ייעוץ אבקת חלבון ANSI ISO 32.

• פותח/ת השרשור CHAOS
  • פורסם בתאריך

CHAOS

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אהלן חברים מה קורה?
אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון חדשה,
וקיבלתי המלצה מחבר על ANSI ISO 32 שעל פניו הערכים של האבקה די גבוהים (32 גרם חלבון למנה).
ניסיתי לחפש חוות דעת בארץ / בחול ולא מצאתי משהו ממשי.
יש פה מישהו שיכול לשפוך קצת אור על המוצר הזה ולתת עליו חוות דעת?

תודה מראש לעוזרים 🙌

לא הייתי ממליץ על המוצר אלא אם אתה רגיש ללקטוז
וגם אז יש אופציות שלדעתי יותר טובות
קח אבקת חלבון פשוטה ואיכתות שיש לה בדיקות מעבדה כמו BPI או PURE של אמינושופ
ותחסוך לעצמך כאב ראש של חשש לאמינוספייקינג

אהלן חברים מה קורה?
אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון חדשה,
וקיבלתי המלצה מחבר על ANSI ISO 32 שעל פניו הערכים של האבקה די גבוהים (32 גרם חלבון למנה).
ניסיתי לחפש חוות דעת בארץ / בחול ולא מצאתי משהו ממשי.
יש פה מישהו שיכול לשפוך קצת אור על המוצר הזה ולתת עליו חוות דעת?

תודה מראש לעוזרים 🙌
אבקה עלומה בלי שם של ממש מחוץ לגבולות ישראל
אין בדיקות מעבדה באופן כללי' שלא נדבר על בדיוקת מהימנות צד ג' נייטרלי
פה בארץ הגיע בייבוא מקביל ומשווקים אותה כאילו זה מינימום שעון רולקס
בקיצור - חארטה בפיתה עם טחינה נוזלת

לדעתי קנה מוצר פשוט ומוכר, כזה עם "אבא ואמא"
בנימה זו מצטרך להמלצה על BPI או פיור הישראלית, תוצרת קפה זומר עבור רשת @AminoShop

• פותח/ת השרשור
אבקה עלומה בלי שם של ממש מחוץ לגבולות ישראל
אין בדיקות מעבדה באופן כללי' שלא נדבר על בדיוקת מהימנות צד ג' נייטרלי
פה בארץ הגיע בייבוא מקביל ומשווקים אותה כאילו זה מינימום שעון רולקס
בקיצור - חארטה בפיתה עם טחינה נוזלת

לדעתי קנה מוצר פשוט ומוכר, כזה עם "אבא ואמא"
בנימה זו מצטרך להמלצה על BPI או פיור הישראלית, תוצרת קפה זומר עבור רשת @AminoShop

תודה רבה על התשובה הזריזה !
את האמת שעד עכשיו אני משתמש בסופר אפקט ואני די מרוצה, אבל לאחרונה ראיתי גל של תגובות שאנשים כותבים שהערכים לא אמיתיים וזה לא באמת 25 גרם לחלבון.
מה אתם אומרים שווה לקנות שוב סופר אפקט וזהו? גם מבחינת מחיר זה די אטרקטיבי.

לא היתי נודע בסופר דיפקט מלא מתלוננים גם על גושים. אנסי כמו שאמרו אמינו ספיקניק לך על משהו מוכר עזוב מה מאמן ממליץ תקרא תחליט לבד

תודה רבה על התשובה הזריזה !
את האמת שעד עכשיו אני משתמש בסופר אפקט ואני די מרוצה, אבל לאחרונה ראיתי גל של תגובות שאנשים כותבים שהערכים לא אמיתיים וזה לא באמת 25 גרם לחלבון.
מה אתם אומרים שווה לקנות שוב סופר אפקט וזהו? גם מבחינת מחיר זה די אטרקטיבי.
לדעתי מדובר במותג ישראלי פחות אמין
השוק מוטה לכאן או לכן
אני הייתי סומך על "פיור" ובעיקר בגלל בדיקות המעבדה צד ג'
לחלופין - BPI ובדיקות המעבדה של כרומדקס העולמית

• פותח/ת השרשור
לדעתי מדובר במותג ישראלי פחות אמין
השוק מוטה לכאן או לכן
אני הייתי סומך על "פיור" ובעיקר בגלל בדיקות המעבדה צד ג'
לחלופין - BPI ובדיקות המעבדה של כרומדקס העולמית

אני חושב שאני אלך על הבטוח ואקנה Dymatize Elite, מה גם שהפער במחיר לא גדול אז שווה לא?

אני חושב שאני אלך על הבטוח ואקנה Dymatize Elite, מה גם שהפער במחיר לא גדול אז שווה לא?

מציעים לך למבורגיני אתה הולך על פיאט
לא חבל?
אם נשווה בין העלית לBPI BEST PROTEIN הBEST הרבה יותר טוב כי הוא מכיל יותר אחוז חלבון (חלבון ל100 גרם) יותר מנות הגשה תשלובת חלבונים ובדיקות מעבדה
באמת חבל להתפשר סתם, לך על הBPI ואתה לא תתאכזב

דיימטייז ממש לא "בטוחה".
סך הכל אבקה עם שם בינוני וסביר בארה"ב, שפה בארץ משווקת בצורה מניפולטיבית ואגרסיבית (וגם מאוד תחמנית וכמעט לא הכי חוקית מצד היבואן), וגורמת לסימום כבד בקרב האוכלוסייה המקומית ש"דיימטייז" הכי טוב.
תוסיף לכך את המחיר המופקע שלה למול הערכים, והרי לך אבקת חלבון שעשתה הרבה מכלום.

BPI היא אכן מותג מאוד איכותי בצורה בדוקה באופן נייטרלי, המגיעה מחו"ל ולה אבא ואמא מאוד מוכרים.
מבחינת ייצור ישראלי יש את "פיור" אשר מיוצרת באופן מותאמם לרשת אמינושופ, ולה גם בדיקות מעבה צד ג', שבוצעו על ידי מעבדת "בקטוכם" הידועה והמוכרת.

כמובן ויש עוד מותגים טובים יותר או פחות, אבל מבין כל מה שנמצא זמין ונגיש בארץ, אני מאוד ממליץ על אחת משתי הבחירות הנ"ל

• פותח/ת השרשור
דיימטייז ממש לא "בטוחה".
סך הכל אבקה עם שם בינוני וסביר בארה"ב, שפה בארץ משווקת בצורה מניפולטיבית ואגרסיבית (וגם מאוד תחמנית וכמעט לא הכי חוקית מצב היבואן), וגורמת לסימום כבד בקרב האוכלוסייה המקומית ש"דיימטייז" הכי טוב.
תוסיף לכך את המחיר המופקע שלה למול הערכים, והכי לך אבקת חלבון שעשתה הרבה מכלום.

BPI היא אכן מותג מאוד איכותי בצורה בדוקה באופן נייטרלי, המגיעה מחו"ל ולה אבא ואמא מאוד מוכרים.
מבחינת ייצור ישראלי יש את "פיור" אשר מיוצרת באופן מותאמם לרשת אמינושופ, ולה גם בדיקות מעבה צד ג', שבוצעו על ידי מעבדת "בקטוכם" הידועה והמוכרת.

כמובן ויש עוד מותגים טובים יותר או פחות, אבל מבין כל מה שנמצא זמין ונגיש בארץ, אני מאוד ממליץ על אחת משתי הבחירות הנ"ל

יש עוד מותגים שאתה ממליץ עליהם חוץ מפיור וbpi?

יש עוד מותגים שאתה ממליץ עליהם חוץ מפיור וbpi?
MyProtein הבריטית
גם לה בדיקות צד ג' לרוב המוצרים
מדורגת מאוד גבוה, ולעיתים הכי גבוה, על ידי אתר labdoor
אין אותה בארץ בינתיים ולכן תיאלץ להזמינה מחו"ל (לא ארחיב ואוסיף בנושא מפאת חוקי הפורום)

• פותח/ת השרשור
MyProtein הבריטית
גם לה בדיקות צד ג' לרוב המוצרים
מדורגת מאוד גבוה, ולעיתים הכי גבוה, על ידי אתר labdoor
אין אותה בארץ בינתיים ולכן תיאלץ להזמינה מחו"ל (לא ארחיב ואוסיף בנושא מפאת חוקי הפורום)

באמת שוב תודה רבה על כל העזרה, זה לא מובן מאליו 😃
תוכל להמליץ לי על מקום שמוכר את הbpi במחיר טוב? אני רואה שרוב המקומות מוכרים את האבקה ב350 ש"ח ומעלה. (הbest protein)

באמת שוב תודה רבה על כל העזרה, זה לא מובן מאליו 😃
תוכל להמליץ לי על מקום שמוכר את הbpi במחיר טוב? אני רואה שרוב המקומות מוכרים את האבקה ב350 ש"ח ומעלה. (הbest protein)
דבר עם רשת אמינושופ @AminoShop

אגב מה לגבי Optimum gold standart?
סך הכל טובים.
גם הם נהנים משיווק ואהדה Overrated.
לאחרונה מצאו, כי באחר המוצרים של ה-BCAA שלהם יש חריגה קשה בתכולת המוצר, למול הערכים המוצהרים. Just saying..

• פותח/ת השרשור
סך הכל טובים.
גם הם נהנים משיווק ואהדה Overrated.
לאחרונה מצאו, כי באחר המוצרים של ה-BCAA שלהם יש חריגה קשה בתכולת המוצר, למול הערכים המוצהרים. Just saying..

אוקיי,
תוכל שוב להסביר לי למה אתה לא ממליץ על Dymatize elite?
אני רואה שהאבקה מקבלת ציונים גבוהים מאוד ברחבי העולם וגם המחיר די אטרקטיבי ביחס למתחרים.

אוקיי,
תוכל שוב להסביר לי למה אתה לא ממליץ על Dymatize elite?
אני רואה שהאבקה מקבלת ציונים גבוהים מאוד ברחבי העולם וגם המחיר די אטרקטיבי ביחס למתחרים.
שאל את עצמך למה היא מקבלת ציונים גבוהים. האם באמת הכל מתמימות כלפי המותג, איכותו ויעילותו? לא. כתבתי לך - שיווק מניפולטיבי ואגרסיבי. הוא מביא להטיית המציאות ולכך שחושבים שדיימטייז הכי טובים שיש

• פותח/ת השרשור
שאל את עצמך למה היא מקבלת ציונים גבוהים. האם באמת הכל מתמימות כלפי המותג, איכותו ויעילותו? לא. כתבתי לך - שיווק מניפולטיבי ואגרסיבי. הוא מביא להטיית המציאות ולכך שחושבים שדיימטייז הכי טובים שיש

באמת שהשתגעתי כבר יש מיליון סוגים לא יודע מה לקחת.

• פותח/ת השרשור
כל עוד תלך על אבקה מחברה אמינה - הכל אותו דבר.

סליחה על החפירה חחח אבל נתקלתי בעוד מוצר שנראה מעניין-
Ultimate nutrition prostar 100%.
איך הוא?
מגיע באריזה של 80 מנות גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית