ייעוץ מתח

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
חזרתי לפני שלושה שבועות לחדר כושר אחרי הפסקה של חצי שנה כי לקחתי כדורים ולא יכלתי להתאמן, מאז שחזרתי אני מרגיש טוב וחזרתי בכל התרגילים ל 90-100% מהמשקל הקודם שעשיתי, הבעיה שאני לא מצליח לחזור בכלל במתח ואני מרגיש תקוע וזה הדבר היחיד שאני בכלל בכלל לא מצליח לשפר ואני לא מבין מה הסיבה אם למישהו יש רעיון למה או איזה עצה או משהו כזה אני אשמח לשמוע,

תודה לעוזרים,

• פותח/ת השרשור
כיצד התוכנית שלך נראית?
מה משקלי העבודה?
האם אתה במאסה/חיטוב?
בן 15 מ"ג 66-67 במסה כרגע מאז שחזרתי עושה פול בודי ועוד שבוע שבועיים מתחיל SS (ושיסתדר קצת המתח), משקלי עבודה 65 סקוואט 3 סטים של שמונה, בנץ' 55 קילו 5 סטים של 5, דדליפט 100-110 קילו 3 סטים של 5 בעיקרון זהו, אני כרגע על 400-450 גרם פחמימה, 150 חלבון ו 60-70 גרם שומן, חשוב להגיד שלפני שפרשתי הייתי עושה 4 סטים של 10 חזרות משקל גוף במתח

מתח זה רק לעשות ולעשות ולעשות, תעשה בלי קשר 50 בכמה סטים שאתה יכול, וגם אחרי יומיים, וכך הלאה.

מה מאיפה הבאתי?
שיעשה 50 מתח, יחלק לכמה שהוא יכול
אני מזמן מזמן הייתי עושה סטריט, הגעתי תוך כמה חודשים ל28 בסט
יש לך סרטון שאתה באמת עושה 28? זה נשמע כמו שטות "שיעשה 50"

פותח האשכול,תן יותר פרטים כמו מה אתה עושה עכשיו ומה המטרה שלך במתח(משקל או חזרות)

יש לך סרטון שאתה באמת עושה 28? זה נשמע כמו שטות "שיעשה 50"

פותח האשכול,תן יותר פרטים כמו מה אתה עושה עכשיו ומה המטרה שלך במתח(משקל או חזרות)

חחח למה זה בעיה לעשות 28? לקח כמה חודשים כמו שרשמתי , ולא התחלתי מ0 התחלתי מ11 משהו כזה לסט
מתח זה נטו עבודה, לא הייתי בחדר כושר הייתי רק בחוץ 6 פעמים בשבוע עושה מתח מקבילים ושכיבות סמיכה
היה לי מספר יעד 50 100 200 ככה, ועד שלא הייתי מסיים לא הייתי הולך, לא משנה לכמה סטים זה התחלק כל העניין
שקלתי גם 65 באותו הזמן אבל חטוב יפה

נוסיף שגם בשלב מאוחר יותר התחלתי להוסיף עליות כח ופיסטול סקוואט ומתח עם יד אחת בשביל יד קדמית וכו'
אפילו שכיבות סמיכה לכתפיים כשאתה מכופף

מתח זה רק לעשות ולעשות ולעשות
גם סקוואט, או כל תרגיל אחר
מתח זה נטו עבודה
ראה תגובה קודמת
בעיה לעשות 28
לי זו בעיה. אני לא מצליח לבצע 28 חזרות מלאות ותקינות במשקל גוף. זה אומר משהו עלי? על אחרים שלא מצליחים?
אני מזמן מזמן הייתי עושה סטריט, הגעתי תוך כמה חודשים ל28 בסט
אז הגעת, אחלה. היה חכם אם היית מנסה להגיע ל-5x5 עם משקל נוסף עלייך.
ספר יעד 50 100 200
כמו בתגובה הקודמת, הגדלת את מספר החזרות כתוצאה מהתחזקות בתרגיל ספציפית. היה חכם לעצור בטווח חזרות יותר עצים ולהוסיף משקל התנגדות
אכן, דברייך הם ללא קשר

• פותח/ת השרשור
למה לא עשית עם משקל לפני?
וכמה אתה עושה עכשיו
הייתי עושה מידי פעם מגוון עם 5 קילו 6 חזרות אבל עכשיו זה לא משנה, יש פה כמה דעות ועדיין לא כלכך הבנתי מה לעשות אולי אני אוסיף עוד תרגיל לגב או יותר סטים או יותר להוסיף ימים? לא כל כך יודע אבל בכל מקרה אם אני רוצה להתחיל SS צריך לחזור לפחות למה שהייתי עושה פעם

גם סקוואט, או כל תרגיל אחר

ראה תגובה קודמת

לי זו בעיה. אני לא מצליח לבצע 28 חזרות מלאות ותקינות במשקל גוף. זה אומר משהו עלי? על אחרים שלא מצליחים?

אז הגעת, אחלה. היה חכם אם היית מנסה להגיע ל-5x5 עם משקל נוסף עלייך.

כמו בתגובה הקודמת, הגדלת את מספר החזרות כתוצאה מהתחזקות בתרגיל ספציפית. היה חכם לעצור בטווח חזרות יותר עצים ולהוסיף משקל התנגדות

אכן, דברייך הם ללא קשר

אני יענה בכללי,
לא היה לי אופציה לחדר כושר או משקולות, ולכן הייתי רק בחוץ, לא היה לי אופציה להוסיף התנגדות חוץ מלמלא תיק במשקל, אבל זה לא היה הכיוון בכלל
זה היה ה"כושר" הראשון שלי, לא התאמנתי לפני אף פעם, בכלל לא הייתי בראש של להתאמן אבל נהנתי ללכת לבד למתח
כרגע אני עושה 12 בסט משקל גוף[אני הרבה יותר כבד] ועובד עם משקלים של 15-20 קילו במתח לסטים של 6-7
לגבי מה שאמרתי שצריך לעשות ולעשות, זה פשוט מתח לא דורש הרבה כח רק התמדה, לא צריך להתאמץ כמו סקוואט נגיד צריך לעשות ולעשות, אפילו אם זה חזרה אחת ועוד אחת ועוד אחת עם הפסקות, הצלחתי לעזור להרבה חברה שלא עשו אפילו מתח אחד להגיע ל3 מתח לבד ורק בגלל שהשקיעו זמן ושוב ושוב אפילו עם עזרת כסא
אז התחלתי עם 50 מתח 50 פקלים 50 מקבילים
ועליתי ועליתי כל פעם עד שזה הגיע ל100 מתח ביום אימון, שוב הגוף היה חטוב בצורה יפה אבל הייתי קטן וחלש [לעומת היום]
זה בהחלט עזר לי להחליט ללכת לחדר כושר

אני יענה בכללי,
לא היה לי אופציה לחדר כושר או משקולות, ולכן הייתי רק בחוץ, לא היה לי אופציה להוסיף התנגדות חוץ מלמלא תיק במשקל, אבל זה לא היה הכיוון בכלל
זה היה ה"כושר" הראשון שלי, לא התאמנתי לפני אף פעם, בכלל לא הייתי בראש של להתאמן אבל נהנתי ללכת לבד למתח
כרגע אני עושה 12 בסט משקל גוף[אני הרבה יותר כבד] ועובד עם משקלים של 15-20 קילו במתח לסטים של 6-7
לגבי מה שאמרתי שצריך לעשות ולעשות, זה פשוט מתח לא דורש הרבה כח רק התמדה, לא צריך להתאמץ כמו סקוואט נגיד צריך לעשות ולעשות, אפילו אם זה חזרה אחת ועוד אחת ועוד אחת עם הפסקות, הצלחתי לעזור להרבה חברה שלא עשו אפילו מתח אחד להגיע ל3 מתח לבד ורק בגלל שהשקיעו זמן ושוב ושוב אפילו עם עזרת כסא
אז התחלתי עם 50 מתח 50 פקלים 50 מקבילים
ועליתי ועליתי כל פעם עד שזה הגיע ל100 מתח ביום אימון, שוב הגוף היה חטוב בצורה יפה אבל הייתי קטן וחלש [לעומת היום]
זה בהחלט עזר לי להחליט ללכת לחדר כושר
זה מקרה ספציפי שלך, בשל מגבלות
אבל להכליל אותו ולייחס אותו כהמלצה לאחרים שיש להם אפשרות להתאמן ובעצימות - זו הטעות שלך

הייתי עושה מידי פעם מגוון עם 5 קילו 6 חזרות אבל עכשיו זה לא משנה, יש פה כמה דעות ועדיין לא כלכך הבנתי מה לעשות אולי אני אוסיף עוד תרגיל לגב או יותר סטים או יותר להוסיף ימים? לא כל כך יודע אבל בכל מקרה אם אני רוצה להתחיל SS צריך לחזור לפחות למה שהייתי עושה פעם
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך..
אם תעשה סס תעלה משקלים מהר(במתח) וככה תחזור או תעקוף את מה שעשית פעם

זה מקרה ספציפי שלך, בשל מגבלות
אבל להכליל אותו ולייחס אותו כהמלצה לאחרים שיש להם אפשרות להתאמן ובעצימות - זו הטעות שלך
אני עניתי לו ל : "שאני לא מצליח לחזור בכלל במתח ואני מרגיש תקוע וזה הדבר היחיד שאני בכלל בכלל לא מצליח לשפר ואני לא מבין מה הסיבה אם למישהו יש רעיון למה או איזה עצה או משהו כזה אני אשמח לשמוע"
נתתי לו רעיון לשפר מתח כמותית, כמובן שזה לא אותו דבר כמו לשפר עם משקל
ורוב החבר'ה שפגשתי בסטריט הולכים על אותו רעיון בשביל לשפר את מספר הפעמים שיכולים לעשות מתח עובדה זה עובד לכולם
תלוי מה הבחור רוצה
אני זוכר במסה הייתי עושה עם 35 קילו מתח, זה לא עזר לי לעשות יותר חזרות בלי משקל אחרי זה
וגם עכשיו שאני עושה עם 15-17 אני עדיין באזור ה12 בסט בלי משקל

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך..
אם תעשה סס תעלה משקלים מהר(במתח) וככה תחזור או תעקוף את מה שעשית פעם
אני עכשיו בפלוס של 500 ואני בתור התחלה אעלה לפלוס של 700 שאתחיל SS ה200 קלוריות זה מה שיעשה את הקסם לדעתך?

אני עכשיו בפלוס של 500 ואני בתור התחלה אעלה לפלוס של 700 שאתחיל SS ה200 קלוריות זה מה שיעשה את הקסם לדעתך?
אל תתחיל עם 700
תתחיל עם 300, אם אתה עושה הכל(!) כמו שצריך ואתה נתקע במשקלים אתה יכול להעלות ל400-500
חבל שתאכל במאזן ככ גדול בהתחלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית