הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה משמעותית בחשק וזקיפה

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
בן 30 אחרי סייקל 9 שבועות טסט אנתת בלבד כי זה הראדון שלי, התחלתי פי סי טי אחרי 3 שבועות כנהוג.. שבועיים ראשונים 2 כדורים מכל ממתק ושבועיים אחרונים כדול ליום מכל סוג (כלומיד וטמיקסופין).
התחלתי פי סי טי לפני 4 ימים.. החשק שלי והזקיפה על הפנים..
השאלה: אתאושש? במשך הפי סי טי או אחרי?
מכבד התשובות של כולם.. אבל מאוד מבקש מענה של מונחים או בעלי ניסיון בתחום.
תודה לכולם

מהשבוע 3-9.. 500 לשבוע.
עבור הסייקל שלך, היית אמור לסיים פרגניל בשבוע ה-11. בשבוע ה-12 (3 שבועות מהזריקה האחרונה של טסט) התחלת PCT.

בכל מקרה,
לעיתים החשק המיני נפגע - יורד ונחלש - אפילו לאחר סייקל "לפי הספר" (מינונים, תזמוני זריקות, פרגניל, יציאה בזמן ל-PCT וכל מה שמסביב). זאת מאחר והורמוני המין - LH ו-FSH מתחילים להתאושש ולאושש את ציר ה-HPTA, אך הליבידו "מאחר" להגיע.

באם אתה שומר על משקלי העבודה, או כל מה שקרוב אליהם, מתאושש בין האימונים, לא יורד בצורה חדה במאסת שריר (לא לבלבל עם ירידה בנוזלים), יש מצב רוח כללי תקין ואורח חיים מסודר - סימן שהמדדים נמצאים בהתאששות והכל בסדר.

כך או כך, בצע בדיקות דם ב-3-4 שבועות לאחר סיום ה-PCT, בכדי לאמור בצורה מדוייקת יותר את מצב הגוף

• פותח/ת השרשור
משקלי העבודה
לא הרגשתי שינוי/ירידה.
מתאושש בין האימונים
חושב שהכל בסדר, כך או כך הייתי בחיטוב היה לי התאוששות לא הכי בכל מקרה.
לא יורד בצורה חדה במאסת שריר
לא ירדתי בשריר משמעותית מקווה להמשיך ככה.
אורח חיים מסודר
בסדר.
מצב רוח כללי תקין
זה קריטי, מאחר ובסוף שבוע הייתי סיסי עם החברה.. המצב רוח לא ברצפה כי מצפים לדבר כזה שיקרה, אבל שיתאושש גם, אבל לחוץ מאוד!!
האם יש לך מלהוסיף אחי שירגיע קצת?

רבה תודות על המענה המהיר 😃

לא הרגשתי שינוי/ירידה.

חושב שהכל בסדר, כך או כך הייתי בחיטוב היה לי התאוששות לא הכי בכל מקרה.

לא ירדתי בשריר משמעותית מקווה להמשיך ככה.

בסדר.

זה קריטי, מאחר ובסוף שבוע הייתי סיסי עם החברה.. המצב רוח לא ברצפה כי מצפים לדבר כזה שיקרה, אבל שיתאושש גם, אבל לחוץ מאוד!!
האם יש לך מלהוסיף אחי שירגיע קצת?

רבה תודות על המענה המהיר 😃
תהיה אופטימי, הרוב מעיד שזה ליבידו שמאחר להגיע, ולא משה קריטי אחר. לחץ הוא גורם לא בריא בכלל ובפרט להתאוששות

• פותח/ת השרשור
תהיה אופטימי, הרוב מעיד שזה ליבידו שמאחר להגיע, ולא משה קריטי אחר. לחץ הוא גורם לא בריא בכלל ובפרט להתאוששות
טוב גבר, נראה מיהיה, בדיקת דם כמו שאמרת אעשה בכל מקרה.
אם אתה מרשה אצרף עוד שאלה, בשבוע האחרון ב פי סי טי, אהיה בחול, השאלה האם זה קריטי? שבוע בלי אימונים, ומלגבי אלכוהול.
שוב תודה 🥰

טוב גבר, נראה מיהיה, בדיקת דם כמו שאמרת אעשה בכל מקרה.
אם אתה מרשה אצרף עוד שאלה, בשבוע האחרון ב פי סי טי, אהיה בחול, השאלה האם זה קריטי? שבוע בלי אימונים, ומלגבי אלכוהול.
שוב תודה 🥰
כלל לא קריטי. תנוח, תהנה. זה אפילו לטובה.
אלכוהול בטעם טוב ומידה לא מוגזמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית