ורגליים

המטרה: עלייה במסה עד ל 70 ק"ג ואז חיטב(לא שאני כ"כ צריך כי איכשהו הגוף שלי לא צובר שומן)
אני יכול להגיע 4 פעמים לחדר כושר בשבוע.

A
חזה:
לחיצת חזה מול מוט אולימפי:12-10-8-6
לחיצת חזה עליון מול מוט אולימפי:10-8-6
כבל כרוס(פרפר):12-12-12
כתפיים:
לחיצת כתפיים עם דאמבלים:10-8-6
הרחקה לצדדים עם דאמבלים: 12-10-10
יד אחורית:
פשיטת מרפקים נגד מוט: 12-10-8

B
גב:
מתח עם תוספת משקל: 12-10-8-6
12-10-8-6 t-bar
כסא רומי(לזוקפי גו):12-12-12
יד קדמית:
כפיפת מרפקים מול מוט: 12-10-8

זה עד לפה(אם תתנו חוות דעתכם זה יהיה נחמד אבל לא בשביל זה פתחתי את הפוסט)

לפני האימון הזה היה לי ברגליים סקווט 12-10-8-6 לחיצת רגליים 10-8-6 וכפיפת רגליים 12-10-8, עכשיו אני מוריד את הסקווא כי כואב לי בגב התחתון(יש לי גב תחתון מעוגל יותר מידי) אז אסור לי להפעיל עליו לחץ.

יש לי בחדר כושר את כל המכונות לרגליים ככה שאין בעיה של מבחר, אשמח אם תתנו לי תוכנית של 9-10 סטים לרגליים(אני רוצה שהיא תעבוד גם על התאומים גם על הארבע ראשי וגם על הירך התחתונה אמסטרונג ניראה לי קוראים לזה)

תודה מראש
נ.ב אני עובד עם התוכנית הזו כבר חודש ויש תוצאות עליתי ב 4 ק"ג
ואל תתנו לי SS או משהו כזה כי זה לא מתאים לגב שלי, רק תתנו לי רגליים ואם תיעצו לי במה לשפר בה אני אשמח:)✌️

נערך לאחרונה:
אלא אם כן אתה משותק, SS כן מתאימה לך, אתה פשוט מתעצל ללמוד את הטכניקה של התרגילים כמו שצריך ומזה נובעים הכאבים, לי היו כאבי ברכיים בגלל טכניקה לקויה ועכשיו כשהטכניקה השתפרה הם עברו. אני לא מכיר בעיה שנקראת גב מעוגל או משהו, יש לך קיפוזיס במקרה? אם כן, אז כדאי שתדע שדדליפט וסקוואט רק עוזרים במקרים כאלה.

אגב, 10 סטים? אתה עושה צחוק?

• פותח/ת השרשור
אני ביקשתי שזה לא יהיה התשובות, אני לא סתם אומר, הלכתי לאורטופד, והוא אמר שהגב התחתון שלי במקום שכמו כולם הוא יהיה מוקשט קצת הוא מוקשט יותר מזה.
בגלל זה נובעים הכאבים זה שאתה לא מכיר זה לא אומר שזה לא קיים ולא כואב לי בברכיים זה לא קשור.
זה לא קשור לטכניכה הגב שלי כואב לי שאני עושה את זה.
בוא נעזוב את הקוואט.
כמה בטים אז אמורים להיות באימון AB לרגליים?, בהתחשב בשאר האימון, ובזה שאני נוסע לחדר כושר עם אופניים ולבצפר הלוך חזור זה יוצא משהו כמו 50 ק"מ בשבוע + 4 אימונים של קרב מגע שמי שיודע זה חתיכת מאמץ לרגליים ככה שאני לא רוצה לאמץ אותן יותר מידי כי הן ילכו אחורה ולא יתקדמו.
אז לשאלתי אתם יכולים להמליץ לי על החלק של הרגליים באימון B?

אם אין אבחנה אז הבעיה לא קיימת, וכמו שאומרים סקוואט מרפא הכל 😃

אם אתה מתעקש אז תעשה 3-5 סטים לרגליים.

אני ביקשתי שזה לא יהיה התשובות, אני לא סתם אומר, הלכתי לאורטופד, והוא אמר שהגב התחתון שלי במקום שכמו כולם הוא יהיה מוקשט קצת הוא מוקשט יותר מזה.
בגלל זה נובעים הכאבים זה שאתה לא מכיר זה לא אומר שזה לא קיים ולא כואב לי בברכיים זה לא קשור.
זה לא קשור לטכניכה הגב שלי כואב לי שאני עושה את זה.
בוא נעזוב את הקוואט.
כמה בטים אז אמורים להיות באימון AB לרגליים?, בהתחשב בשאר האימון, ובזה שאני נוסע לחדר כושר עם אופניים ולבצפר הלוך חזור זה יוצא משהו כמו 50 ק"מ בשבוע + 4 אימונים של קרב מגע שמי שיודע זה חתיכת מאמץ לרגליים ככה שאני לא רוצה לאמץ אותן יותר מידי כי הן ילכו אחורה ולא יתקדמו.
אז לשאלתי אתם יכולים להמליץ לי על החלק של הרגליים באימון B?
גם לי נתנו בדיוק את אותה אבחנה ובכל זאת לא כואב לי בסקוואט. עוד תירוץ?

• פותח/ת השרשור
אתם ממש אטומים! כל פעם שמישהו מעלה בעיה אתם קוראים לו עצלן!
אני מת על סקוואט תרגיל מדהים! אפילו יותר מלחיצת חזה! ניראה לכם שאני רוצה להפסיק אותו, אבל אני חייב האורטופד אמר לי שיש לי גב מוקשט ושאסור לי להכנס למאמצים גדולים מידי או להעמיס עליו עומסים גדולים, ולא שאלתי אותו אבל לעמוד עם מוט של 60 ק"ג(וזה ההתחלה) על הכתפיים נשמע לי כמו מעמס רציני על הגב התחתון!

למה לי לתרץ? ועוד לכם? מה אני חייב פה למישהו משהו, בסה"כ בישקתי שתתנו לי תוכנית רגליים חלופית לא רוצים לא צריך !

אתם ממש אטומים! כל פעם שמישהו מעלה בעיה אתם קוראים לו עצלן!
אני מת על סקוואט תרגיל מדהים! אפילו יותר מלחיצת חזה! ניראה לכם שאני רוצה להפסיק אותו, אבל אני חייב האורטופד אמר לי שיש לי גב מוקשט ושאסור לי להכנס למאמצים גדולים מידי או להעמיס עליו עומסים גדולים, ולא שאלתי אותו אבל לעמוד עם מוט של 60 ק"ג(וזה ההתחלה) על הכתפיים נשמע לי כמו מעמס רציני על הגב התחתון!

למה לי לתרץ? ועוד לכם? מה אני חייב פה למישהו משהו, בסה"כ בישקתי שתתנו לי תוכנית רגליים חלופית לא רוצים לא צריך !

אפילו יותר מלחיצת חזה??? אין מצב

לא כל מה שהאורטופד אומר זה נכון. הדבר הראשון שהאורטופד יגיד לך זה לא להתאמן מטעמי כסת"ח. עדיין לא פירטת מה הייתה האבחנה.

אם זה hyperlordosis, אז איזו דרך יותר טובה יש לסדר את זה מלחזק את הבטן ואת הגב עם סקוואט, פרונט סקוואט ולחיצות מעל הראש?

אם אין אבחנה אז הבעיה לא קיימת, וכמו שאומרים סקוואט מרפא הכל 😃

אם אתה מתעקש אז תעשה 3-5 סטים לרגליים.
עכשיו מנסים תוכנית ניסיונית שלחולים במחלות סופניות נותנים לעשות סקוואטים כבדים , לתוכנית יש ממוצע של 99% החלמה מלאה.
ה1% שלא מחלים הם אלה שלא יורדים מתחת למקביל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית