הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תוסף חומצות אמינו

טל אפרים

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
9
23
6
שלום רב, אימי צופה אדוקה של התכנית של ד"ר. אוז, בדרך כלל אני לא כל כך מתעניין בתכנית שלו עד שהוא דיבר על הורמון גדילה שניתן להגבירו באמצעות חומצות אמינו
בעקרון, התזונאית שהתארחה אצלו הסבירה שיש 4 סוגים של חומצות אמינו
גליצין, אורינט'ין, ארג'נין וליזין.
או בראשי תבות G.O.A.L
באופן כללי היא המליצה ליטול תוסף יומי של חומצות אמינו כאשר התוסף מכיל מעל 200 מ"ג מכל סוג
סליחה על החפירה עכשיו לשאלה:
דפדפתי ברשת באתרי קניות בין מוצרים ובערך התזונתי מאחורה היו רשומים אל-ארג'נין והארג'נין לא היה קיים וכל מיני שמות זרים לי
תוכלו בבקשה לעשות לי סדר בכל הבלגן שנוצר לי ואולי להמליץ לי על תוסף שמכיל כמות נכבדת מכל החומצות הללו?
תודה ויום טוב :-*

העלאת הורמון הגדילה מהתוספים הללו לא תשנה כלום. אם כבר אתה רוצה להקפיץ אותו תתחיל את אימון המשקולות ב20 דקות של אירובי ואז תעבוד על רגליים. לזכרוני קיים מחקר שהראה שזה הספיק כדי להעלות את רמת ההורמון פי 10 כי הגוף נכנס לסטרס אנרגטי.

בכל מקרה ,זה לא משנה כלום ,קפיצות אקוטיות של הורמונים בסביבת האימון כפי הנראה לא משפיעות על העלייה במסת השריר והתפקיד העיקרי של ההורמון במקרה הזה הוא לעודד שחרור שומן וסוכר לדם כדי שהגוף יוכל להשתמש בהם לפעילות.

• פותח/ת השרשור
העלאת הורמון הגדילה מהתוספים הללו לא תשנה כלום. אם כבר אתה רוצה להקפיץ אותו תתחיל את אימון המשקולות ב20 דקות של אירובי ואז תעבוד על רגליים. לזכרוני קיים מחקר שהראה שזה הספיק כדי להעלות את רמת ההורמון פי 10 כי הגוף נכנס לסטרס אנרגטי.

בכל מקרה ,זה לא משנה כלום ,קפיצות אקוטיות של הורמונים בסביבת האימון כפי הנראה לא משפיעות על העלייה במסת השריר והתפקיד העיקרי של ההורמון במקרה הזה הוא לעודד שחרור שומן וסוכר לדם כדי שהגוף יוכל להשתמש בהם לפעילות.

אז ממה שאני מבין מדבריך התוספים הללו מיותרים אם המטרה היא בהגברת הורמון הגדילה?

כן. אירובי או תרגילים שמשלבים הרבה מסת שריר יגרמו להקפצה הרבה יותר חזקה שלו ,הוא מופרש בעיקר כשהגוף צריך להוציא הרבה אנרגיה מהמאגרים ומהר.

• פותח/ת השרשור
כן. אירובי או תרגילים שמשלבים הרבה מסת שריר יגרמו להקפצה הרבה יותר חזקה שלו ,הוא מופרש בעיקר כשהגוף צריך להוציא הרבה אנרגיה מהמאגרים ומהר.

בסדר גמור, אפשר לנעול לדעתי אם תרצה. את התשובה שלי קיבלתי.. תודה רבה 😃

זה נכון. כמו שכתבתי:

אבל עדין, גם אם זה לא משנה אם זה בסביבת האימון או לא, אז באופן כללי אירובי כן תורם לעלייה יותר "נקייה" ? בגלל העלייה בהורמון הגדילה?

אין כאן שום דבר מיוחד ,באירובי אתה שורף שומן ,חלק משריפת השומן הזאת מתאפשרת כי כל מיני הורמונים מאותתים לתאי השומן לשחרר שומן לדם. אחד מהם הוא הורמון הגדילה.

זה לא אומר בהכרח שאם תיהיה בעודף קלורי לא תשמין ,כי עדיין כנראה שיותר שומן יכנס לתאים משיצא. מה שכן ,השתחרר לא מזמן סיכום שהראה שבניגוד לדיאטה ללא אירובי ,אירובי עוזר להיפטר יותר מהר משומן קירבי כלומר שומן מאיזור הכרס כנראה כי זרימת הדם לשם מאוד גבוהה ולגוף קל יותר להוציא משם שומן כשהוא צריך להעלות מהר את הרמה שלו בדם ,אז כן יש יתרון לעשיית אירובי בזמן מסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית