ייעוץ מה מהם יתן יותר מסה/נפח לשריר

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני רוצה להיות בטוח מי מהשניים יבנה יותר מסה
זה שיעשה 3x5 בנץ' פרס 3 פעמים בשבוע עצימות גבוהה

או זה שיעשה פעמיים חזה בשבוע
2x5 בנץ' פרס
2x5 ובנץ' פרס בשיפוע / או עם דאמבלים בשיפוע עליון
3x5 פרפר

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מאמין כלכך בחזרות נמוכות, זה לא אפקטיבי בכלל, אלא אם אתה מחפש להתקדם במשקלי עבודה אז ניתן לשבור שגרה במשך חודש ואז לחזור לחזרות רגילות כדי לתת גירוי לשריר ,כמובן יש פה מלא דיעות שונות, אני עושה תזה פעם בכמה חודשים 5*5 כדי להתקדם במשקלי עבודה

אתה ממש יצור אה? תענה פעם אחת לעיניין ולא כמו אוטיסט עם 50 IQ

שניהם אוכלים אותו דברים ישנים אותו דבר ובעלי אותה גנטיקה זה שיבוט של אותו בן אדם

נתתי לך את התשובה הכי נכונה שתקבל אי פעם. מי שעסוק בלעשות מה שצריך ולהתקדם יגדל, ומי שעסוק בלאונן על הפרטים הקטנים במקום ולחפש תירוצים ישאר קטן ובכיין.

אני לא מאמין כלכך בחזרות נמוכות, זה לא אפקטיבי בכלל, אלא אם אתה מחפש להתקדם במשקלי עבודה אז ניתן לשבור שגרה במשך חודש ואז לחזור לחזרות רגילות כדי לתת גירוי לשריר ,כמובן יש פה מלא דיעות שונות, אני עושה תזה פעם בכמה חודשים 5*5 כדי להתקדם במשקלי עבודה
סוף סוף תשובה מפורטת, מבוססת מחקר ובעלת מסקנות רלוונטיות.
כל הכבוד.

סוף סוף תשובה מפורטת, מבוססת מחקר ובעלת מסקנות רלוונטיות.
כל הכבוד.

הדעה שלו מבוססת בדיוק כמו הדעה שלך (ושל 99% מהפורום), כל הזמן אתם אומרים שהגורם היחיד להיפרטרופיה זה התקדמות בעומסים.
בחיים לא ראיתי שהוכחתם את זה, מתי תבינו שליפטינג זה לא בילדינג?
אתם צודקים בזה שהכי חשוב להתקדם בעומסים. כל עוד מתאמן יאכל טוב, יתאושש ויתקדם בעומסים הוא כבר עשה את רוב העבודה.
אבל יש עוד גורמים להיפרטרופיה חוץ מהתקדמות בעומסים, יש חשיבות לטווח חזרות ומספר הסטים בניגוד לכל מה שאומרים פה.
הנה למשל מחקר שסותר את הדעה שלכם.
אימונים - כמה חזרות יש לבצע באימון כדי למקסם העלאה/שמירה על מסת השריר? האם אימון לכשל יעיל?

והנה פוסט של משה שמסכם את כל העניין.
אימונים - אז כמה סטים אני צריך לבצע באימון?

• פותח/ת השרשור
הדעה שלו מבוססת בדיוק כמו הדעה שלך (ושל 99% מהפורום), כל הזמן אתם אומרים שהגורם היחיד להיפרטרופיה זה התקדמות בעומסים.
אתם צודקים בזה שהכי חשוב להתקדם בעומסים. כל עוד מתאמן יאכל טוב, יתאושש ויתקדם בעומסים הוא כבר עשה את רוב העבודה.
אבל יש עוד גורמים להיפרטרופיה חוץ מהתקדמות בעומסים, יש חשיבות לטווח חזרות ומספר הסטים בניגוד לכל מה שאומרים פה.
אימונים - כמה חזרות יש לבצע באימון כדי למקסם העלאה/שמירה על מסת השריר? האם אימון לכשל יעיל?

אז פחות משקל 5 סטים יביא יותר מסה מ3 סטים משקל מקסימלי ?

מי אמר שזה הגורם היחיד?

• פותח/ת השרשור
נתתי לך את התשובה הכי נכונה שתקבל אי פעם. מי שעסוק בלעשות מה שצריך ולהתקדם יגדל, ומי שעסוק בלאונן על הפרטים הקטנים במקום ולחפש תירוצים ישאר קטן ובכיין.
זה נקרא דיוק ופרפקציוניזם לא בכיינות אתה מתבלבל .

זה ידוע שטווח החזרות הכי מומלץ זה 8-12 לעיצוב ופיתוח השריר, אבל אתה תגיע לשלב שבו תתקע ולא תוכל להתקדם יותר לכן אמרתי צריך לשבור שגרה ולעשות 5*5,אגב הוכחתי את זה לעצמי על עצמי זה מספיק לי,ותאמין לי שפה זה לא המקור היחיד של האינפורמציות שאני יודע, בכל אופן הייתי תקוע וניסיתי את זה וזה עבד ממש טוב,היום אני מרים משקלים שבחיים לא חלמתי להגיע אליהם, כמובן שצריך לאכול ולנוח בהתאם ואתה מוזמן לנסות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית