הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלישי אחרי המון זמן

• פותח/ת השרשור D.HOOK
  • פורסם בתאריך

D.HOOK

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
20
53
5
image.jpeg
שלום כולם. חזרתי להתאמן לפני כחודש וחצי עברתי ישר
לחיטוב. אני בן 27 עוד מעט עשיתי שני סייקלים לפני שנתיים וחצי.
יש לי בבית Propionate שלושה בקבוקונים ואני רוצה להתחיל סייקל בזמן הקרוב. יש לכם המלצות בשבילי מבחינת pct? מינונים וכו׳ תפריט וכו׳
משקל 106
גובה 108
אחוזי שומן 18-22 לא ממדתי.
אם לא נתתי מספיק מידע אני יוסיף
הגובה 180 וחזרתי לתאמן לאחר הפסקה של שנתיים.

אחרי הפסקה של שנתיים אתה לא צריך סייקל, אתה צריך לחזור לשגרת אימונים ותזונה, להתחזק וגם לשנות על הדרך את הרכב הגוף תוך כדי מאזן נייטרלי (קורה להרבה מתחילים/אלו השבים מהפסקה ממושכת)

• פותח/ת השרשור
כמה זמן לדעתך אצטרך עד שאוכל לשוב לסייקל? כמה שזה דפוק בזמנו קניתי כמות של חומרים ובדצמבר נגמר להם התוקף. חשבתי אולי אפשר בכל זאת להתחיל סייקל קצר. למכור אני לא אמכור אותם. כרגע אני מתאמן 6 פמעים בשבוע 3 אימוני כוח 4 אירובי. אוכל מסןדר על השעון ומודד במשקל. יושן 8 שעות בלילה ככה שזה ממש מתסדר לי טוב. אבל אקשיב לעצתך כמובן בסופו של דבר. תודה

לא ניתן לקבוע כמה זמן.

תיאורטית, אתה יכול ממש עכשיו לחזור ולבצע סייקל. זה לא הופך את ההחלטה הזו לכדאית!
גם אם תוקף החומרים יפוג ולא תשתמש בהם, זה עדיף מאשר שתשתמש ובזמן ומצב לא אידיאלי.

תחזור לפחות למשקלי העבודה של לפני ההפסקה, או בקירוב. אני מניח שזה יקח כמה חודשים טובים ואין רע בכך.
כמו כן, תראה שאורח החיים שלך תקין (בצע בדיקות דם, מאוד כדאי) לאורך זמן ורק אז שקול ביצוע סייקל

חשוב שתחזור לעצמך מהרבה בחינות
לא רק רוטינת הכושר ומשקלי העבודה, אלא גם מבחינה מנטאלית
הפסקה של מספר שנים שוות ערך למתאמן מתחיל וגם למשתמש מתחיל בחומרים
הגוף שלך דווקא נמצא במצב אידיאלי להתרענן חזרה, ואתה תראה שיקח לך מעט זמן כדי להשתפר משמעותית, ורק לאחר מכן יהיה קשה להגיע להישגים של פעם. ככה זה, משתפרים מהר ככל שאתה פחות מאומן.

לאחר מכן תוכל לבצע סייקל כמו שדניאל כתב לך.
אגב אני אממליץ על סייקל מאסה קל בכדי לא לצבור הרבה שומן
תוכל להריץ בדיוק כמו שבסייקל ראשון- 500mg טסט אנתת בשבוע - זה יספיק בהחלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית