הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם באיה נאפה זורמות יותר מאשר ב- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה

• פותח/ת השרשור Roie S
  • פורסם בתאריך

Roie S

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
8
17
0
שלום,
תמיד באומנות הפיתוי היו אומרים שבנות יותר זורמות בחו"ל.
מצבי בארץ עם בנות הוא קשה מאוד, למרות שפה ושם היו לי הצלחות, אך רובם עם בנות לא יפות ולא אטרקטיביות.
למרות שבחו"ל (אירופה) אני לעיתים מרגיש יותר פתיחות של הבנות, לא זכיתי להזרים בנות במקומות בהם ביקרתי ובהם באמת הייתי משקיע בלהתחיל עם בנות, ביום ,וגם בלילה. מקומות אלו הם- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה.

כלומר משם באתי בתחושה שבאמת אין הבדל בין בחורות בארץ לבחורות בחו"ל מבחינת כמה ניתן להזרים, בשני המקומות לא מצליח.

עכשיו באה השאלה לגבי מקומות שבאמת נחשבים ליעדים שבהם מזרימים בנות- איה נאפה, תאילנד, הודו, אך כרגע אתמקד על איה נאפה- האם קל שם יותר להזרים בנות לא ביחס לארץ, אלא ביחס למדינות אירופאיות כמו פולין ,הונגריה, סלובקיה ואוסטריה?

תודה למשיבים

נראה לי שקצת צעיר לך איה נפה אבל כן יותר קל כי בנות באות להשתכר ולעשות שטויות... מצד שני למה לך לטוס לשם במקום פשוט ללכת לטייל ברוטשילד או שנקין או טיילת בזמן היום ולדבר עם בחורות שגם באות לעשות כיף ולא באמת יש להן תירוץ טוב לא לדבר איתך כמה דקות חוץ מ"יש לי חבר"

קיצר לטוס לחו"ל בשביל צ'אנסה עם בחורות זה מיותר, תטוס לחו"ל למטרות אחרות

רודוס קפריסין נאפה זה מקומות שנוסעים כדי להנות גם בקטע של סטוצים זה חלק מהעניין.

אישית לא מזרים ולא כלום אני בנאדם של למצא בחורה מדהימה ולטפח ולהנות איתה כי אני רואה בכך סיפוק גדול יותר מאשר סקס סתם ככה.

בגדול זה עניין של גישה או מראה וכנראה חסר לך משהו מהם או שתיהם. כי בחורה שרוצה סטוץ זה מה שהיא תסתכל עליו הגישה והמראה..

• פותח/ת השרשור
נראה לי שקצת צעיר לך איה נפה אבל כן יותר קל כי בנות באות להשתכר ולעשות שטויות... מצד שני למה לך לטוס לשם במקום פשוט ללכת לטייל ברוטשילד או שנקין או טיילת בזמן היום ולדבר עם בחורות

בהזדמנות אני רוצה גם לעבור לגור במרכז (כנראה אחרי שאחסוך כסף לקפריסין ואטייל שם) כי באמת אם הייתי גר שם המצב שלי היום היה הרבה יותר טוב. מנסיון שלי כשביקרתי בתל אביב והתחלתי שם לא מעט עם בחורות- יש פתיחות יותר גבוה לעיתים אבל עדיין לא זורמות איתי. ברור שאם אגור שם לאורך זמן ולא רק גיחות כנראה שסיכויי יעלו עד מאוד. כמה וכמה קשרים שיכולתי להכנס אליהם לא המשיכו או התחילו בגלל שאני גר רחוק מהמרכז, וזה היה דווקא עם בחורות יפות.

אגב, כשאתה אומר שבאיה נאפה יותר קל- אתה מתכוון ביחס לערים גדולות באירופה כמו וורשה, ווינה, בודפשט כן?

קיצר לטוס לחו"ל בשביל צ'אנסה עם בחורות זה מיותר, תטוס לחו"ל למטרות אחרות

נכנסתי למצב קשה בחיי (פחות קשור לבחורות) ואני חייב קצת חופש של לעבוד ולטייל בחו"ל. אני חייב לנסות את איה נאפה וכן אני רוצה לנסוע רק בגלל בחורות כי זה תחום שמאוד חשוב לי להשקיע בו זה תחום שאני נמצא בו במצוקה גדולה. גם כשהייתי באילת כן הצלחתי להכיר בחורות מסוימות פשוט הן לא היו יפות, זה מראה שבערי נופש יכול ללכת הרבה יותר קל. אם באיה נאפה יותר זורמות מבאילת אני יכול להשיג משהו טוב.

רודוס קפריסין נאפה זה מקומות שנוסעים כדי להנות גם בקטע של סטוצים זה חלק מהעניין.

בגדול זה עניין של גישה או מראה וכנראה חסר לך משהו מהם או שתיהם. כי בחורה שרוצה סטוץ זה מה שהיא תסתכל עליו הגישה והמראה..

אני בחור שקט והאופי שלי לא דומה לכל הערסים שרואים בכתבות על ישראלים באיה נאפה. עדיין יש לי גישה של להנות ולהכיר, המראה שלי אכן בעייתי בגלל שאני רזה וגם מרכיב משקפיים (למרות שהמשקפיים פחות בעיה, אני שאלתי בנות והרוב אפילו מעדיפות אותי עם ואומרים שממש מתאים לי) , אבל אני מסתמך על העובדה שכשעבדתי באילת זיהיתי שיפור משמעותי בזרימה של הבנות (למרות שעדיין כאמור לא הרמה שחיפשתי ורציתי).

בחורות לא נמשכות לציידים.
בחורות נמשכות לאנשים שנהנים,אם כל המטרה שלך בנסיעה זה להכיר בחורות,אתה תתאכזב,אתה תכניס את עצמך לסרטים של "אני חייב לזיין אחרת כל הטיול הזה בזבוז" וזה גם מה שתקרין כלפי חוץ,ואז לא תשיג אף אחת.
אתה נוסע במטרה להנות,ואם בא לך להכיר מישהי,זאת צריכה להיות חלק מההנאה שלך ולא מטרה שלשמה טסתה.

הבעיה שלך היא שאתה בן 27 ועסוק באיפה יהיה לך קל יותר או איך לשפר את התדמית שלך אצל בחורות...
אתה בפורום של חדר כושר ואתה אומר "אני רזה ומרכיב משקפיים" כאילו שלמישהו אכפת? ואללה יש לך דימוי עצמי נמוך מאוד ושם הבעיה מתחילה במקום שתסתובב במקומות שכיף לך בהם אתה הולך לאיפה שאולי תכיר בחורות. חשבת אולי שאתה מחפש במקומות שלא מתאימים לך?

אני לא אוהב מסיבות ולכן לא יוצא למסיבות בארץ ולא מתחיל עם בחורות שיש להן תמונות בפייסבוק ממסיבות או מדברות איתי על איך היה בשישי בחתול והכלב כי ואללה מה לי ולהן? תמצא תחביבים מעניינים תכיר אנשים דרכם שזה כולל גם בנות ואם לא אז לחבר'ה שתכיר תוך כדי עיסוק בתחביב יש גם חברים וגם להם יש ידידות וקיצר די אל תהיה ליצן שטס לחול כדי להתחיל עם בנות.

אתה אוהב מוזיקה? תבחר פסטיבל מוזיקה מהז'אנר שאתה אוהב תשתכר שם ותראה איזה קל עם בחורות.

• פותח/ת השרשור
אני אכניס לעצמי לראש שאני בא להנות ולא ממהר להשכיב וגם אם לא ילך לא נורא, העיקר לנסות, אבל הנסיעה המטרה שלה היא לסקס. כמו שירדתי ואילת וגם הייתי במטרה דומה וכן הצלחתי הצלחה חלקית.

הבעיה שלך היא שאתה בן 27 ועסוק באיפה יהיה לך קל יותר או איך לשפר את התדמית שלך אצל בחורות...
אתה בפורום של חדר כושר ואתה אומר "אני רזה ומרכיב משקפיים" כאילו שלמישהו אכפת? ואללה יש לך דימוי עצמי נמוך מאוד ושם הבעיה מתחילה במקום שתסתובב במקומות שכיף לך בהם אתה הולך לאיפה שאולי תכיר בחורות. חשבת אולי שאתה מחפש במקומות שלא מתאימים לך?

אני לא אוהב מסיבות ולכן לא יוצא למסיבות בארץ ולא מתחיל עם בחורות שיש להן תמונות בפייסבוק ממסיבות או מדברות איתי על איך היה בשישי בחתול והכלב כי ואללה מה לי ולהן? תמצא תחביבים מעניינים תכיר אנשים דרכם שזה כולל גם בנות ואם לא אז לחבר'ה שתכיר תוך כדי עיסוק בתחביב יש גם חברים וגם להם יש ידידות וקיצר די אל תהיה ליצן שטס לחול כדי להתחיל עם בנות.

אתה אוהב מוזיקה? תבחר פסטיבל מוזיקה מהז'אנר שאתה אוהב תשתכר שם ותראה איזה קל עם בחורות.

נראה לי זה הדבר ההגיוני ביותר שאמרת בפורום ב3 שנים האחרונות.
אני אכניס לעצמי לראש שאני בא להנות ולא ממהר להשכיב וגם אם לא ילך לא נורא, העיקר לנסות, אבל הנסיעה המטרה שלה היא לסקס. כמו שירדתי ואילת וגם הייתי במטרה דומה וכן הצלחתי הצלחה חלקית.

אז טוס לאמסטרדים ותהיה כל יום בחלונות האדומים,זיון בטוח 100%.

• פותח/ת השרשור

אני אוהב בין היתר טראנסים מסוג מסוים. הייתי במסיבה של זה בת"א שנה שעברה. צחקו עלי פה ושם, ובחורות לא זרמו כלל. ושתיתי אלכוהול.
אז חבר'ה באיה נאפה זורמות יותר מאשר באילת?

והאם זורמות יותר ביחס לאירופה "הרגילה" (וורשה, בודפשט, ווינה)?

יש לך בעיה עם משקפיים? שים עדשות.
יש לך בעיה עם רזון? אתה בפורום כבר יותר משנה, אמור לדעת איך העניינים הולכים מפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית