ההורים לא מרשים חדר כושר וכועסים שאני שומרת על תזונה בריאה

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
קודם כל האינטרנט היום מוצףף במיתוסים על כך שמשוקלות פוגעות בגדילה ובהתפתחות ולא רק האינטרנט כל מקום שתלך רוב האנשים יגידו שזה פוגע בגדילה, בגלל הטיפול הזה הם לא לוקחים סיכון . למרות שהלכנו אפילו לחדר כושרו התייעצנו עם המאמנים שם שכולם אמרו וגם הרופאים אמרו שזה בסדר גמור וזה לא פוגע, אבל ההורים שלי כמובן יעדיפו להקשיב לאנשים שהפעם האחרונה שהם התאמנו הייתה בכיתה ג' בשיעור ספורט
האינטרנט גם מוצף בדיוק לכיוון ההפוך ששובר את כל המיתוסים האלו.
כשאתה אנטי, רוב הסיכויים שתסתכל על חצי הכוס הריקה.

• פותח/ת השרשור
האינטרנט גם מוצף בדיוק לכיוון ההפוך ששובר את כל המיתוסים האלה.
כשאתה אנטי, רוב הסיכויים שתסתכל על חצי הכוס הריקה.
זה בדיוק מה שאמרתי להם אבל שום דבר לא יישכנע אותם
אם לפחות משהו אחד אמר להם שזה כן פוגע, זהו שאר העולם כבר לא משנה

זה בדיוק מה שאמרתי להם אבל שום דבר לא יישכנע אותם
אם לפחות משהו אחד אמר להם שזה כן פוגע, זהו שאר העולם כבר לא משנה
איזה תואר בדיוק יש לאותם אנשים שאמרו להורים שלך שזה פוגע?
על סמך מה בדיוק הם נשענים על המידע שלהם?

אם הם רק מחפשים תירוצים עלובים בשביל להגיד לך "האהא - אמרנו לך שזה פוגע".... אז הם די גרועים בזה.

שיפתחו את אחד מערוצי האולימפיאדה, כל הספורטאים שם מתאמנים מהגן\יסודי.
ממש פגע בהם אנושות.

אה בעצם עזבי, הם יגידו לך תראי איזה נמוכים המרימי משקולות 🤣 זה עצר להם את הגדילה. 😆

• פותח/ת השרשור
איזה תואר בדיוק יש לאותם אנשים שאמרו להורים שלך שזה פוגע?
על סמך מה בדיוק הם נשענים על המידע שלהם?

אם הם רק מחפשים תירוצים עלובים בשביל להגיד לך "האהא - אמרנו לך שזה פוגע".... אז הם די גרועים בזה.
זה בדיוק מה שזה.
אנשים שאין להם מושג מה הם מדברים בכלל שהם גם סתם מושפעים מכל המיתוסים
אז הם בטוחים הם מבינים ושהם יכולים לומר סתם דברים.

זה בדיוק מה שזה.
אנשים שאין להם מושג מה הם מדברים בכלל שהם גם סתם מושפעים מכל המיתוסים
אז הם בטוחים הם מבינים ושהם יכולים לומר סתם דברים.
רוב העולם ככה.

נערך לאחרונה:
יכול להיות שהם חושבים שאת מנסה שוב להרזות ולכן חוסמים אותך.תוכיחי להם שהמצב הפוך ואז אולי הם ישתכנעו

זה במקרה קשור לKAIZEN SPORT שבכפר גנים? כי חיפשתי בגוגל וזה הראה לי גם את זה.. כי לקאיזן דווקא
חושבים על לרשום אותי תלוי במחיר אבל לקרוספיט המושבה לא ייתנו לי זה רחוק מדי מהבית שלי
אבל בכללי אף פעם לא הבנתי מזה קרוספיט? חיפשתי מלא הסברים ואני לא מצליחה להבין מזה באמת?

‎Crossfit Hamoshava - קרוספיט המושבה‎ - Petah Tikwah, Hamerkaz, Israel - Clube poliesportivo | Facebook

אפשר לעשות משהו אחר אם ההורים שלך כלכך מתעקשים ולא משתכנעים זה בסדר אל תלכי איתם ראש בראש, אפשר לקנות ציוד בסיסי שיהיה לך בבית ותתאמני בבית זה גם אופציה טובה עד שדברים ישתפרו, מלא אנשים אין להם זמן ללכת לחדר כושר ועושים את זה והגיעו לתוצאות טובות

אני מזמין אותך למכון שלי, בפתח תקווה.
אני מוכן לדבר עם ההורים שלך, יש לנו כאן מתאמנים מגיל 9 (!) ועד 50.

Volcan Powerlifting GYM | Facebook
1525346_796664483794554_6814971157917626769_n.png

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם , אני אנסה היום לדבר עוד פעם עם אמא שלי היא בעיקר נגד, אבא שלי יסכים עם מה שהיא תאמר לא כל כך אכפת לו היא המחליטה בסוף.
אני אדבר איתה שוב על להירשם למכון אבל הפעם אני אשתדל לעשות את זה יותר רציני ועם יותר טיעונים, אני אבוא מוכנה
😁 רוב הסיכויים שהיא כן תסכים אבל בתנאי שאלך לחוגים ולהליכונים ולא אתקרב לאזור של המשקולות , אבל אני לא ילדה בת 7 ומכיוון
שאף אחד לא ילווה אותי למכון ויהיה איתי שם אוכל להתאמן במשקולות מבלי שידעו (זה לפחות מה שאני מתכננת למקרה שהיא כן תסכים להירשם למכון אבל לא להרים משקולות)

בניגוד לאחרים שהציעו לך לא לעשות מלחמות, אני ההפך. עדיף להילחם על משהו כשמגיע לדברים שאת רוצה.
עם כל הכבוד להורים, מה הם מצפים? לנעול אותך במרתף עד סוף ימי חייך?בסופו של דבר את תילכי נגדיהם, אם לא עכשיו אז בעתיד.
כשהייתי בת 14 גם אמא שלי התנגדה לזה בכל מובן, החדר כושר הראשון שהיא רשמה אותי אליו זה בגלל החוגים שיש שם.
הייתי בת 15 ונרשמתי למכון שאני היום בו ל3 חודשים, מהכסף שלי. אם זה מהעבודות שהייתי בהם ואם זה מהכסף שנתנו לי ליום הולדת, הדעה שלה השתנתה ולא מתנגדת לאימוני הרמת משקולות, אפילו בעד (בעיקר בשביל לסחוב מצרכים 😆).
חייבת לציין שאמא שלי בעלת דעות סובייטיות ומחזיקה "בביצים" כמו שאומרים, אם אני הצלחתי אז גם את יכולה ואל תוותרי בגלל שטויות.

• פותח/ת השרשור
בניגוד לאחרים שהציעו לך לא לעשות מלחמות, אני ההפך. עדיף להילחם על משהו כשמגיע לדברים שאת רוצה.
עם כל הכבוד להורים, מה הם מצפים? לנעול אותך במרתף עד סוף ימי חייך?בסופו של דבר את תילכי נגדיהם, אם לא עכשיו אז בעתיד.
כשהייתי בת 14 גם אמא שלי התנגדה לזה בכל מובן, החדר כושר הראשון שהיא רשמה אותי אליו זה בגלל החוגים שיש שם.
הייתי בת 15 ונרשמתי למכון שאני היום בו ל3 חודשים, מהכסף שלי. אם זה מהעבודות שהייתי בהם ואם זה מהכסף שנתנו לי ליום הולדת, הדעה שלה השתנתה ולא מתנגדת לאימוני הרמת משקולות, אפילו בעד (בעיקר בשביל לסחוב מצרכים 😆).
חייבת לציין שאמא שלי בעלת דעות סובייטיות ומחזיקה "בביצים" כמו שאומרים, אם אני הצלחתי אז גם את יכולה ואל תוותרי בגלל שטויות.
חשבתי על לשלם על המכון בעצמי ואפילו לזה אמא שלי לא מסכימה -_-
ואני לא יכולה להירשם לבד כי צריך אישור הורים וכל זה... אז אני בינתיים מנסה לשכנע אותה לאט לאט לפחות שבספטמבר היא כבר תרשום אותי

אין לי משהו להגיד שעוזר אבל חייב לציין שאני פשוט לא מבין את הגישה של ההורים, ראיתי כאן עוד בני נוער שההורים עושים להם בעיות עם הנושא. כשאני הייתי בן 14-15 ההורים שלי ושל חברים דאגו שהילדים מתחילים לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול. בני הנוער שהיו מתאמנים במכון תמיד היו דוגמה של מה כן צריך לעשות, לא מבין איך ולמה זה השתנה.
ההורים שלי ושל חברים דאגו שהילדים מתחילים לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול.
אגב אולי תגידי להורים גם את הנקודה הזאת

אין לי משהו להגיד שעוזר אבל חייב לציין שאני פשוט לא מבין את הגישה של ההורים, ראיתי כאן עוד בני נוער שההורים עושים להם בעיות עם הנושא. כשאני הייתי בן 14-15 ההורים שלי ושל חברים דאגו שהילדים מתחילים לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול. בני הנוער שהיו מתאמנים במכון תמיד היו דוגמה של מה כן צריך לעשות, לא מבין איך ולמה זה השתנה.

אגב אולי תגידי להורים גם את הנקודה הזאת

בתור אחד בגיל ביניים בינכם הזקנים 😆 לבין הצעירים שפה אני יכול להגיד דבר כזה כי אני חווה כרגע את 2 הצדדים של המטבע,
שאחד מבני המשפחה שלא עוסק בתחום כזה או אחר אז תמיד זה יתקבל בהתחלה בעין עקומה שיציגו להם אותו,
או אם אחד מבני המשפחה כן עסק בתחום כזה או אחר אבל זה נגמר בתוצאה רעה אז גם יצור מצב של עין עקומה.
וכמו שרשמתי כבר, ההורים יעדיפו לשמוע מה שנוח להם כמו במקרה שלה "משקולות פוגעות בגדילה" מאנשים שפגשו לפני 5 דקות
מאשר ממאמנים ורופאים וכיו"ב. כי זה יותר נוח להם לחשוב שהדעה שלהם צודקת וזה מה שגורם לבעיה פה
בנוסף נוסיף לזה את התרבות האחרונה שהולכת בעולם של יותר ישיבה ומחשב וטלפון מאשר להיות בחוץ ולהיות פעילים זה רק גורע עוד.
זה מלחמה מאוד מתישה לשכנע הורים שיש להם דעה כי תמיד יש להם קלף נגדך במיוחד שאתה מתחת לגיל 18 ואתה תחת האחריות שלהם

שאחד מבני המשפחה שלא עוסק בתחום כזה או אחר אז תמיד זה יתקבל בהתחלה בעין עקומה שיציגו להם אותו,
או אם אחד מבני המשפחה כן עסק בתחום כזה או אחר אבל זה נגמר בתוצאה רעה אז גם יצור מצב של עין עקומה.
שני ההורים אצלי לא היו עוסקים בשום תחום של ספורט/כושר מעולם.
וכמו שרשמתי כבר, ההורים יעדיפו לשמוע מה שנוח להם כמו במקרה שלה "משקולות פוגעות בגדילה" מאנשים שפגשו לפני 5 דקות
מאשר ממאמנים ורופאים וכיו"ב. כי זה יותר נוח להם לחשוב שהדעה שלהם צודקת וזה מה שגורם לבעיה פה
בנוסף נוסיף לזה את התרבות האחרונה שהולכת בעולם של יותר ישיבה ומחשב וטלפון מאשר להיות בחוץ ולהיות פעילים זה רק גורע עוד.
גם בשנות ה 90 הסתובבו כל המיתוסים האלה (משקולות פוגעות בגדילה, בפוריות, בזיקפה וכו) ועדיין לרוב ממה שזכור לי הורים לא היו מאמינים לזה בצורה עיוורת (סבא שלי למשל כן חשב שמשקולות זה לא בריא כי הוא שמע איזה מטומטם אומר משהו למישהו ברדיו). אני זוכר שתמיד ההיתה תפיסה בדור של ההורים שהבני נוער שמתאמנים הם מנהלים אורח חיים בריא, לא שותים, לא מעשנים, לא משתמשים בסמים, לכן זה התקבל בברכה.

חשבתי על לשלם על המכון בעצמי ואפילו לזה אמא שלי לא מסכימה -_-
ואני לא יכולה להירשם לבד כי צריך אישור הורים וכל זה... אז אני בינתיים מנסה לשכנע אותה לאט לאט לפחות שבספטמבר היא כבר תרשום אותי
מגיל 14 את לא צריכה אישור הורים,אם כבר זה מתחת לגיל 14.
ומה את שואלת אותה בכלל?כל עוד זה הכסף שלך,יש לך זכות אפילו להזמין זונה והיא לא תוכל לעשות עם זה דבר.
ואת צריכה לשנות גישה דחוף, "לשכנע" אותה זה לא יעזור כי בסופו של דבר היא בראש שלה.

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם אמא שלי הרגע על זה עוד פעם, היא אמרה כן... בסדר אבל בטון כזה לא בטוח כל כך ככה שגם אם היא אמרה כן
זה בקלות יכול להפוך ללא עוד הפעם אבל אני חושבת שהפעם היא הסכימה באמת, אני מקווה לפחות.

דיברתי עם אמא שלי הרגע על זה עוד פעם, היא אמרה כן... בסדר אבל בטון כזה לא בטוח כל כך ככה שגם אם היא אמרה כן
זה בקלות יכול להפוך ללא עוד הפעם אבל אני חושבת שהפעם היא הסכימה באמת, אני מקווה לפחות.

תכי על הברזל בעודו הוא חם, תלחצי עליה לרשום אותך כמה שיותר מוקדם (ללחוץ אבל לא להציק)
ואחרי שהיא רושמת אותך אל תעלי את הנושא הזה יותר בחיים איתם שלא יעלה להם רעיונות ואז תצרי סטטוס קוו בבית לגבי החדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית