הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה מוזרה בחיטוב

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
התחלתי חיטוב הייתי 67 ירדתי תוך שבוע ל65.8 ואז קרה דבר מוזר
יום אחד יכול להיות שבטעות הייתי נטרלי (רוב הסיכויים שלא) ועליתיי יום אחרי ל66.3 יום אחרי נשקלתי וירדתי ל66.2 (אם זה נוזלים הייתי אמור לחזור ישר ל65.8 לא ?
אני שוקל לבצע העמסה של 12 שעות אגב אני אוכל רק פחמימות מורכבות לחם קל שיפון שיבולת שועל וירקות..

התחלתי חיטוב הייתי 67 ירדתי תוך שבוע ל65.8 ואז קרה דבר מוזר
יום אחד יכול להיות שבטעות הייתי נטרלי (רוב הסיכויים שלא) ועליתיי יום אחרי ל66.3 יום אחרי נשקלתי וירדתי ל66.2 (אם זה נוזלים הייתי אמור לחזור ישר ל65.8 לא ?
אני שוקל לבצע העמסה של 12 שעות אגב אני אוכל רק פחמימות מורכבות לחם קל שיפון שיבולת שועל וירקות..
לא רוצה להטעות או משהו אבל 1.2 קילו יכול להיות נוזלים או "יציאות" פה ושם זה לא שירדת 4 קילו ועלית תוך שניה.. תמשיך חיטוב זה לא בא בשבוע ולא שבועיים.
כמו שבאותה מידה כשהיית 67 יכל להיות לך יום עם 67.2 ויום עם 66.7 .

מניסיון אישי זה נטו נוזלים. ואם עליתה בקילו/בכמה גרמים יום למחרת זה לא משומן (קילו שומן 7700 קלוריות) אז הסר דאגה מליבך הנוזלים האלה ירדו תוך מספר ימים..

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להטעות או משהו אבל 1.2 קילו יכול להיות נוזלים או "יציאות" פה ושם זה לא שירדת 4 קילו ועלית תוך שניה.. תמשיך חיטוב זה לא בא בשבוע ולא שבועיים.
כמו שבאותה מידה כשהיית 67 יכל להיות לך יום עם 67.2 ויום עם 66.7 .

זה נשמע כמו שינוי קל במאזן הנוזלים
המשך להישקל כרגיל וראה מה מתקדם

מניסיון אישי זה נטו נוזלים. ואם עליתה בקילו/בכמה גרמים יום למחרת זה לא משומן (קילו שומן 7700 קלוריות) אז הסר דאגה מליבך הנוזלים האלה ירדו תוך מספר ימים..
מודה לכולם על התגובות המשכתי כרגיל אעדכן בהמשך (אגב התחלתי למדוד את היקף הבטן עם מד כזה . זה צריך להיות בקו התבור ושהבטן רפויה נכון?)

מודה לכולם על התגובות המשכתי כרגיל אעדכן בהמשך (אגב התחלתי למדוד את היקף הבטן עם מד כזה . זה צריך להיות בקו התבור ושהבטן רפויה נכון?)
קו טבור באופן סימטרי בהיקף סביב הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית