הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם באיה נאפה זורמות יותר מאשר ב- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה

• פותח/ת השרשור Roie S
  • פורסם בתאריך
המנגנון לא מתקתק בצורה דומה זאת אומרת שזה מנגנון שונה,שיזייף,שכל מכה תוציא אותו מאיזון ואחרי כמה שנים הוא הוא יתקלקל בניגוד לרולקס.
מרגישים מבחינת המשקל,גימור הקייס,רמת הזריחה של המחוגים,וכו',בזיופים יקרים באמת צריך לפתוח כדי לראות.
עדיף לקנות ב3 אלף סייקו או גראנד סייקו שזה ליין מטורף מאשר לקנות זיוף.]

יש זיופים ב3 שמגיעים עם מנגנון של טאג או טיסוט ונראים בול אותו דבר ברמה שאי אפשר לזהות אם לא פותחים את השעון (המנגנון זז מעולה ראיתי כזה...) כל אחד ומה שטוב לו.

ראיתי שזייפו גם כרטיסים,ככה שאפילו ניירת לא יכולה לערוב למקוריות.
מישהו העלה תמונה של סימאטר ספרטר,היה אחד ל 1 ,רק הבאלנס וויל מאחור היה בצבע שחור ולא זהב.

ראיתי שזייפו גם כרטיסים,ככה שאפילו ניירת לא יכולה לערוב למקוריות.
מישהו העלה תמונה של סימאטר ספרטר,היה אחד ל 1 ,רק הבאלנס וויל מאחור היה בצבע שחור ולא זהב.

בסדר תמיד העין הבלתי מזויינת לא תוכל להבדיל אז זה לא משנה ואלו שיכולים להבדיל לא ילכו עם זיוף גם ככה

יש לי חדר כושר בבית ומנקה
האם יש לך מחשב שניתן לאונן עליו?

האם התקציב עבר את האישור של Bariah?
עדיין לא עומד בכל הקריטריונים הנ"ל.
אה ותגיד עחי, יש מצב אתה מסביר לי למה המרצה שלי הורידה לי 20 נק' על הוכחה בדיסקרטית? שולח לך שעון של רולקס אם כן.

תכלס הרושם הוא שלהפעיל כוח אינטרנט ולזכות בכבוד מילדים ובני נוער זה בהחלט משאיפות חייו.

האם יש לך מחשב שניתן לאונן עליו?

עדיין לא עומד בכל הקריטריונים הנ"ל.
אה ותגיד עחי, יש מצב אתה מסביר לי למה המרצה שלי הורידה לי 20 נק' על הוכחה בדיסקרטית? שולח לך שעון של רולקס אם כן.

כן. תביא.
תכלס הרושם הוא שלהפעיל כוח אינטרנט ולזכות בכבוד מילדים ובני נוער זה בהחלט משאיפות חייו.

אמר בן אדם בן 60 שלא מתאמן וכותב בפורום אימונים במשך שנים כדי לזכות בהערצה שלי.

שעון זה תכשיט. מה ההבדל בין זה לבין חליפה ב 10K, או שרשרת יהלומים בכמה מיליונים או למבורגיני? כל מה שעושה לך כיף. למה צריך להצדיק את זה?
באמת השווית עכשיו למבורגיני עם שעון \ חליפה \ יהלומים? 😵

כן. תביא.

אמר בן אדם בן 60 שלא מתאמן וכותב בפורום אימונים במשך שנים כדי לזכות בהערצה שלי.

🤣
לזכות בהערצה שלך? הרי אתה יודע שגם בני ה 13-14 שמתלהבים מהפוזה די מהר קולטים אותך.
אין אין, דובון... אתה חי בעולם משלך שכמעט ואפשר לקנא בו!

איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

טוב אולי כדאי שתתקדם קצת מאזור אירופה נשNע שהן קצת פריג'דריות ולא צריכות את הכסף שלך(;...BXV מדינות חמות...לטיניות משוחררות אם יצא לך דרום אמריקה ..ובכלי תחשוב חיובי זה יגיע .
אני לא יודעת מה הMOVE שאתה משדר אבל תנסה לבוא ברגוע הכל טוב ...אולי קצת מסתורי ואדיש.
בכל מקרה אל תשתנה אלא רק תשחק קצת ...כנס לבר כאילו אתה המלך.
רק אל תתלהב מכל ציצי שעובר(=..זה TURN OFF
ואל תשכח להשתמש בקונדום..גוד לק!

אם מטרת הטיול היא סקס תאילנד זה המקום.
פוקט זה פשוט סדום ועמורה,הטרקים זה תוספת.
המחירים למחייה ממש זולים-12-13 אלף אתה חי כמו מלך חודש כולל טיסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית