הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

ג'ונסון

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
אהלן חברים , אני מתאמן כמעט שנה עליתי 10 קילו באופן טבעי כלומר התחלתי על 65 קילו עם 22 אחוז שומן ועכשיו אני 75 עם 11-12 אחוז , אני התחלתי סייקל עם טסט ודיאנבול , הגוף שלי פיתח דלקת בישבן אחרי הזריקה הראשון , חשבתי שעשיתי אותה לא נכון ואז כשעשיתי זריקה נוספת אז גם בכתף נוצרה לי דלקת , הבנתי שהגוף שלי לא מקבל את החומר כנראה השמן בו גורם לתגובה אלרגית ... זה בכל אופן מה שהסבירו לי ...
האם לשלב כדורים של טסט - אנדרקסון יחד עם דיאנבול זה אפקטיבי כמו זריקה ? או שהרעילות שזה יוצר בכבד גבוהה מידי והסיכון לא שווה את זה ?
פתוח לתשובות בהכול - מינונים חומרים האם כדאי וכו...

אני יתייחס לדבר אחד, ב 75 קילו לא עולים על סייקל אלה אם כן אתה 1.40.
כמו שרשמת אתה מתאמן שנה, מזה שנה אימונים? תן לעצמך עוד 4-5 שנים לפחות, אני יגיד לך מה שיגידו לך כולם, כרגע סייקל זה לא בשבילך תקשיב או לא תקשיב זה כבר בעיה שלך.

• פותח/ת השרשור
עושה ספורט כבר כמעט 10 שנים אבל פיתוח גוף שנה חוץ מזה שפניתי לפה בשביל לקבל תשובה למה ששאלתי לא אם לעשות או לעשות כי אני כן יעשה וזה לא משנה אם זה שנה או 4 שנים משמעת זה משמעת וזה קיים עם או בלי סייקל אבל לגדול אני רוצה ואני תקוע מה לעשות

בשביל בכלל לחשוב על להתחיל סייקל צריך לפחות הבנה בסיסית בחומרים, בסוף השאלה שלך אתה רוצה שאנשים יגידו לך מינונים חומרים והאם כדאי או לא כדאי, תוסיף לזה את השאלה המגוחכת שלך האם סייקל טסט בכדורים ביחד עם דיאנבול יתן אותה תוצאה והנה לך הוכחה שאין לך שום מושג מה אתה עושה, אבל היי העיקר לגדול.
בהצלחה בסייקל, מהכרותי עם אנשים פה אף אחד לא יתן לזה אור ירוק.
סע ברכה.

• פותח/ת השרשור
מצטער שאין לי זמן לשבת כל היום במחשב ולהפוך לילד פורום של פיתוח גוף , אני דווקא מעדיף לבזבז תזמן הזה בחדכ בוייה ולא מכריח אותך לענות לי על השאלה אתה חושב שאתה פרופסור בכיף אחי לא מכריח ... באתי לפה לקבל תשובה כי חשבתי שיש פה חכמים ולא חכמולוגים

חבל שאתה חוצפן ולא הכי חכם. לא נראה לי שתקבל פה תשובות בגישה כזאת.
בהצלחה עם כדורי טסט , חביבי.

היעילות של כדורי טסטוסטרון למול הזרקה פחותים במידה רבה.

שנית, מאוד יכול להיות שהחומר שאתה מזריק אינו על בסיס שמן שגורם לך לאלרגיה בהכרח, אלא שאתה מזריק באופן לא סטרילי ו/או שהחומר עצמו לא עבר סטריליזציה הולמת.

לבסוף, ובנימה מעט יותר חברותית, מצטרף לנאמר על ידי יתר המגיבים ומחזק את העובדה כי צריך לצבור בסיס מקצועי בכל התחום (תזונה, אימונים, פרקטיקה ויישום, חומרים ומה שמסביב) לפני שפונים לשימוש.

כך, לפחות, אתה ממזער את הסיכון להגברת הטעויות למול הסיכוי לקבלת ערך מוסף ממשי מהתהליך שבשימוש חומרים.

זה לא עניין של נורמליות, כמו עניין שגם לאחרים אכפת ממשתמשים, שלא יודעים בדיוק מה הם עושים ולא מבינים את ההשלכות המיידיות והעתידיות של מעשיהם. אז אולי לא ליטפו אותך במילים רכות אבל האמת נאמרה בהתגלמותה. קח לתשומת ליבך.

• פותח/ת השרשור
כשאתה חולה ואתה הולך לרופאה היא נותנת לך תרופה ומינונים נכון ? אתה יודע מה זה התרופה הזאת מאיפה היא באה ולאן היא הולכת ?\בידיוק ככה אני בנושא הזה ואני לא אומר שאתה טועה פשוט אין לי יותר מידי זמן להתעמק בנושא ... ציפיתי לקחת תחומרים ולעשות לפי המינונים שנתנו לי ופשוט לגדול כמו חבר שהתחיל בידיוק אותו זמן איתי ועלה 10 קילו אבל ההבדל בניינו שהגוף שלו כן קיבל את הטסט ושלי דחה אותו...

כשאתה חולה ואתה הולך לרופאה היא נותנת לך תרופה ומינונים נכון ? אתה יודע מה זה התרופה הזאת מאיפה היא באה ולאן היא הולכת ?\בידיוק ככה אני בנושא הזה ואני לא אומר שאתה טועה פשוט אין לי יותר מידי זמן להתעמק בנושא ... ציפיתי לקחת תחומרים ולעשות לפי המינונים שנתנו לי ופשוט לגדול כמו חבר שהתחיל בידיוק אותו זמן איתי ועלה 10 קילו אבל ההבדל בניינו שהגוף שלו כן קיבל את הטסט ושלי דחה אותו...
ראשית, אין דבר כזה שגוף א' "יקבל" את הטסט וגוף ב' "לא יקבל".

שנית, שימוש בסטרואידים אינו שקול לקבלת תרופה במרשם מרופא
אל תטעה כלל - זאת לא אותה החגיגה
פה כל ההבדל ואם לא תיישר את דרכייך ותלמד באופן עצמאי, הדרך שלך תהיה מאוד לא נעימה

מצטער שאין לי זמן לשבת כל היום במחשב ולהפוך לילד פורום של פיתוח גוף
אז כל מי שכתב מאמר ופירסם כאן בפורום או בפורטל וכל מי שישב והקדיש זמן בכדי ללמוד ולהבין מה הוא עושה לגוף שלו כשהוא משחק עם הורמונים וכימיקלים שונים, הוא "ילד פורום" ?

טוב, הכי קל פשוט לקנות מהדילר השכונתי את מה שמציעים לך ואחכ לבוא לכל ילדי הפורום כאן ולשאול אם זה בסדר..
חבל שזו הגישה שלך.
מטרת הפורום היא קודם כל לעזור, אחרת אין לנו מה לחפש כאן.

אתה יודע שאתה חוצפן?
הבחור שהגיב לך לא היה חייב כלל להגיב וכל מה שאמר היה נטו -עבורך- וכדי לעזור לך למנוע נזקים.
זכותך לא להקשיב, אבל קצת דרך ארץ.

כולם קטלו אותו פה סתם הבחור גם לא ענה הכי יפה בעולם והם עקצו אחד את השני וחוץ מזה מה כל אחד נהייה צדקן פתאום? מי אמר שהדרך שלכם יותר צודקת מהדרך של מישהו. אחר? אם לא ניראה לך אל תעזור אבל אם אתה מתסיס סתם אל תצפה שלא יחזירו לך כי אתה מהחברה , היום פה איזה בחור החליט לקרוא לי טרול , חחחחחח צחקתי בלב והמשכתי הלאה לא כל דבר צריך לפתח דיון

כולם קטלו אותו פה סתם הבחור גם לא ענה הכי יפה בעולם והם עקצו אחד את השני וחוץ מזה מה כל אחד נהייה צדקן פתאום? מי אמר שהדרך שלכם יותר צודקת מהדרך של מישהו. אחר? אם לא ניראה לך אל תעזור אבל אם אתה מתסיס סתם אל תצפה שלא יחזירו לך כי אתה מהחברה , היום פה איזה בחור החליט לקרוא לי טרול , חחחחחח צחקתי בלב והמשכתי הלאה לא כל דבר צריך לפתח דיון

חוץ מדניאל באמת כולם קטלו אותו , ואין שום סיבה מוצדקת לכך. הבן אדם יודע מה הוא רוצה מעצמו , אין לו בסיס ואין לו ידע. סבבה. זה מה שהוא החליט.
הוא משלם את הכסף , הוא קונה את החומרים , הוא עושה את כל הטירחה ומנסה לקבל סך הכל תשובה לשאלות שלו. הוא בא לפה במטרה לקבל עזרה , אז גם אם נראה לכם שהוא לא כשיר לסייקל , זכותכם להביע את דעתכם בנושא , אבל גם אפשר להיות יותר נחמדים ולתת תשובה לבן אדם.
לא אתעמק בכך שעידן הגיב בצורה מתנשאת , שלילית , ודוחה.

חוץ מדניאל באמת כולם קטלו אותו , ואין שום סיבה מוצדקת לכך. הבן אדם יודע מה הוא רוצה מעצמו , אין לו בסיס ואין לו ידע. סבבה. זה מה שהוא החליט.
הוא משלם את הכסף , הוא קונה את החומרים , הוא עושה את כל הטירחה ומנסה לקבל סך הכל תשובה לשאלות שלו. הוא בא לפה במטרה לקבל עזרה , אז גם אם נראה לכם שהוא לא כשיר לסייקל , זכותכם להביע את דעתכם בנושא , אבל גם אפשר להיות יותר נחמדים ולתת תשובה לבן אדם.
לא אתעמק בכך שעידן הגיב בצורה מתנשאת , שלילית , ודוחה.
אולי תתעמק בתגובות שלו לפני שאתה שופט פה מישהו.
אף אחד לא חייב פה לשתף את הידע שלו.
אנשים שלא מנסים אפילו לקרא קצת וישר באים בגישה -תנו לי , תסבירו לי , אני לא ילד פורומים וכו׳ , שלא יצפה לתשובות נורמליות. לא לכולם יש סבלנות של דניאל לשטויות.

אולי תתעמק בתגובות שלו לפני שאתה שופט פה מישהו.
אף אחד לא חייב פה לשתף את הידע שלו.
אנשים שלא מנסים אפילו לקרא קצת וישר באים בגישה -תנו לי , תסבירו לי , אני לא ילד פורומים וכו׳ , שלא יצפה לתשובות נורמליות. לא לכולם יש סבלנות של דניאל לשטויות.

אלף כל זה לא שטויות , וזה עניין אך ורק שלו , אם לא מתאים לך לשתף מהידע שלך אל תגיב
דבר שני , הוא התחיל בגישה מאוד יפה ומנומסת והסביר אחד שתיים שלוש , והוא מצפה לקבל תשובות. גם אם לא נעים לך לשמוע את השאלות שלו , זכותך המלאה לא להגיב/או לשתף מהידע שלך.
דבר שלישי , אני ממש לא מסכים עם התגובות שלו , כמו "ילד פורום" או "ליצנים" ואני ממש לא מצדיק אותו על זה. אבל עצם העובדה שאחד כמו עידן , בא בגישה של "לחנך" אותו , ולהגיד לו מה כדאי ומה אסור ? הוא לא אבא שלו , וגם לא אתה. אם אתם חושבים שזה לא הזמן שלו להתחיל , הכל טוב ויפה. עדיין בחירה שלו.
זה פורום שנועד לעזור ותמיד מוכר והיה מוכר בתור פורום של אנשים רציניים וחבר'ה איכותיים. אל תידרדרו למצב שכל אדם שמגיע ורוצה להכנס לסייקל ראשון אתם ישר מנסים להוריד אותו.
דבר רביעי ואחרון , ג'ונסון כדי לשמור על הפין שלך , כדי לשמור על הזרע שלך , כדי לשמור על התפקוד המיני שלך , כדי לשמור על המצב רוח והחשק להתאמן , עדיף לך לפני הכניסה לסייקל לנסות ולהיות "ילד פורום" ו"ליצן" , תצבור הרבה הרבה ידע תיאורטי[מהכתוב] , אני גם הייתי בגישה שלך בהתחלה , הקשבתי לדילרים שכונתיים מסריחים שרק דוחפים חומרים ואכפת להם רק מהתחת של עצמם , ובסוף כשהזין הפסיק לעמוד אחרי הסייקל הבנתי שעשיתי את טעות חיי. בשבילך גבר , ובשביל הפוריות שלך , תנסה להקשיב לחבר'ה פה , הם רוצים רק את טובתך , קצת בגישה קשה[תסלח להם יש חלק על סייקל חח ]
בכל אופן , תקרא , תקרא ותקרא. ברגע שתקרא , ותפתח נושא יותר מסודר על אחד שתיים שלוש , תאמין לי שהחבר'ה פה ישמחו לעזור ולתת כתף.
לגבי טסטרון בכדורים...אין לי ניסיון ולכן לא אתן המלצה..
מצטער שאין לי זמן לשבת כל היום במחשב ולהפוך לילד פורום של פיתוח גוף , אני דווקא מעדיף לבזבז תזמן הזה בחדכ בוייה ולא מכריח אותך לענות לי על השאלה אתה חושב שאתה פרופסור בכיף אחי לא מכריח ... באתי לפה לקבל תשובה כי חשבתי שיש פה חכמים ולא חכמולוגים

תתפלא , והרבה.
לשבת ולהיות "ילד פורום" , יניב לך מהחומרים תוצאות של עד פי 5 , מאשר ללכת ולבזבז את זמנך היקר בחדר כושר.

נערך לאחרונה:
ענית לו בדיוק מה שאמרו לו לפניך ובערך באותו טון מחנך. הכל בסדר?

חולק עליך , זה לא טון מחנך , זה טון חברי , שאומר - "וואלה תתעורר בן אדם , החיים שלך והפוריות יקרים"
האם ניסיתי לחנך אותו שלא ישתמש בחומרים? גם לא. פשוט הצבתי לו עובדות של מה יכול לקרות במידה והשימוש לא יהיה נכון. אבל אני כן בעד שישתמש , ויתנסה. לא משנה איך תיקח את זה , סייקל יכול להוות קפיצת מדרגה גדולה לרוב האוכלוסייה , גם אם הבן אדם לא מספיק משופשף בזמן האימונים. וראיתי מספיק חבר'ה כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית