סרטון דדליפט 146.5 קילו לבדיקת טכניקה

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
BW 73+-
גיל 16
עכשיו אני שם לב שזה נראה כאילו הגב עגול אבל הוא לא לפני כל חזרה העפתי מבט למראה בצד והגב היה בסדר גמור....
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3452385
מצטער היוטיוב שלי דפוק לא יודע למה
VADJIO: משהו נשמע לך מוכר?

אם אתה לא מרגיש שבסט אפ שהמסטרינג נמתחים לך למצב שבוחן את הגמישות שלך אז אתה לא עושה את זה כמו שצריך.

למה אתה סתם נותן לו עצות, לא אמורה בכלל להיות לו אפשרות "להרים את התחת" לפני המוט. ואם יש לו אז הוא לא עושה את זה נכון והוא מרחיק את המוט משוקיים שלו מה שגורם לו לעגל את הגב.

תחשוב כל הזמן על להציא חזה וזה לא אמור לקרות, אתה מוריד את הישבן בהתחלה וזה גורם לגב שלך להתעגל בהרמה, כל הזמן תחשוב על זה שהישבן נשאר במצב קבוע בתחילת ההרמה ורק החזה עולה ואני מאמין שזה יפתור הכל.

אתה אמור להרים תמוט בעזרת יישור של הברכיים והעלאת החזה ולא בעזרת הרמת התחת ומשיכה עם גב עקום.

לא, זה לא שזה שהוא מוריד את הישבן שגורם לא לעגל את הגב, זה העובדה שבגלל שהוא מוריד את התחת הוא מעלה אותו לפני שהוא מתחיל את ההרמה מה שגורם לו להרחיק את השוקיים שלו מהמוט ומכיוון שהוא לא גמיש מספיק להשאיר גב ישר שהרגלים שלו ישרות אז הוא מוריד מתח מהאמסטרינג בכך שהוא מעגל את הגב. זאת גם הסיבה שאי אפשר להרים את התחת לפני המוט בסט אפ נכון, כי אם זה קורה אז הסט אפ לא נכון.

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שהוא מוריד את התחת לפני, אמרתי שהוא מרים אותה לפני שהוא מרים את המוט.
זה מה שהייתי עושה בהתחלה ואני די בטוח שהסט אפ שלי היה טוב.

חשבתי שאמרתי את זה כבר, הסיבה היחידה להרים את התחת לפני המוט זה כי הוא היה נמוך מדי מלחתחילה.

אני ראיתי את הישבן יורד והגב מתעגל עוד לפני שהוא התחיל את החזרה, נראה לי שמה שקורה אחר כך הוא תוצאה של מה שקורה בהתחלה, הוא מרפה את ההאמסטרינגס, הישבן בורח למטה ואחר כך בגלל שהוא הרפה את ההאמסטרינגס הוא מרים את הישבן עם הקוואדס ויוצא מה שרואים בסרטון. אני אראה שוב פעם כדי לראות אם אני טועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית