נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
טווח תנועה מלא סה"כ
אין על הפאמפ
#Robblikequads
אין על הפאמפ
#Robblikequads
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני תמיד נותן תקופות ללא חגורה,למה בלי חגורה?
בכל מקרה, תותח!
5X5 כרגילנגמר המוניטין:sarcastic:
מה אחרי ה 8×3?
אני ידוע כחרשן על אותו שיר שעוזר לי להריםאתה ממש אוהב את השיר הזה אני רואה
גובה 1.96,אם אפשר מה הגובה שלך, ומה אורך הפמור? אני יודע שזה שאלות מוזרות- רק זה יתן לי אינדיקציה למה אני מרים כמו צפלון בסקוואט לעומתך :🙄
אני ידוע כחרשן על אותו שיר שעוזר לי להרים
אני שואל לא בגלל הטכניקה. כמו לכל מתחיל שנתיים ראשונות היה לי בעיות של ברכיים,קרסול באונס,עומק ומה לא. זה עבר. בקרוב אתחיל סבב של סמולוב לרגליים. אני שואל כי אצלי הפמור ממש ארוך ואני חושב שבגלל זה לוקח לי יחסית הרבה זמן להוסיף משקל למוט. 1.96 זה לא מעט- יפה מאוד על המשקל.גובה 1.96,
פימור אמדוד עבורך מחר, לפחות אשתדל לזכור.
בכל מקרה, אם אתה שואל כי טכניקת הסקוואט שלך בעייתית, האמן לי שלקח לי שנים להגיע לטכניקה בסרטון (שאגב אני ממש מרוצה ממנה אחרי הרבה זמן)
התחלתי עם סקוואט מזעזע.
אין כמו לשמוע את אותו שיר בכל סט כבד במשך חודשים ברצף 😁אני ידוע כחרשן על אותו שיר שעוזר לי להרים
לא מדדתי, ואני לא מתכוון לשים רצועות עד הודעה חדשה.סתם שאלה, מה הסינגל שלך בסקוואט נכון לעכשיו? עם רצועות עם הכל.
מסוף 2009, עם הפסקה ארוכה באמצע (צבא)אני שואל לא בגלל הטכניקה. כמו לכל מתחיל שנתיים ראשונות היה לי בעיות של ברכיים,קרסול באונס,עומק ומה לא. זה עבר. בקרוב אתחיל סבב של סמולוב לרגליים. אני שואל כי אצלי הפמור ממש ארוך ואני חושב שבגלל זה לוקח לי יחסית הרבה זמן להוסיף משקל למוט. 1.96 זה לא מעט- יפה מאוד על המשקל.
כמה שנים אתה עושה סקוואט?
מה שעובד לא מתקניםאין כמו לשמוע את אותו שיר בכל סט כבד במשך חודשים ברצף 😁
תותח ! דרך אגב אימצתי את השירלא מדדתי, ואני לא מתכוון לשים רצועות עד הודעה חדשה.
לפני שנה וחודש עשיתי 352.5 ממונוליפט, מראק אני ממש מתקשה לצעוד עם רצועות. גם שקלתי אז 10 ק"ג פחות.
התכנון שלי בדצמבר להביא מספר מפגר ללא רצועות.
מסוף 2009, עם הפסקה ארוכה באמצע (צבא)
אתה יכול לראות בערוץ שלי סרטונים ישנים.
מה שעובד לא מתקנים
שנה ראשונה היו לי יציאות של שו"שים בלבד, וסגרתי הרבה שבתות.תותח ! דרך אגב אימצתי את השיר
ותגיד לא היית גובניק בצבא ? למה היית בהפסקה מהאימונים?