הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט אחרון ל3X8 - סה"כ 240KG ללא חגורה קטלנית

אם אפשר מה הגובה שלך, ומה אורך הפמור? אני יודע שזה שאלות מוזרות- רק זה יתן לי אינדיקציה למה אני מרים כמו צפלון בסקוואט לעומתך :🙄

• פותח/ת השרשור
אם אפשר מה הגובה שלך, ומה אורך הפמור? אני יודע שזה שאלות מוזרות- רק זה יתן לי אינדיקציה למה אני מרים כמו צפלון בסקוואט לעומתך :🙄
גובה 1.96,
פימור אמדוד עבורך מחר, לפחות אשתדל לזכור.
בכל מקרה, אם אתה שואל כי טכניקת הסקוואט שלך בעייתית, האמן לי שלקח לי שנים להגיע לטכניקה בסרטון (שאגב אני ממש מרוצה ממנה אחרי הרבה זמן)
התחלתי עם סקוואט מזעזע.

גובה 1.96,
פימור אמדוד עבורך מחר, לפחות אשתדל לזכור.
בכל מקרה, אם אתה שואל כי טכניקת הסקוואט שלך בעייתית, האמן לי שלקח לי שנים להגיע לטכניקה בסרטון (שאגב אני ממש מרוצה ממנה אחרי הרבה זמן)
התחלתי עם סקוואט מזעזע.
אני שואל לא בגלל הטכניקה. כמו לכל מתחיל שנתיים ראשונות היה לי בעיות של ברכיים,קרסול באונס,עומק ומה לא. זה עבר. בקרוב אתחיל סבב של סמולוב לרגליים. אני שואל כי אצלי הפמור ממש ארוך ואני חושב שבגלל זה לוקח לי יחסית הרבה זמן להוסיף משקל למוט. 1.96 זה לא מעט- יפה מאוד על המשקל.
כמה שנים אתה עושה סקוואט?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, מה הסינגל שלך בסקוואט נכון לעכשיו? עם רצועות עם הכל.
לא מדדתי, ואני לא מתכוון לשים רצועות עד הודעה חדשה.
לפני שנה וחודש עשיתי 352.5 ממונוליפט, מראק אני ממש מתקשה לצעוד עם רצועות. גם שקלתי אז 10 ק"ג פחות.
התכנון שלי בדצמבר להביא מספר מפגר ללא רצועות.

אני שואל לא בגלל הטכניקה. כמו לכל מתחיל שנתיים ראשונות היה לי בעיות של ברכיים,קרסול באונס,עומק ומה לא. זה עבר. בקרוב אתחיל סבב של סמולוב לרגליים. אני שואל כי אצלי הפמור ממש ארוך ואני חושב שבגלל זה לוקח לי יחסית הרבה זמן להוסיף משקל למוט. 1.96 זה לא מעט- יפה מאוד על המשקל.
כמה שנים אתה עושה סקוואט?
מסוף 2009, עם הפסקה ארוכה באמצע (צבא)
אתה יכול לראות בערוץ שלי סרטונים ישנים.

אין כמו לשמוע את אותו שיר בכל סט כבד במשך חודשים ברצף 😁
מה שעובד לא מתקנים

לא מדדתי, ואני לא מתכוון לשים רצועות עד הודעה חדשה.
לפני שנה וחודש עשיתי 352.5 ממונוליפט, מראק אני ממש מתקשה לצעוד עם רצועות. גם שקלתי אז 10 ק"ג פחות.
התכנון שלי בדצמבר להביא מספר מפגר ללא רצועות.

מסוף 2009, עם הפסקה ארוכה באמצע (צבא)
אתה יכול לראות בערוץ שלי סרטונים ישנים.

מה שעובד לא מתקנים
תותח ! דרך אגב אימצתי את השיר
ותגיד לא היית גובניק בצבא ? למה היית בהפסקה מהאימונים?

• פותח/ת השרשור
תותח ! דרך אגב אימצתי את השיר
ותגיד לא היית גובניק בצבא ? למה היית בהפסקה מהאימונים?
שנה ראשונה היו לי יציאות של שו"שים בלבד, וסגרתי הרבה שבתות.
רק אחר כך חזרתי להתאמן נורמלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית