הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה מהם יתן יותר מסה/נפח לשריר

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני רוצה להיות בטוח מי מהשניים יבנה יותר מסה
זה שיעשה 3x5 בנץ' פרס 3 פעמים בשבוע עצימות גבוהה

או זה שיעשה פעמיים חזה בשבוע
2x5 בנץ' פרס
2x5 ובנץ' פרס בשיפוע / או עם דאמבלים בשיפוע עליון
3x5 פרפר

זה ממש לא נכון אחי שאכלתי הרבה כדי לנסות להתקדם השמנתי וזה הגיוני והרסתי את הגוף גם אם תעלה קלוריות בהדרגה רוב הסיכויים שתתקע כי פה אתה לא מפתח מסת שריר את מעלה את האחוז שומן וזה לא מקנה לך כוח, אבל שניסיתי את התוכנית הזאת תוך כדי שמירה על תזונה נכונה ראיתי שיפור גם במסת השריר וגם במשקלי עבודה שעד היום אני מרים אותם משקלים ועדיין מתקדם אפילו

לא אמרתי שלא תשמין חחח , מעולה בשבילך אחי !

הקשר הוא שעשה יד יותר פחמימה יש יותר כוח להרים משקלים , לדוגמא על 600 אתה תרים יותר מאדר על 200

אז בוא אגלה לך סוד. אני נמצא כרגע בחיטוב על 80 +~ גרם פחמימה ושתבין אני כמעט 2 מטר שוקל אחרי חודש של חיטוב כבר 108.7. מה זה 80 גרם פחמימה בישבילי?! בכל מקרה, המשקלים נשמרים ואפילו טיפה עולים וזה עוד כשאני בגרעון קלורי. פחמימה לא קשורה לכמה משקל תעיף אלא שילוב של כמות מספקת של חלבון, שומן,מאזן קלורי חיובי ותוכנית אימונין הגיונית.

לפעמים אני עודה סט אחד ל5 חזרות , אף פעם לא עובד ל5 , לרוב 8-15
כן גם אני עושה את זה סיט אחרון נוסף משקל כבד ל6 חזרות אפילו פחות כמה שאני יכול, אבל תרד רגע מההתפחות למשך חודש, תעשה משקלים כבדים למשך חודש 5*5 ותראה את השיפור שיהיה לך ואת הכוח סיבולת שאתה מפתח, אין מה להשוות בכלל, זה גם משעמם כל הזמן לעשות אותם דברים כמה אתה יכול לעשות סופר סיטים ודרוב סיטים?!!! תנסה משהו חדש תדרבן את עצמך קצת כדי שיהיה לך חשק להמשיך..

כן גם אני עושה את זה סיט אחרון נוסף משקל כבד ל6 חזרות אפילו פחות כמה שאני יכול, אבל תרד רגע מההתפחות למשך חודש, תעשה משקלים כבדים למשך חודש 5*5 ותראה את השיפור שיהיה לך ואת הכוח סיבולת שאתה מפתח, אין מה להשוות בכלל, זה גם משעמם כל הזמן לעשות אותם דברים כמה אתה יכול לעשות סופר סיטים ודרוב סיטים?!!! תנסה משהו חדש תדרבן את עצמך קצת כדי שיהיה לך חשק להמשיך..

🤦‍♂️ כי משקלים כבדים לא ״מנפחים״ נכון? במיוחד עם נפח כמו שציינת..

אז בוא אגלה לך סוד. אני נמצא כרגע בחיטוב על 80 +~ גרם פחמימה ושתבין אני כמעט 2 מטר שוקל אחרי חודש של חיטוב כבר 108.7. מה זה 80 גרם פחמימה בישבילי?! בכל מקרה, המשקלים נשמרים ואפילו טיפה עולים וזה עוד כשאני בגרעון קלורי. פחמימה לא קשורה לכמה משקל תעיף אלא שילוב של כמות מספקת של חלבון, שומן,מאזן קלורי חיובי ותוכנית אימונין הגיונית.
מעולה בשבילך אחי ! אני שמח בהצלחה בחיטוב !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית