הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פספוס אימון בליניארית

• פותח/ת השרשור joe
  • פורסם בתאריך

joe

משתמש מתחיל
230
39
נק' מוניטין:
191
230
39
שלום,
מה אפשר לעשות כשמפסידים אימון במדקאו של ביל סטאר? נניח אם אני מפסיד אימון כי החד"כ סגור ואין לי נגישות לציוד. חשוב לציין כי האימונים נעשים בימים קבועים ושינוי של יום אימון יפגע בימים אחרים [כי אין נגישות לציוד, צריך לשמור על המרווח של הימי מנוחה וכ'ו]

לא חשוב שיש חוק קבוע לזה, במידה ויש לך אפשרות פשוט להגיע למחרת ולעשות את אותו אימון תעשה את זה, במידה ולא אז תנסה לעשות משהו ביתי ופשוט לחזור על אותו שבוע בלי להוסיף משקלים

• פותח/ת השרשור
תודה, A ברביעי, B שישי (הציוד בבית יותר פשוט) ו C בראשון. נניח אני סוגר שבת והחד"כ סגור בחמישי-שישי-שבת מה עושים במצב כזה? אין לי נגישות לכלום בשבת בבסיס כשהחדר כושר סגור

תודה, A ברביעי, B שישי (הציוד בבית יותר פשוט) ו C בראשון. נניח אני סוגר שבת והחד"כ סגור בחמישי-שישי-שבת מה עושים במצב כזה? אין לי נגישות לכלום בשבת בבסיס כשהחדר כושר סגור
א. זה צה"ל - תלמד להתקמבן! אם אתה לא משתחרר בקרוב אז תיצור קשר עם המדסניקיות כי עמט תמיד מישהי סוגרת ויש לה מפתח (וזה אני אומר בבטחון בלי לדעת איפה אתה משרת)

אם אין לך גישה למכון חמישי שישי ושבת אז אתה לא תוכל לבצע את 5X5 כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית