הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

ג'ונסון

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
אהלן חברים , אני מתאמן כמעט שנה עליתי 10 קילו באופן טבעי כלומר התחלתי על 65 קילו עם 22 אחוז שומן ועכשיו אני 75 עם 11-12 אחוז , אני התחלתי סייקל עם טסט ודיאנבול , הגוף שלי פיתח דלקת בישבן אחרי הזריקה הראשון , חשבתי שעשיתי אותה לא נכון ואז כשעשיתי זריקה נוספת אז גם בכתף נוצרה לי דלקת , הבנתי שהגוף שלי לא מקבל את החומר כנראה השמן בו גורם לתגובה אלרגית ... זה בכל אופן מה שהסבירו לי ...
האם לשלב כדורים של טסט - אנדרקסון יחד עם דיאנבול זה אפקטיבי כמו זריקה ? או שהרעילות שזה יוצר בכבד גבוהה מידי והסיכון לא שווה את זה ?
פתוח לתשובות בהכול - מינונים חומרים האם כדאי וכו...

חברים,

מבקש לשמור על תרבות דיון וטונים סבירים.

בסך הכל הפורום נועד כדי לקדם את התחום ולעזור אחד לשני.
יש הרבה מצבים בהם אנשים מגיעים עם 0 ידע ומבקשים שיורידו להם את הירח. מצד שני, לא כולם מבינים שמצופה מהם להגדיל ראש ולהשתמש במעוף.
הדברים שנאמרו כאן על ידי יתר החרים הם במקום, גם אם לא נאמרו בצורה הכי עדינה ומלטפת. אני מסכים שאפשר להיות נחמד יותר, אבל עם יד הלב, הנושאים הללו של סייקל ראשון או סייקל בסיסי כל כך טחונים מכל כיוון, שלפעמים כבר נמאס ממי שבא ומצליח לחרבש את הדברים הכל כך בסיסים הללו.
בשורה התחתונה - שימו לב שצריך ללמוד תיאורטית ולהיות מספיק בטוחים מבחינה מקצועית טרם השימוש

בהצלחה

חברים,

מבקש לשמור על תרבות דיון וטונים סבירים.

בסך הכל הפורום נועד כדי לקדם את התחום ולעזור אחד לשני.
יש הרבה מצבים בהם אנשים מגיעים עם 0 ידע ומבקשים שיורידו להם את הירח. מצד שני, לא כולם מבינים שמצופה מהם להגדיל ראש ולהשתמש במעוף.
הדברים שנאמרו כאן על ידי יתר החרים הם במקום, גם אם לא נאמרו בצורה הכי עדינה ומלטפת. אני מסכים שאפשר להיות נחמד יותר, אבל עם יד הלב, הנושאים הללו של סייקל ראשון או סייקל בסיסי כל כך טחונים מכל כיוון, שלפעמים כבר נמאס ממי שבא ומצליח לחרבש את הדברים הכל כך בסיסים הללו.
בשורה התחתונה - שימו לב שצריך ללמוד תיאורטית ולהיות מספיק בטוחים מבחינה מקצועית טרם השימוש

בהצלחה

"תצטרך להעניק מוניטין ל3 משתמשים נוספים לפני שתוכל להעניק למשתמש זה" 😵

הבעיה הכי גדולה שנתקלתי בה היא של אנשים שעשו סייקל וכשאתה מגיע ושואל שאלות הם מלחיצים ושופטים והחלטיים בשבילך וזה טיפה מצחיק אותי כי זה באמת משנה מתי אתחיל ( כמובן בהנחה שסיימתי את גיל ההתבגרות 16-22 נגיד) ממש לא אותן תופעות לוואי אבל עדיין חלק עושים רושם של אני יודע אצלי זה בסדר אתה לא מתאים לך סתם מוריד ממך אתה לא רוצה לעזור אל תהיי צדקן פתאום אחרי 30 סייקלים ומייבשים וכל מיני ממריצים ואז לא תשמע זה לא בריא אתה צריך לאכול נכון חחחחחח תהיו החלטיים פורום אכילה נכונה זה במקום אחר!

הבעיה הכי גדולה שנתקלתי בה היא של אנשים שעשו סייקל וכשאתה מגיע ושואל שאלות הם מלחיצים ושופטים והחלטיים בשבילך וזה טיפה מצחיק אותי כי זה באמת משנה מתי אתחיל ( כמובן בהנחה שסיימתי את גיל ההתבגרות 16-22 נגיד) ממש לא אותן תופעות לוואי אבל עדיין חלק עושים רושם של אני יודע אצלי זה בסדר אתה לא מתאים לך סתם מוריד ממך אתה לא רוצה לעזור אל תהיי צדקן פתאום אחרי 30 סייקלים ומייבשים וכל מיני ממריצים ואז לא תשמע זה לא בריא אתה צריך לאכול נכון חחחחחח תהיו החלטיים פורום אכילה נכונה זה במקום אחר!

אתה רוצה שנבין אותך? השתמש בסימני פיסוק, בבקשה, ולא רק בסוף המשפט.

😃
אתה רוצה שנבין אותך? השתמש בסימני פיסוק, בבקשה, ולא רק בסוף המשפט.
אין ספק שאתה אחד החכמים פה , רואים לפי התשובות העינייניות חחחחח. לך תזריק לעצמך משהו סייקל לאישיות תעשה אולי היא תתרחב
מי אתם אנשים שנותנים נק שליליות על דעה?

לפותח הפוסט @ג'ונסון
ולענייננו , ניסית להשתמש בחברה אחרת ? לפני שאתה זורק את עצמך לכדורים שפועלים עם 30% חומר פעיל ? = אנדרוקסון אינו מגיע לרמה של סייקל אלא מעט פחות כמו ברמה של TRT .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית