סרטון סקוואט,פרס - טכניקה

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
הנה הסקוואט שלי, תכתבו הערות על הטכניקה. (סליחה שעקום)

והנה סרטון של המאמן שלי שהוא אמר שאפשר לעשות כמו שהוא עושה פרס(בסרטון) ושזה עוד דרך בנוסף למה שמה שאני הראתי לו(כמו שיש בDVD של ריפטו), אז תגידו אם כמו שהוא עושה גם אפשר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עוד לפני שפתחתי את הסרטון של הפרס אני יכול להגיד לך שהוא גרוע לפי העמידה.

בסקוואט תדחף ברכיים החוצה.

והנה סרטון של המאמן שלי שהוא אמר שאפשר לעשות כמו שהוא עושה פרס(בסרטון)
YouTube- MOV00118.3GP

עם המשקל שהמאמן שלך עושה פרס, אפשר גם לעשות פרס על רגל אחת על כדור בוסו בזמן שתקוע לך מטאטא בתחת.

• פותח/ת השרשור
חחח
בסקוואט שלי אני צריך לרדת עמוק יותר ולהוציא ברכיים יותר החוצה, עוד משהו ?

לא רציתי להגיב אבל נשברתי..

איזה מאמן חמור.. לא יאומן.. אנשים חושבים שאם הם עברו קורס מדריכים מושתן הם יכולם להמציא שטויות ביזיוניות עפ"י דעתם השיטיונית והלוקה בחסר היגיון בריא.

חחח
בסקוואט שלי אני צריך לרדת עמוק יותר ולהוציא ברכיים יותר החוצה, עוד משהו ?
אם אני לא טועה המוט ממוקם בהיי באר, גם נראה לי שכפות הרגליים שלך קרובות למקביל, הן אמורות להיות בזווית של 30~ מעלות. שים את המוט על הדלתא האחורית כשכל השרירים מסביב מכווצים, תתחיל את התנועה בזה שתיקח את הישבן אחורה ותוציא את הברכיים לצדדים כל הזמן, גם תזכור שהברכיים משמשות כציר ולא אמורות לזוז משהו כמו אחרי 1/3 מהירידה, תשמור על גב ישר ואתה אמור להרגיש את השרירים נמתחים, תירד מתחת למקביל וישר (ישר זאת אומרת לא עגול, הזווית אמורה להיות משהו כמו 45 אחרי 1/3 מהירידה) תעלה חזרה שוב פעם עם הגב בזווית 45 מעלות בערך, הוא אמור להתיישר איפשהו ב2/3 מהעלייה עד כמה שזכור לי (תסביר למישהו מה זאת אומרת לשבור מקביל ושיסתכל עליך אם צריך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית